Анализ на конкурентите за титлата Литекс,ЦСКА и Левски
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Анализ на конкурентите за титлата Литекс,ЦСКА и Левски
Parmalat този анализ ако е твой те поздравявам. Много добре е направен. Готов си за журналист 
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]
Много хубави коментари,браво за статията! Незнам съдии,стадиони,публики и каквото и да е още, но Литекс показва изключително добра игра от началото.В нападение са просто феноменални.Том и Дока , особено 2рия , правят чудесни неща по двата фланга.Едно нещо обаче ми прави впечатление! И трите отбора играят много слабо в защита.И ако при ЦСКА и Литекс това не си личи сега е можеби защото халфовете им показват изключително добра игра и помогат много в дефанзивен план, докато при нас не така стоят нещата.Литекс - 99% Шампион - Левски и ЦСКА - 1%.Сигурен съм че ще се вдигнеме и ще направиме много по-добри игри.Сега е момента да се видят и младите момчета които бяха на лагера като Горанов, вместо да се мъчиме с Дани и Матондо....
amoros написа:Гриша Ганчев рядко се дъни при привличането на чужденци.Визитките на ново привлечените са впечатляващи наистина .Привличането на млади звезди наистина носи много идеи и въображение в атаката ,необясними са провалите на европейска сцена .
Те нямат късмет с отборите които им се падат в Европа и в това спор няма.Единствено се издъниха срещу БАТЕ след спечелен мач като гости, но това се дължеше по скоро на глупоста на Мъри да не прави никакви смени докато не им вкараха гола в 90-та минута.
Миналата година срещу Жилина и Дебрецен се видя че не са лесни съперници и играят на доста по високо ниво от нашите отбори.Предните години им се падаха все отбори като Астън Вила, Хамбургер, Панатинайкос, АЕК, Макаби Хайфа и т.н.
Нямат си късмет при жребият и това е, а ние с Левски си имаме наистина по леки съперници най вече Левски през последните 2 години.
-
GNRforever
Всички говорите Литекс се проваля в Европа ,да така беше, НО защо се случи това ДОКА игра ли в ЕВРОПА
И.ПОПОВ игра ли с Дебрецен
то беше ясно че ще се издъним без ДОКА и ПОПОВ особено с Дебрецен НИКАКВИ ШАНСОВЕ,срещу Жилина Попов си изкара идиотски червен картон и отбора отпадна и след това не игра с Дебрецен заради картона и заради ''трансфера си'' без двамата най-добри играчи на отбора ТОВА Е ,ръководството с идиотското си решение да няма селекция ,Дока се контузи те не взимат никой,взимат вратар
с вратар атакуват групите,без селекция отборът беше слаб,Левски как се класира с най-слабите шветски отбори които се борят да не изпаднат ,като един от тях беше шампионът им който беше в ужасяваща криза,а и Левски направи хубава селекция за разлика от Литекс,ЦСКА с ТНС.........БАТЕ,ЖИЛИНА ,ДЕБРЕЦЕН не елиминираха само Литекс......просто са много по развити и добри отбори от нашите ,Бате вече 3 години прави невероятни успехи,Дебрецен игра ШЛ,Жилина също като елиминира Спарта Прага без проблеми ,след Литекс
[wrapimg=choose left or right for float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]
Madridist написа:Parmalat този анализ ако е твой те поздравявам. Много добре е направен. Готов си за журналист
Moй е да вижда се,че има правописни грешки.
Последна промяна от Parmalat на 08 мар 2011 15:37, променено общо 2 пъти.
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]
Литекс ще е шампион ,ЦСКА 2-ри , Левски 3-ти това ще е крайното класиране.Макар, че Любо Пенев се дънеше в последните мачове на ЦСКА когато беше тренер,но сега това го нямаше в края на полусезона.
Много добра тема и ако статията е на автора на темата поздравления!
Много добра тема и ако статията е на автора на темата поздравления!
zlatan основната причнина да дам повече проценти за титла на ЦСКА е ,защото отборът е в много по-добра форма от Левски в момента,а и имат психологическо предимство,което е много голям плюс.
Иначе за купата на България в сметките трябва да се включът и Локо Пд.Така че един измежду Литекс,ЦСКА,Локо Пд и Левски ще вземат купата.Много бих искал да включа и моя Черноморец,но с тази игра ,която показваме е просто блян.
Иначе за купата на България в сметките трябва да се включът и Локо Пд.Така че един измежду Литекс,ЦСКА,Локо Пд и Левски ще вземат купата.Много бих искал да включа и моя Черноморец,но с тази игра ,която показваме е просто блян.
[center]R.I.P[/center]
Страхотен анализ! Литекс наистина в момнета са с най-балансиран отбор! Крилата им работят феноменално за Бг стандартите, трябва им само някой по-силен централен защитник и заспиват! Колкото до Левски при нас хауса е тотален! Цяла зима тренираш за първия мач с цска, а втория излизаш с 5 промени?!?!?!?
ВЪН НЕКАДЪРНИЦИТЕ ГОНЗО И БАТКОВ!!!
Завинаги оставам аз ЛЕВСКАР,
верен на отбора си докрай!
Аз неще го предада,
за нищо на света,
за ЛЕВСКИ аз на вичко съм готов!
ТИ ПИ ЛИ СИ СИРОПА? НЕ БЪДИ ПО-БАВЕН ОТ ДРУГИТЕ, ДОКТОРА ЧЕРПИ!!!
Завинаги оставам аз ЛЕВСКАР,
верен на отбора си докрай!
Аз неще го предада,
за нищо на света,
за ЛЕВСКИ аз на вичко съм готов!
ТИ ПИ ЛИ СИ СИРОПА? НЕ БЪДИ ПО-БАВЕН ОТ ДРУГИТЕ, ДОКТОРА ЧЕРПИ!!!
rsk написа:Несериозно е да се говори за изобщо някакви конкуренти. Шампионът е ясен!
+1
“I even get excited when I see the letter 'J' in a newspaper headline. It makes me think of Juventus instantly.”
- george_speed75
- Контакти:
Литекс до края ще загубят 8 точки, въпроса е дали Левски или ЦСКА ще успеят да ги наваксат тези 8 точки.Литекс все някъде ще сбърка с Славия,Локо Пофия/Пловдив,ЦСКА и Левски.
Mюлдер тромав ми звучи като Иво бърз
Върни се в “Футбол - България”