Мнениеот POPCORN » 19 мар 2011 23:54
Avenger написа:POPCORN написа:Avenger написа:И като се справи какво???то след този медиен интерес надали ще посмее да не се справи и да си опетни още толкова името. Само не знам дали щеше да надигаш толкова вой, ако мача не беше излязъл срещу Пирин примерно, дали толкова мнения и нахъсано щеше да пускаш 100теми. От постовете бях останал, че си сериозен и трезвомислещ......и няколко човека те питаха лично за Локо Пд нищо май не каза поне не съм видял.....иначе като се справи какво предишните грешки да не би да се оправят или какво....смяташ ли, че има избор да не се.....сигурно това ще му е мача на годината и кариерата сигурно след този вой от всички.....
нещо не мога да ти хвана мисълта.сега говориме за съдията ти почваш да ми говориш за някакъв мач на Пирин, за някакви от Локо Пд, пък аз какъв съм бил и някакви такива!Какво значи смятам ли..аз смятах още откакто са го сложили!ЦСКа тая година е нямала пък никакви претенции за съдии и тн...предишните грешки..ти правил ли си грешки бе отворко или си безгрешен а?правил си нали и кво дай да те убиеме са.вие идиоти ли сте или какво..това е една игра.това не е на живот и смърт!направил грешки..що не писка така като ви дадоха гола на Гара а?Тогава не беше ли грешка на съдията?Грешки..направил една грешка и дайте го изядеме жив..който не играе не греши!и какъв е тоя вой от всички?Кои са тия всички?Цонко всички ли стана?Те Черно Море и ЦСКА не пискаха от съдията ,че ще им свири, Цонко реве като умиращо куче!Всички...дрън дрън
Това дали съм отворко сам си го разбирай както искаш...май май малко като те настъпи човек и от нормални мнения отиваш към нервност защо ли?!мхммм....да правил съм грешки естествено, но съм си понасял и последствията и то не малки все тая елементарен мислиш с това дай да те убиеме не карай по лесния начин а давай градивност приятелю....въпроса е колко теми щеше да пуснеш, ако Калиакра не беше излезнала с/у Пирин примерно, а не вс нас.......ама надали ще отговориш искрено ей така...само, че себе си лъжеш мен не ме грее. Аз също съм на мнение, че нищо няма да постигне с това....но дори и по този тъп начин пак се вдига някакъв шум както ти викаш ако трябва и за 3 дни, отколкото за нищо.....е тия БФС кога ще са отговорни за нещо....както Томето каза не са отговорни за съдиите, не са отговорни за комисиите не са за нз какво е закакво сте там бе???да отклоних се от темата ма дали ще се справи или не няма никакво значение, защото това нищо няма да промени в тази тиня, където се е засадила.....
напротив ти явно не си ми чел всичките мнения!Разбира се,че пискам, защото ей така се дадоха 3 точки на Левски!И също така съм сигурен,че повече няма да има протести от другата седмица!Това е единствения път в който ще има протес и видите ли Левски пак са там!Ако бяха друг отбор щях да го подкрепя но така не!Това си е лично мое мнение!БФС ни управляват от 3-4 години вече.от първия ден до сега постоянно правят грешки?Защо точно сега ми се прави бойкот?Къде бяхме другите 3-4 години?и какъв е тоя бойкот?Видите ли висчки са с мене , ама само аз няма да излезне а другите си играят за тях си!А калиакра пада -ебати балъците!Да не говорим,че протеста свършва точно днеска!Ако и другата седмица не излезнат ще си върна думите и ще се извиния, но надали ще го направят нали?Така че както виждаш съм искренн!
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !