Уникална глупост в гр.БАЛЧИК

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
sven_goran
Контакти:

Re: Уникална глупост в гр.БАЛЧИК

Мнениеот sven_goran » 19 фев 2011 09:22

MORSKI написа:
sven_goran написа:уникалната глупост е, че се занимават въобще професионален футбол!
Морски град с население 12 000 човека и да играе проф. футбол - такова "животно" нема! :lol:
Да наблегнат на туризма и плажовете ;)

Ти ли ще им забраниш :lol: Уникални философи има обаче в този форум... И какво дай като е 12 хиляден и да няма професионален футбол така ли? И какъв ти е проблема, че е морски не разбрах?
По тази логика дай Академик , Славия и Локото да си гледат планината и зимния туризъм понеже събират малко хора :lol:

Никой не забранява на нищо...всеки може да си играе каквото футбол си пожелае
Проблема по принцип е, че се харчат бюджетни средства за задоволяване на нечии амбиции. Просто икономически е необосновано толкова малка община с малък бюджет да издържа ФК в професионалния футбол... вместо да инвестира в инфраструктура и да подобри градската среда. Фактите доказаха думите ми!
Виж, ако се появи някой от маститие хотелиери в района и реши да инвестира в клуба, аз ще съм първия, който ще подкрепи отбора на Балчик

Върни се в “Футбол - България”