Ще се превърне ли Лудогорец Разград в новият Литекс ?
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
- отборът на Пловдив
- Контакти:
Re: Ще се превърне ли Лудогорец Разград в новият Литекс ?
До автора на темата - дай някоя снимка на сегашния ви стадион да видя какво представлява...и по колко публика ви ходят на мачове, също ми е интересно. Иначе ви желая успех!
90 години слава,
90 години гордост,
90 години чест,
90 години любов,
90 години доблест и вярност...
90 години гордост,
90 години чест,
90 години любов,
90 години доблест и вярност...
- Viktor4o_Rs
- Контакти:
Ще имат публика, но е нужно да си пооправят стадиона, нов стадион за 40 млн евро ми звучи фантастика
Например клетката за гости, в която бяхме на мача ни с тях за Купата, бе под всякаква критика
Естествено, ако нещо се случи с Домусчиев, всичко отива по дяволите, но така е с по-малките отбори за съжаление
Желая им успех на разградчани, със сигурност момчетата от Славия ще им помогнат много за влизане в елита 

Хубавото е, че Лудогорец тръгва от по-различна позиция спрямо Литекс...ИМА ФЕНОВЕ И ТО ДОСТА! В Б групите този сезон имаше две агитки, които ходеха навсякъде и си подкрепяха отбора - Ботев Враца и Лудогорец! От тази гледна точка няма как да стане Локо Мездра! Лудогорец има повече публика от отбори като Локо Сф, Славия, Сливен, че и Пирин последно време! Друг е въпросът до кога ще има пари...българският футбол гълта много и трябва да си готов да наливаш като в бездънна яма или да можеш да направиш бизнес от ситуацията...както Ганчев! Едно е сигурно - Лудогорец влиза в А група без проблем при тази липса на конкуренция!
Dust написа:Thsmith написа:Какъв е проблема следващите 10-15 години Лудогорец да е 2-3 пъти шампион, Локо Пд. да е 1-2 шампион и т.н.?
не влизат в сметките ниДва, три пъти Левски, после цска после пак Левски и така ;0
Вероятно така сте си мислили и когато Литекс е влязълв "А" група, но днес реалностите са други, а щом някой желая смъртта на някой, то трябва сериозно да се е комплексирал от него.[/quote]
Че кво е другото? 1 титла изкара при ужасни Левски и цска, едно второ и две трети места ... Това което направи след влизането изобщо няма нужда да се споменава... купено първенство подобно на гошо илиев...
Както и да е Ловеч никога не са били основен фактор който да ни притеснява и никога няма да бъдат...
Няма как място с 30-40 хил души население да е постоянен фактор...
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]
Sometimes democracy must be bathed in blood.
A.Pinochet[/center]
Sometimes democracy must be bathed in blood.
A.Pinochet[/center]
- Viktor4o_Rs
- Контакти:
Dust написа:Viktor4o_Rs, при положение, че за "А" група изискванията към стадионите е коренно различно от тези за "Б" и спечелят промоция, според теб стадиона им дали ще остане в настоящият вид?
Относно чисто нов стадион, това е пък най-малкият проблем когато има пари.
Според мен клетката не ставаше и за ниво А окръжна, защото си беше опасна за здравето - някакви стръмни редове, без седалки, без нищо, но те не са виновни хората от Лудогорец, а тиквите , които лицензират

W84me написа:パルマラット написа:Едва ли Домусчиев има стабилен финансов гръб.Също така строи завод за 25 000 000 милиона евро в Разград с брат си.
Ти сега знаеш ли каква цифра написа?25 000 000 МИЛИОНА?!
баси, и учителката по математика не можа да ги сметне

брау пич. давай в същия дух

W84me написа:
Добре де,число е,ама 25 000 000 МИЛИОНА ?!
Ето ти линк да повярваш http://stroitelstvo.info/property/2010/ ... _mln_evro/
TheApostleOfFreedom написа:Лудогорец да стане нов Литекс? В никакъв случай! Неприемливо е.
Какво имам предвид: нека разградчани си станат просто Лудогорец. Не ни трябва второ ганчевистко чудо, сиреч отбор, които да бие в 1/3 от мачовете, да купува съдиите в друга 1/3 и в последната да купува съперника (или да има "сателитки" както се случи преди дузина годинки). Разбира се, десетилетка назад времената бяха малко по-други.
Както и да е. Пожелавам успех на отбора. Дано наистина не се получи същото както с Локо Мездра или по-скорошния пример на Черноморец, па макар да не сме видяли какво ще покажат бургазлий на пролет. Още нещо, никак не ме кефи факта, че в Ловеч се изсипаха толкоз пари, създаде се силен отбор, създаде се и школа, която в скоро време дори ще е най-добрата и при все това трибуните са празни. Та тогаз за кво го има тоз тим?
Грешно си ме разбрал за примера на Литекс.Посочих "Оранжевите",защото те сравнително скоро от 1999 година за един от големите отбори в България и показаха че отборите от малките градове може и те да се опълчат на хегимоните в нашето първенство.Аз съм фен на Черноморец Бургас и с намален бюджет от 16 000 000 на 4 000 000 милиона лева пак ще сме фактор в А група дори и на някои да не им се иска.Литекс са с бюджет от 7,5 000 00 милиона лева и показват че с правилно вложените пари всичко е възможно.Именно затова посочвам Литекс като пример пред акулите,защото те са по-уместен пример от Черноморец Бургас.
отборът на Пловдив написа:До автора на темата - дай някоя снимка на сегашния ви стадион да видя какво представлява...и по колко публика ви ходят на мачове, също ми е интересно. Иначе ви желая успех!
Не съм фен на Лудогорец,а на Черноморец Бургас във форума се пиша Parmalat,но нещо ми се бъгна ника сменях пароли и пак ми излиза че не мога да вляза в акаунта си затова съм с този ник.Иначе ето снимки от стадиона на Лудогорец на който се очаква да има много сериозен ремонт.Toй е с капацитет от 12 000 места и се казва Дянко Стефанов

[center]

[center]

Банда...някой от вас знае ли какво представляват 40 млн??? За 8 000ен стадион
Малко по реално,последните години наистина много взеха да се изхвърлят тук при нас
То не беше Локо Мз,ЦСКА,Черноморец....
Един проект от подобен мащаб струва 15-20 000 евро от някое бюро,защо да не се бият в гърдите!?
Не е ли по важно да направят първо това което направиха в Елхово?
БАЗА и чак тогава да правят стадион който при този капацитет не би бил по скъп от 10-12млн лв.

Малко по реално,последните години наистина много взеха да се изхвърлят тук при нас

То не беше Локо Мз,ЦСКА,Черноморец....

Един проект от подобен мащаб струва 15-20 000 евро от някое бюро,защо да не се бият в гърдите!?
Не е ли по важно да направят първо това което направиха в Елхово?
БАЗА и чак тогава да правят стадион който при този капацитет не би бил по скъп от 10-12млн лв.
You`re My Wicked Live
Първо, Домусчиев иска да вдига нов стадион (разбирайте бази, помощни игрища, може би малка зала), защото сегашния в Разград е соц. тип. Яко "железобетон", винкели и пр.. Предполагам, че ще му е по-лесно да вдигне нов, отколкото да реставрира тоя "паметник".
Иначе сегашния се намира в един парк, да, както бе споменато. Докато учех в гимназията го ползвахме през по-топлите месеци. :D
Иначе, парите той си ги има. Преди две-три години беше писан, че е давал заеми на Батков, колкото вярно, колко не - не знам.
Да, в действителност ще строй нов завод за около 25-30млн (лева-еврно - не помня), като се очаква да се открият към 200-300 работни места.
Разград може да го пишат 35-37 хиляди, но хора с постоянна регистрация. Много учат/работят из Варна, София, Бургас и пр... Реално самия град (не област Разград) е може би към 20. макс 25 хиляди.
ПС: От Разград съм...
Иначе сегашния се намира в един парк, да, както бе споменато. Докато учех в гимназията го ползвахме през по-топлите месеци. :D
Иначе, парите той си ги има. Преди две-три години беше писан, че е давал заеми на Батков, колкото вярно, колко не - не знам.
Да, в действителност ще строй нов завод за около 25-30млн (лева-еврно - не помня), като се очаква да се открият към 200-300 работни места.
Разград може да го пишат 35-37 хиляди, но хора с постоянна регистрация. Много учат/работят из Варна, София, Бургас и пр... Реално самия град (не област Разград) е може би към 20. макс 25 хиляди.
ПС: От Разград съм...
Илиян Илиев: "Този пък, страничният, Костадин Ангелов ми каза: "Мани се от тука, ше ти прасна една глава".
vvessel написа: Добре че дойде Матеус, та да запишем загуба и от Корсика, че почти не остана отбор от Европа от който не сме падали.
Така е Dust тези пари са преостатъчно за една футболна база.Доколкото чета из медиите първо ще се модернизира сегашния стадион,а после ще се строи и нов също така най-вероятно ще се изгради и добра база за школата.Една такава школа се нуждае минимум от 2 или 3 терена.
За да е силен един отбор то той първо трябва да има добра футболна школа.Базата на Шериф е уникална наистина дано и Лудогорец се доближи поне малко до нея.
За тези които незнаят тук могат да видят спортния комплекс на шампиона на Молдова- Шериф Тираспол
http://www.fc-sheriff.com/ru/club/stadium
За да е силен един отбор то той първо трябва да има добра футболна школа.Базата на Шериф е уникална наистина дано и Лудогорец се доближи поне малко до нея.
За тези които незнаят тук могат да видят спортния комплекс на шампиона на Молдова- Шериф Тираспол

Върни се в “Футбол - България”