Евентуалните последици от разследва нето на УЕФА?

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Veso1913
Контакти:

Re: Евентуалните последици от разследва нето на УЕФА?

Мнениеот Veso1913 » 15 ное 2010 19:49

Който и да стане шампион,излагацията му е в кърпа вързана,защото титлата в България девалвира.Годините прекаране в редене на пасианси,а не в игра на футбол,какъвто е всъщност смисъла на играта ни докара на главите този неприятен факт.Нашето първенство не струва нищо.А за уговорени мачове си мисля че няма отбор в БГ независимо в коя дивизия,да не е уреждал поне веднъж мач.
,,Не ме вади без повод,не ме прибирай без слава"!

tacinho
Контакти:

Мнениеот tacinho » 15 ное 2010 19:51

Първо, за отборите които съм почти убеден, че са разследвани - това са Черно Море и Локо Мз. От 8те мача, сигурно 4-5 са на Локото :Д

Второ, тук става дума не за титли и прочие, а за черно тото. Мн по-вероятно е отборите които са замесени да са от долната половина на таблицата, ако въобще са от А група.
Относно последствията, всичко си зависи от размерите на злоупотребите. За клуба последствията биха били изваздане от дивизията или наказание с - точки. За ръководителите - съдебни дела, които ще се протакат до краят на живота им :Д

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 15 ное 2010 19:51

Значи най-тежкото наказание,което вижам аз е изхвърляне на отбора от А група в Б по примера на Ювентус.Другото наказание е отнемане на титлите(ако се докаже че са уговорени)на отбора и присъждането им на втория отбор след него в даден сезон.Така стана Ювентус и Интер например.Възможно е да започнат сезона с минус точки които ще са доста.
Също така задължително отборът уличен в корупция няма право да играе в Европейските турнири няколко сезона.
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

Addler
Контакти:

Мнениеот Addler » 15 ное 2010 19:53

ХАХАХХАХАХ. Вие в коя държава живеете бе???? Нищо няма да стане, това е само БЛА-БЛА

Потребителски аватар
Veso1913
Контакти:

Мнениеот Veso1913 » 15 ное 2010 19:58

Най нагазили батака са Локо Мездра.Разследват им 7-8 мача.Интересното е с кой друг отбор са ги уреждали.Нали се сещате че не са ги уредили сами със себе си?
,,Не ме вади без повод,не ме прибирай без слава"!

bonnnev
Контакти:

Мнениеот bonnnev » 15 ное 2010 20:03

Спомням си, за два мача с Левски

Потребителски аватар
george_speed75
Контакти:

Мнениеот george_speed75 » 15 ное 2010 20:14

Veso1913 написа:Най нагазили батака са Локо Мездра.Разследват им 7-8 мача.Интересното е с кой друг отбор са ги уреждали.Нали се сещате че не са ги уредили сами със себе си?

Твоят отбор...и аз така си мисля заедно с Локо Мездра
Mюлдер тромав ми звучи като Иво бърз :lol:

Потребителски аватар
sokkoban
Контакти:

Мнениеот sokkoban » 15 ное 2010 20:17

george_speed75 написа:
Veso1913 написа:Най нагазили батака са Локо Мездра.Разследват им 7-8 мача.Интересното е с кой друг отбор са ги уреждали.Нали се сещате че не са ги уредили сами със себе си?

Твоят отбор...и аз така си мисля заедно с Локо Мездра

Той твоя е чист като сълза.....
хахааха :lol:

Потребителски аватар
hristo1306
Контакти:

Мнениеот hristo1306 » 15 ное 2010 20:34

гарфилд написа:
zlatan написа:вадене от профи футбола задължително,наказанията идват от УЕФА.Отбори от грандовете май не фигурират,говори се за някои от по малките отбори в БГ.Левски,ЦСКА,Литекс-категорично не попадат в тези тимове.

Te не правят такива работи. :) Останалите от А група също. :lol: И да измият очите си пред УЕФА,ще накиснат Локо Мз,Беласица,Спартак Вн и Марек.Те така или иначе са във В група,може да ги пратят най-много в областните групи. :)

и ботев пд е вътре за мача с беласица 5: 0

Потребителски аватар
captain_drifuss
Контакти:

Мнениеот captain_drifuss » 15 ное 2010 20:36

най-брутално беше Левски-Локо Мз миналия шампионат- първо пуловреме- краен резултат 2-1, тогава избихте рибата с наглост!

Върни се в “Футбол - България”