Българският футбол е мафиотски

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
gzagorov
Контакти:

Re: Българският футбол е мафиотски

Мнениеот gzagorov » 09 мар 2011 19:29

suni написа:ПФК Левски е срам за България ! По-добре да бъдат закрити... :idea:

Най-добре ще е всички, освен ЦСКА, да бъдат закрити. С указ.
Лицензионната комисия при БФС:
Въз основа на предоставените документи, с решение от 30.06.2016 година, се изменя издадения лиценз, както следва:
1. Наименованието „ПФК ЛИТЕКС ЛОВЕЧ" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - “ПФК ЦСКА - СОФИЯ" ЕАД.

Потребителски аватар
suni

Мнениеот suni » 09 мар 2011 19:33

gzagorov написа:
suni написа:ПФК Левски е срам за България ! По-добре да бъдат закрити... :idea:

Най-добре ще е всички, освен ЦСКА, да бъдат закрити. С указ.

Другите какво са виновни че ПФК Левски,е спонсориран от мафията ? :(
Прокобо мръсна, върви на майната си! Изображение

Потребителски аватар
gzagorov
Контакти:

Мнениеот gzagorov » 09 мар 2011 19:34

Май не ми схвана иронията...
Въз основа на предоставените документи, с решение от 30.06.2016 година, се изменя издадения лиценз, както следва:
1. Наименованието „ПФК ЛИТЕКС ЛОВЕЧ" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - “ПФК ЦСКА - СОФИЯ" ЕАД.

Потребителски аватар
drakata
Контакти:

Мнениеот drakata » 09 мар 2011 19:37

За съжаление ние мафиотски футбола.
Имаше ВИС СИК ТИМ, Гришата и Боклукчиите, кото последното вече е позор.
Само вижте Георги Илиев, онзи след него Топалов ли беше, Батков пълен олигофрен, Юри Галев, Венци Стефанов и Коце маца. Няма ни един читав. Е какъв да ни е футбола. Боклук е. Боклуци управляват Боклук произвеждаме.
Според 1/3 от британските ученици СИРЕНЕТО расте по дърветата.

Потребителски аватар
suni

Мнениеот suni » 09 мар 2011 19:41

gzagorov написа:Май не ми схвана иронията...

Разбрах те но темата не е за ЦСКА ! ;)

Потребителски аватар
gzagorov
Контакти:

Мнениеот gzagorov » 09 мар 2011 19:44

То и ПФК "Левски" не е срам за България. Виж, ако имаш предвид, че ситуацията в родният ни (целия) футбол е срам, това вече е друго нещо.

Потребителски аватар
levskar forever
Контакти:

Мнениеот levskar forever » 09 мар 2011 19:46

Да наистина може да е играл слабо,но това не му пречие да казва истината или полуистина.Когато черепа беше президент на цеца,и те играеха с Левски винаги съм слагъл на точен резултат 1-1 и почти винаги излизаше,дали е нагласено сами си направете изводите.Но докато мачове се купуват и продават в Бг.,няма да имаме успехи на клубно и национално ниво!!!
Не е важно колко акъл имаш,важното е да ти дойде навреме!!! [url=http://www.mrazia.com/483/CSKAa.html][img]http://www.mrazia.com

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 09 мар 2011 19:57

Нашия футбол бил мафиотски, дори и така да е, не е доказано, а всеки е невинен до доказване на противното.
Изображение

Потребителски аватар
tut
Контакти:

Мнениеот tut » 09 мар 2011 20:28

flo написа:Холандското издание "Voetbal International" твърди, че Левски и изобщо целият футбол в България е мафиотски, играчите са роби, а мачове се продават на поразия. Ето текстът на информацията, в която основно място е заел бившият футболист на сините Андвеле Слори:

Слори избяга от българската футболна мафия

Сержиньо Грийн подписа с Левски през този сезон. Също така Дъстли Мюлдер и Андвеле Слори. Последният наскоро отиде изненадващо в Австралия.

Българският футбол изглежда е под контрола на мафията. Преди стадионите бяха пълни, а сега ходят по няколкостотин човека от подземния свят. Мачовете се продават, а играчите се превръщат в роби при сключване на договорите.

"Voetbal International" твърди, че има копие от скандалния договор на Андвеле Слори с Левски. "Например, при преминаването на крилото в Левски, моментално 50% от правата му са преминали в ръцете на футболен агент. Затова бившият играч на Екселсиор, Фейенорд и Уест Бромич Албион предпочете да избяга в Австралия," завършва материалът с уговорката, че за цялата абсурдна ситуация в Левски и българския футбол може да се прочете в печатното издание

[offtopic]спортал.бг[/offtopic]

Спорeд мен не е истина.Слори си беше наистин слаб след контузията, а пък дори да е истина Мюлдер и Гриин какво правят още тук.

МИ те са роби бе ... как да си тръгнат ..... ама лошото е друго .... че заради пресстъпното ви отборче вече полувин европа свръзва името на апостола с мафията ............

НАПРЕД АРМЕЙСКИ ЛЪВОВЕ

Потребителски аватар
suni

Мнениеот suni » 09 мар 2011 20:31

gzagorov написа:То и ПФК "Левски" не е срам за България. Виж, ако имаш предвид, че ситуацията в родният ни (целия) футбол е срам, това вече е друго нещо.
"
Обвиненията са в частност към ПФК Левски...

Върни се в “Футбол - България”