Сините Лъвове София написа:Абе, льольо, това да не ти е сайт за запознаства, бе? За любов ли да си говорим на футболен форум?
Какво ще кажеш, скъпи привърженик на Левски, ако на
снимката с която се гордееш, фигурира цитираната
леля!
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Сините Лъвове София написа:Абе, льольо, това да не ти е сайт за запознаства, бе? За любов ли да си говорим на футболен форум?
elit написа:Сините Лъвове София написа:Абе, льольо, това да не ти е сайт за запознаства, бе? За любов ли да си говорим на футболен форум?
леля!
Сините Лъвове София написа:elit написа:Сините Лъвове София написа:Абе, льольо, това да не ти е сайт за запознаства, бе? За любов ли да си говорим на футболен форум?
леля!
Аз не съм месията. Футбола без малко дразга е като да ближеш захарно петле през опаковката. Ако има нещо, което не ти харесва - го подминаваш - вместо да хленчиш и да се правиш на умник трупайки форумна слава. Свободата на словото и изразяване на собствените си емоций са неща характерни за футболщината. Същата футболщина, която може да те накара да се почувстваш невероятно и в следващия момент пълен мизерник. Където има футбол има и емоций. Навсякъде е така.
Обръщам се към всички истински привърженици на
футбола в България, независимо от клубната си
принадлежност.
Дайте да дадем отпор на инфантилните драскачи,
на олигофрените, чийто нечленоразделна реч се
състои само от псувни, животински звуци, полови и
сексуални намеци.
Да изчистим форума от боклуците! От тези, които
трудно могат да се наричат хора! От заслепените от първобитната си запалянковщината и нямащи елемен-
тарно уважение към противника! Тяхната аргумента-
ция е на нивото на фауната, чиито представители
явно са те.
От индивидите, които нямат идеали и не се свинят
да злобеят с паметта на покоиници! От геронтофили
и нарциси, на които цялата енергия на либидото е инвестирана на първо място в Аза!
От екземпляри, които трябва да са пациенти на
психиатрични клиники, а не да драскат във форума!
Убеден съм, че много хора ще ме подкрепят, защото
преобладаващите са като тези, които писаха по
темата FUN и такива, които веднага се отзоваха на
призива за помощ на привърженика на Локото!
А за тези, които не могат да разберат моето посла-
ние, нека да остане за тяхна сметка! И най-вече за
тях ще важи ДА ПАЗИ ГОСПОД, СЛЯПО ДА ПРОГЛЕДНЕ!
... а защо изобщо си правите труда да пишете тук? от 2 месеца влизам може би 1-2 пъти на седмица (предимно когато моят отбор е играл някакъв мач и ми е интересно и мнението на другите) и нещата които чета и виждам за пореден път се убеждавам, че рибките сте вие.
направете си един форум, който сами да си модерирате и не обръщайте внимание на това "нещо" тук, което е много далеч от спортен форум.
няма ли ясни правила и хора, които да отговарят за съблюдаването им - нищо не става. идиоти и комплексари с лопата да ги ринеш.
единствената причина поради която и аз влизам чат-пат тук е, че съм любопитен и за мнението на "другата страна" (понякога ти писва от "лафовете в собствения ти двор" и искаш да погледнеш в чуждия), а тук има доста потребители ... само че като видиш какви теми изобилстват, като видиш нивото на разсъждение на повечето, като видиш, че такова нещо като модератор липсва напълно ... за к'ъв чеп е тогава?
надявам се повечето да осъзнават, че форумите се създават и поддържат такива каквито са от самите потребители, а не се "спускат" отгоре ... просто щото било модерно там да има нещо, където някви да си пишат.
Върни се в “Футбол - България”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост