Евентуалните последици от разследва нето на УЕФА?
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Евентуалните последици от разследва нето на УЕФА?
Който и да стане шампион,излагацията му е в кърпа вързана,защото титлата в България девалвира.Годините прекаране в редене на пасианси,а не в игра на футбол,какъвто е всъщност смисъла на играта ни докара на главите този неприятен факт.Нашето първенство не струва нищо.А за уговорени мачове си мисля че няма отбор в БГ независимо в коя дивизия,да не е уреждал поне веднъж мач.
,,Не ме вади без повод,не ме прибирай без слава"!
Първо, за отборите които съм почти убеден, че са разследвани - това са Черно Море и Локо Мз. От 8те мача, сигурно 4-5 са на Локото :Д
Второ, тук става дума не за титли и прочие, а за черно тото. Мн по-вероятно е отборите които са замесени да са от долната половина на таблицата, ако въобще са от А група.
Относно последствията, всичко си зависи от размерите на злоупотребите. За клуба последствията биха били изваздане от дивизията или наказание с - точки. За ръководителите - съдебни дела, които ще се протакат до краят на живота им :Д
Второ, тук става дума не за титли и прочие, а за черно тото. Мн по-вероятно е отборите които са замесени да са от долната половина на таблицата, ако въобще са от А група.
Относно последствията, всичко си зависи от размерите на злоупотребите. За клуба последствията биха били изваздане от дивизията или наказание с - точки. За ръководителите - съдебни дела, които ще се протакат до краят на живота им :Д
Значи най-тежкото наказание,което вижам аз е изхвърляне на отбора от А група в Б по примера на Ювентус.Другото наказание е отнемане на титлите(ако се докаже че са уговорени)на отбора и присъждането им на втория отбор след него в даден сезон.Така стана Ювентус и Интер например.Възможно е да започнат сезона с минус точки които ще са доста.
Също така задължително отборът уличен в корупция няма право да играе в Европейските турнири няколко сезона.
Също така задължително отборът уличен в корупция няма право да играе в Европейските турнири няколко сезона.
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]
ХАХАХХАХАХ. Вие в коя държава живеете бе???? Нищо няма да стане, това е само БЛА-БЛА
Най нагазили батака са Локо Мездра.Разследват им 7-8 мача.Интересното е с кой друг отбор са ги уреждали.Нали се сещате че не са ги уредили сами със себе си?
,,Не ме вади без повод,не ме прибирай без слава"!
Спомням си, за два мача с Левски
- george_speed75
- Контакти:
Veso1913 написа:Най нагазили батака са Локо Мездра.Разследват им 7-8 мача.Интересното е с кой друг отбор са ги уреждали.Нали се сещате че не са ги уредили сами със себе си?
Твоят отбор...и аз така си мисля заедно с Локо Мездра
Mюлдер тромав ми звучи като Иво бърз
george_speed75 написа:Veso1913 написа:Най нагазили батака са Локо Мездра.Разследват им 7-8 мача.Интересното е с кой друг отбор са ги уреждали.Нали се сещате че не са ги уредили сами със себе си?
Твоят отбор...и аз така си мисля заедно с Локо Мездра
Той твоя е чист като сълза.....
хахааха
- hristo1306
- Контакти:
гарфилд написа:zlatan написа:вадене от профи футбола задължително,наказанията идват от УЕФА.Отбори от грандовете май не фигурират,говори се за някои от по малките отбори в БГ.Левски,ЦСКА,Литекс-категорично не попадат в тези тимове.
Te не правят такива работи.Останалите от А група също.
И да измият очите си пред УЕФА,ще накиснат Локо Мз,Беласица,Спартак Вн и Марек.Те така или иначе са във В група,може да ги пратят най-много в областните групи.
и ботев пд е вътре за мача с беласица 5: 0
- captain_drifuss
- Контакти:
най-брутално беше Левски-Локо Мз миналия шампионат- първо пуловреме- краен резултат 2-1, тогава избихте рибата с наглост!
Върни се в “Футбол - България”