Турско-синия БФС пак се слага на Батков - ще прави Гошо Петк

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
albena

Re: Турско-синия БФС пак се слага на Батков - ще прави Гошо Петк

Мнениеот albena » 15 дек 2008 23:33

няма да се учудя ако направят Петков за футболист на годината
преди време сините журналисти направеха един много много скромен футболист убиец караш много скромна алфа с четири деветки футболист на века ,футболист който не маже да се сравни с дузина футболисти на ЦСКА на техните постижения видни за всеки нормално мисляш човек
Изображение
Изображение

KellyB

Мнениеот KellyB » 15 дек 2008 23:35

chekora написа:БЪРЗО ОПЛЮВАМЕ ХОРАТА НА ТОВА СМЕ ЦАРЕ

Вие, чорбета, първи го оплюхте преди години. Ама той и за друго не става. Сър Алекс скоро ще разбере грешката си.

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 15 дек 2008 23:37

Албена, ти какъв срам си за женския род, отчайвам се направо. Добре че, повечето жени са нормални.

Чекора, никой не може да те убеди, единствено, ако си със затворени очи и уши и ги отваряш само като видиш ГА. Ето, аз съм убеден, че в последните две години БФС помага повече на цска, отколкото на Левски, но очите и ушите са ми отворени, и ти ако можеш да ме убедиш - но с факти - давай. Аз също ще ти отговарям с факти. Относно барби - никой не може да ти направи това, което сам можеш да си направиш. Като футболист е класи над всички, но като футболист в националния и принос към България Гошо Петков е човека.

zongo
Контакти:

Мнениеот zongo » 15 дек 2008 23:42

Някой да се издигне и веднага бива оплюван. Бербатов е най-добрият български футболист в момента. Стига сте го плюли, а пратете по-добре Гонзо да му носи обувките.

Потребителски аватар
albena

Мнениеот albena » 15 дек 2008 23:44

в най позорната година на левски , втори с 16 точки разлика да не забравяме ЖИЛИНА И БАТЕ наградиха с медал бай Ганьо
Изображение
що да не направят и вратарчето за футболист на годината

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 15 дек 2008 23:46

Не видях някой да говори за Гонзо. Гонзо се държи като мъж - знае си възможностите и се държи настрани от националния. Барби се оплюва сам. Аз все още чакам да чуя някакъв негов реален принос към страната. Щото чух разни глупости досега - реклама, лице на страната, дрън-дрън. И аз рекламирам страната, при това повече.

ПП албенче кажи бе, що така агресивно, нещо липсва ли ти? :mrgreen:

Потребителски аватар
levskar forever
Контакти:

Мнениеот levskar forever » 15 дек 2008 23:49

Абе прасета,много сте глупави.Преди години сипехте обиди против барби а сега го хвалите.Да може да е най-добрия бг.футболист,но не и за националния.Той само разхожда нац.фанелка и нищо повече.Който и да е друг футболист,но не и той.Даже за националния отбор да играят момчета от Б , В групите по добре ще се представят.
Не е важно колко акъл имаш,важното е да ти дойде навреме!!! [url=http://www.mrazia.com/483/CSKAa.html][img]http://www.mrazia.com

Потребителски аватар
kronos
Контакти:

Мнениеот kronos » 15 дек 2008 23:49

БАРБИ - ЦЕНТРАЛНИЯ НАПАДАТЕЛ НИКОГА НЕ ВКАРАЛ НА ЛЕВСКИ, КОЛКОТО И ПЪТИ ДА Е ОСТАНАЛ САМ СРЕЩУ ВРАТАРЯ,
ТАКА ЧЕ БАРБИ, ЗАВИНАГИ ЕДИН ОТ НАС :!: :!: :!: :!: :!:
BE STRONG

ЛЕВСКИ - САМИ СРЕЩУ КОМПЛЕКСАРИТЕ!

Kobe Bryant: "If you see me in a fight with a bear, pray for the bear."

Върни се в “Футбол - България”