ТВ излъчването на Левски-ЦСКА под въпрос

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

На линия
Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Re: ТВ излъчването на Левски-ЦСКА под въпрос

Мнениеот Thsmith » 23 фев 2011 13:49

flo написа:
Thsmith написа:Аз искрено се надявам да не го дават по ТВ ама надали...

+1
Дано ама надали...Като не го дават така ще се домъкнат повече хора в събота на стадиона.

аз точно заради това :0 Щото го чакам тоя мач сума години, а е много вероятно скоро да няма пак на клубните стадиони дерби... Отново да го натресат на В.Левски... Сега лошото време и скъпите билети ще оставят стадиона полупразен - няма какво да се лъжем. А ако ТВ то не го предава много хора няма да решат да скътат 12 лв за ракия и салатка и гледане пред ТВ то ами ще си замъкнат задниците на стадиона ...
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
Deluxx
Контакти:

Мнениеот Deluxx » 23 фев 2011 13:53

Thsmith написа:
flo написа:

+1
Дано ама надали...Като не го дават така ще се домъкнат повече хора в събота на стадиона.

аз точно заради това :0 Щото го чакам тоя мач сума години, а е много вероятно скоро да няма пак на клубните стадиони дерби... Отново да го натресат на В.Левски... Сега лошото време и скъпите билети ще оставят стадиона полупразен - няма какво да се лъжем. А ако ТВ то не го предава много хора няма да решат да скътат 12 лв за ракия и салатка и гледане пред ТВ то ами ще си замъкнат задниците на стадиона ...

Това може да е само за хората от София и областа.Всеки си прави някакви планове и хората от др.градове са си направили планове да гледат мача по ТВ.

Потребителски аватар
gogo_cska
Контакти:

Мнениеот gogo_cska » 23 фев 2011 13:58

Не вярвам да не го дават,това е най-значимият мач на България,между двата най-големи футболни отбора в България,ще е срам да не го дават.
Поклон пред най-великия български отбор за всички времена!!!

Потребителски аватар
evgenimilenov
Контакти:

Мнениеот evgenimilenov » 23 фев 2011 14:05

flo написа:

+1

Ще дойдат 2000 , а колко няма да могат да гледат ?

На линия
Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 23 фев 2011 14:07

Deluxx написа:Това може да е само за хората от София и областа.Всеки си прави някакви планове и хората от др.градове са си направили планове да гледат мача по ТВ.

Да всеки си прави планове и гледа от своята камбанария... Може да е гадно за хората в провинцията, но за самия мач това е най-доброто...

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
Dani
Контакти:

Мнениеот Dani » 23 фев 2011 14:08

flo написа:

+1

От 2-3 милиона, които искат да гледат мача, ще го гледат само 25 хиляди (най-много), които ще са на стадиона - много умно!

На линия
Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 23 фев 2011 14:11

evgenimilenov написа:
flo написа:

+1

Ще дойдат 2000 , а колко няма да могат да гледат ?
Да може да е егоистично, но мен ме интересува да стане мач пред пълен стадион с хубава хореография ... изобщо обстановка която ще помня година напред... а за бай иван дали ще го гледа или не .. нали се сещаш.

Пък и никой не може да ме убеди, че ако имаш желание да гледаш мача няма да си намериш билет... Ще каже човек, че ше се юрнат 500 000 за 10 билета... 25 000 билета все ще се добереш до един ако толкова ти се гледа мача... Ако пък не ти се гледа "толкова" значи ще преживееш и липсата му от ефир :0

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
Deluxx
Контакти:

Мнениеот Deluxx » 23 фев 2011 14:19

Разбира се тръпката е да гледаш Левски-ЦСКА на живо това е най-голямата тръпка за фен на 2та отбора.Аз ще ходя преди това на мач от Б група и ще съм загрял в нас мисля да викам и да пускам сърца червени :mrgreen: Ще жулна уиски и количка и ще видя какво ще правя

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Мнениеот bigbonusprize » 23 фев 2011 14:22

http://football.sportal.bg/news.php?news=289028

"Аз се съгласих, ние като Левски, да не получим нищо от този помирителен транш, за да дадат на по-малките клубове и първенството наистина да започне. Правим компромис и към телевизията. До края на януари трябваше да платят 1,5 млн. лева. Ние искаме да преведат 500 000 лева. Тоест 1/3, а останалите до 31 март. По-голям компромис от това...”, заяви Тодор Батков.

Тодор да не му е станало нещо :) Много благороден го дава. Никога не съм крил мнението ми за нашия собственик, но тук приятно ме изненадва това, ако е истина разбира се...
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!

Потребителски аватар
emi_loko_plovdiv_usa
Контакти:

Мнениеот emi_loko_plovdiv_usa » 23 фев 2011 14:26

Вие искате да не се дава мача по телевизията но я си помислете за хората в чужбина тогава какво.
САМО ЦСКА, Киро Котев и Апостол Попов!!!!!!!
Само Манчестър Юнайтед, Челси, Милан, Реал Мадрид, и Лос Анджелес Галакси
Аз съм emi_cska!!!!!

Върни се в “Футбол - България”