Съжелявам, земляк, но Спортист Ген. Тошево падна пръв.
Вярно вие от по-високо, но имате море.
Желая наистина да стане чудо, да оцелее Черноморец! Да се възроди Добруджа, да има и Калиакра. Дано.
Да спасим Черноморец Балчик
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
- puhisamolevski
- Контакти:
Re: да спасим Черноморец Балчик
[offtopic]Извинявам се
[/offtopic]

Последна промяна от puhisamolevski на 17 фев 2011 19:10, променено общо 1 път.
ТАМ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА "ГЕРЕНА", ГОНЗО ЩЕ ДЪРЖИ В РЪЦЕ КУПАТА ОКЪРВАВЕНА!
http://forum.gong.bg/viewtopic.php?f=46&t=26149
- puhisamolevski
- Контакти:
левскар07 написа:Съжелявам, земляк, но Спортист Ген. Тошево падна пръв.
Вярно вие от по-високо, но имате море.
Желая наистина да стане чудо, да оцелее Черноморец! Да се възроди Добруджа, да има и Калиакра. Дано.
Не знам дали знаете за зараждащото се чудо Нефтяник (Шабла). Те са пример за истинската любов към футбола, която съществува в Добруджа. Другият е Калиакра.
Ще е много жалко да си отиде Черноморец Балчик, но доколкото знам в Балчик има сериозен проблем с местната власт, свързана с измами и крадене на средства (особено за пътищата)...
Дано да дойде ново време и тези, които грабят с пълни щепи да си получат заслуженото

Предполагам, че на сегашният кмет на Балчик му е последен мандат и гледа колкото може да руши
Последна промяна от puhisamolevski на 17 фев 2011 19:10, променено общо 1 път.
ТАМ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА "ГЕРЕНА", ГОНЗО ЩЕ ДЪРЖИ В РЪЦЕ КУПАТА ОКЪРВАВЕНА!
Лошото е , че в България на всичко хубаво и радостно края е един и същ - или гибел или затриване. Умните кратуни по високите етажи на власта не ги интересува за народа и за техните удоволствия и хобита, тях ги интересува да крадат и да лапат с голямата лъжица. Няма да пиша нищо повече, защото има много други градове със затрити отбори от "умни" тикви, а не искам да се дразня и да им отвръщам , че се отвръщавам от тях.
Дано се оправим , но едва ли.
Дано се оправим , но едва ли.
Мобилизирайте се всички фенове, и хванете всеки бизнесмен ,малък, голям и яко работа
Лудогорец - NEWS!
По кренвирша ще ги познаете
По кренвирша ще ги познаете
От кога е задължение на една община да издържа футболен клуб?
Все едно сега Литекс да е пред фалит и да обвиняваме общината, че не е спасила отбора, няма такъв смях

Все едно сега Литекс да е пред фалит и да обвиняваме общината, че не е спасила отбора, няма такъв смях

PFC Litex написа:От кога е задължение на една община да издържа футболен клуб?![]()
Щом са ги взели и са поели ангажимент пред хората ще го издържат,още повече че дават 1 300000 за стадион и кой ще играе там.Балетния отбор и отбора по водна топка
Литекс, не забравяй например кой издържа Р.М.? Така, че не е чудно държавно участие в какъвто и е да спорт, а и да нямат възможности, не значи, че трябва да го закриват, а да направят всичко, за да намерят нов спонсор/собственик...
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]
[center]
[/center]
[center]
[/center]
[center]

[center]

PFC Litex написа:От кога е задължение на една община да издържа футболен клуб?![]()
От тогова, когато работи за благото на гражданите си!
Ами като не си обичате вашето, родното, а се пишете фенове на Левски и Цска, така ще е. Нали си левскар, какво ти пука за Черноморец?
И недей толкова да си плюеш града, аз съм варненец и направо ви се възхищавам за крайбрежната алея, която имате. За сравнение тази във Варна е нарочно занемарена и ползвана за кенеф от селяндурите, които лятото ходят по чалготеките там. А и тези скали които се сливат с морето, направо чудна природа си имате, последния 8-ми декември празнувах там и останах възхитен от града ви.

И недей толкова да си плюеш града, аз съм варненец и направо ви се възхищавам за крайбрежната алея, която имате. За сравнение тази във Варна е нарочно занемарена и ползвана за кенеф от селяндурите, които лятото ходят по чалготеките там. А и тези скали които се сливат с морето, направо чудна природа си имате, последния 8-ми декември празнувах там и останах възхитен от града ви.
Върни се в “Футбол - България”