БАТКОВ=ЛУПИ
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: БАТКОВ=ЛУПИ
СПОРЕД МЕН ДЪРЖАВА =МАФИЯ=БФС=ФУТБОЛНИ КЛУБОВЕ=ПРЕЗИДЕНТИ И "СОБСТВЕНИЦИ"
Е тогава май остава да си закрием държавата!
Някои се лекуват с Fervex, други с Coldrex, а трети с Durex!
Не пич, не е въпроса в гавренето. Гаврите се, ама колко сте? 1000-2000. И ние по толкова. Славистите са по 200 човека. Е кво? Нормално. Като отидат 40 000, тогава няма да има нужда и от гаври. Щото тук вече статистиката играе. Като 40 000 са на стадиона, управляващи те клуба ще преценят, че е добре клуба да се развива истински.
То е като с гласуването бе човек - като не гласуваш, политика си вади статистиката и вика - са - кои гласуват - турците, ок, ще направим некви неща за турците. Българите гласуват ли? Не, тогава кво ме грее доволни ли са или не. Проста сметка, трябва само да видиш от другата гледна точка.
ПП Мрамор сенка да им пази!
То е като с гласуването бе човек - като не гласуваш, политика си вади статистиката и вика - са - кои гласуват - турците, ок, ще направим некви неща за турците. Българите гласуват ли? Не, тогава кво ме грее доволни ли са или не. Проста сметка, трябва само да видиш от другата гледна точка.
tprodanov написа:Не пич, не е въпроса в гавренето. Гаврите се, ама колко сте? 1000-2000. И ние по толкова. Славистите са по 200 човека. Е кво? Нормално. Като отидат 40 000, тогава няма да има нужда и от гаври. Щото тук вече статистиката играе. Като 40 000 са на стадиона, управляващи те клуба ще преценят, че е добре клуба да се развива истински.
КОЙ ДА ОТИДЕ БРАТЧЕ НА СТАДИОНА КАТО ВСЕКИ ЕДВАМ СВЪРЗВА БЮДЖЕТА А И МАЧОВЕТЕ ГИ ДАВАТ ПО ТВ.
Преди няколко дни някъде четох, че батков и лупи са ако не приятели, много добри познати. Ако това наистина е вярно за какво си говорим. Ние се псуваме тука като хамали, а онези тъпи копелета си правят далаверките и ни се надсмиват. Просто тези две персони убиват двата най-големи български отбора.
Батков=Лупи=Убиец=>Газова камера
angelov написа:Преди няколко дни някъде четох, че батков и лупи са ако не приятели, много добри познати. Ако това наистина е вярно за какво си говорим. Ние се псуваме тука като хамали, а онези тъпи копелета си правят далаверките и ни се надсмиват. Просто тези две персони убиват двата най-големи български отбора.
И двамата са били висши функционери на ЦК на ДКМС! Произлизат от една и съща люпилна!
Някои се лекуват с Fervex, други с Coldrex, а трети с Durex!
Батков и Лупи са от хората с червени куфарчета отпреди 20 години. Лупи беше финансов министър и направи първата икономическа катастрофа, а батков беше един от хората, които влачеха червените куфарчета с нашите пари. Дано за свещи да ги дават...
Пич, не е вярно това със стадионите. Как така кой да отиде - 1-2лева е билета, ебаси, колко да е? Не е трудно, не е много. Една бира. Пуберите ше изпушат една трева по-малко. По-дъртите ше изпият една ракия по-малко. Не са много парите.
Аз съм сигурен в това. Ако на всеки мач стадиона е пълен никой няма да посмее да се гаври така.
Пич, не е вярно това със стадионите. Как така кой да отиде - 1-2лева е билета, ебаси, колко да е? Не е трудно, не е много. Една бира. Пуберите ше изпушат една трева по-малко. По-дъртите ше изпият една ракия по-малко. Не са много парите.
Аз съм сигурен в това. Ако на всеки мач стадиона е пълен никой няма да посмее да се гаври така.
angelov написа:Преди няколко дни някъде четох, че батков и лупи са ако не приятели, много добри познати. Ако това наистина е вярно за какво си говорим. Ние се псуваме тука като хамали, а онези тъпи копелета си правят далаверките и ни се надсмиват. Просто тези две персони убиват двата най-големи български отбора.
НАПЪЛНО ПРАВ СИ ТЕ ИМАТ ЕДИН ПОКРОВИТЕЛ "МАФИЯТА" АЗ СЪМ СИГУРЕН ЧЕ СЪЩЕСТВОТО "ЛУПИ" БИ СТАНАЛ ПРЕЗИДЕНТ НА ЛЕВСКИ И ОБРАТНОТО ЗА ПАРИ .БОТЕВ И ЛЕВСКИ ЩЕ СЕ ОБЪРНАТ В ГРОБА АКО ЗНАЯТ КАКВО СТАВА В БЪЛГАРИЯ.
tprodanov написа:Батков и Лупи са от хората с червени куфарчета отпреди 20 години. Лупи беше финансов министър и направи първата икономическа катастрофа, а батков беше един от хората, които влачеха червените куфарчета с нашите пари. Дано за свещи да ги дават...
КАКВО ДА ГЛЕДАМ БЕКОНО ИЛИ БИСТРОН .ТОВА МИ ПРИЛИЧА НА НИСКО БЮДЖЕТЕН ФИЛМ ОТ НЮ ИМИДЖ
tprodanov написа:Батков и Лупи са от хората с червени куфарчета отпреди 20 години. Лупи беше финансов министър и направи първата икономическа катастрофа, а батков беше един от хората, които влачеха червените куфарчета с нашите пари. Дано за свещи да ги дават...
Брато не мога да се съглася, че никой няма да посмее да се гаври с нас. Това са толкова безочливи хора, които ги интересува само сухото. Те не се интересуват от институции, каквито са Левски и ЦСКА, не се интересуват, че аз, ти и още милиони страдаме за случващото се в отборите. Имам приятели (и сини, и червени), които са се зарекли, че на мач няма да стъпят докъто Батков/Лупи е президент на отбора. И съм сигурен, че много хора са като тях.
И въпреки всичко ВСИЧКИ НА СТАДИОНА
Върни се в “Футбол - България”