литекс - ЦСКА http://vbox7.com/play:aaeec28f
ЦСКА - черно море http://www.vbox7.com/play:88a505d4
Сръбски сценарий у нас – невъзможно!
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Сръбски сценарий у нас – невъзможно!
ЦСКА е най-успешният български отбор в европейските клубни турнири със своите достигнати 2 полуфинала за КЕШ (1967, 1982) и 1 полуфинал за КНК (1989)
[wrapimg=]http://media.tumblr.com/tumblr_lcob0jVat11qc85cs.gif[/wrapimg]
[wrapimg=]http://media.tumblr.com/tumblr_lcob0jVat11qc85cs.gif[/wrapimg]
Ще помоля всички червени форумни хулигани да не се сравняват със сърбите (колкото и да ги мразя).
Хахаха, у нас всички сме Хуулиганс пред компютъра, кълнем се, пожелаваме си смърт и накрая...ЧУШКИ...излиза, че тези с клетвите са някакви пъпчиви и неграмотни 17-годишни! Невероятно е!
- batmanlevski
- Контакти:
как ще е възможно,като Българите си търпим всякакви подигравки с нас.вместо да се вдигнем и да изметем тази паплач която ни управлява и краде ние продължаваме да слушаме обещаният на бай бойко и да му ръкопляскаме
нека бъдем отново свободна и независима страна , а не подлога на сащ и турция !
[wrapimg=]https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/t1.0-9/10301117_1432328167037561_8238237856843780182_n.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/t1.0-9/10301117_1432328167037561_8238237856843780182_n.jpg[/wrapimg]
Cesc Fabregas написа:tprodanov написа:Cesc Fabregas написа:Жалко, че нашите смешни ултраси са смели най-вече по форумите. Поне плавите си изразяват мнението публично, а не под някакви псведоними в нета...Сърбите ни водят в това отношение с доста много...
АААААААААААА! Недей така. Сърбите са едни отрепки и не ни водят в нищо и никъде. Да излиза следващия модел на Нокия, Войводина независима и Сърбия да се дели на северна и южна. После да ги закриват.
Не си прав. Ако не друго са организирани и си изразяват отношението по въпросите, докато ние мишкуваме по форумите!![]()
Отношението по въпросите им се ограничава до разпарчетосване на страната им. Протестите им представляват обири на магазини, като само повода е различен -дали ще е мач, дали ще е бой над педали, все тая. Повечето протестиращи дори си нямат идеята за какво точно протестират, но знаят, че ще има някаква битка, ще могат да гепат нещо от някоя витрина и твай. Родени са с война и не могат без нея - да си я завършват и да изчезват от картата.
- Cesc Fabregas
- Контакти:
Явно не сме на едно мнение, но е нормално-всеки мисли различноtprodanov написа:Отношението по въпросите им се ограничава до разпарчетосване на страната им. Протестите им представляват обири на магазини, като само повода е различен -дали ще е мач, дали ще е бой над педали, все тая. Повечето протестиращи дори си нямат идеята за какво точно протестират, но знаят, че ще има някаква битка, ще могат да гепат нещо от някоя витрина и твай. Родени са с война и не могат без нея - да си я завършват и да изчезват от картата.

Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !
Няма смисъл, наистина, но има смисъл аз да те убедя 

Истината е съвсем проста - у нас не може да се случи, защото сме овце. Дали това, което направиха сърбите е хубаво или не ще оставя други да коментират, жалкото е , че освен че по мачове не можем да сме така обединени и агресивни (а мачовете са точно обществен отдушник и арена за заявяване на гражданска позиция), не го правим и когато трябва да заявим твърда гражданска позиция и да отстояваме интересите си. Някой някъде да се обедини, когато циганите със брадви и бухалки вършеха зулуми и чупиха коли, имущество и глави в един софийски квартал? Дали сърбите на наше място не биха се обединили и не биха ги навряли в миша дупка? Някой някъде да говори за протести, след като управляващите официално признаха, че циганският етнос се ползва с привилегии? (тази думичка е замаскирана зад израза "целенасочени действия за интергриране"). Някой да се е притеснил, че бавно ни издърпват чергата под краката и си мълчим? Някой във форума да коментира безумното предложение на здравния министър само богатите да подлежат на наказателна отговорност при неплащане на осигуровки? Богати са всички, които имат повече от един имот и живеят над прага на бедността. Това означава почти всички нормални българи, като мен. Имам едно малко апартаментче и едно лозе, завещано от дядо ми и това ме прави богат. Ако не плащам ще ме вкарат в затвора. В същото време циганинът никой не може да го накара да плаща каквото и да е, държавата го настанява в общински жилища, ползва се с безплатна медицинска помощ, в замяна краде и убива нормалните хора като нас. И не виждам някой някъде да излиза на протести, да издига барикади и да показва по достатъчно ясен начин че знае какво става и че е готов да си защитава интересите. Българинът не разбира от неща като чест и национално самосъзнание. Разбира само от стомаха си, затова единствените масови протести си остават тези от 97-ма, тогава просто бяхме гладни. Иначе и да ни ебат, и да ни делят държавата, и да ни потурчват ще си мълчи, щом има хляб и ракия на масата. Гнусно племе, евала на сърбите!
cyberflow написа:Истината е съвсем проста - у нас не може да се случи, защото сме овце. Дали това, което направиха сърбите е хубаво или не ще оставя други да коментират, жалкото е , че освен че по мачове не можем да сме така обединени и агресивни (а мачовете са точно обществен отдушник и арена за заявяване на гражданска позиция), не го правим и когато трябва да заявим твърда гражданска позиция и да отстояваме интересите си. Някой някъде да се обедини, когато циганите със брадви и бухалки вършеха зулуми и чупиха коли, имущество и глави в един софийски квартал? Дали сърбите на наше място не биха се обединили и не биха ги навряли в миша дупка? Някой някъде да говори за протести, след като управляващите официално признаха, че циганският етнос се ползва с привилегии? (тази думичка е замаскирана зад израза "целенасочени действия за интергриране"). Някой да се е притеснил, че бавно ни издърпват чергата под краката и си мълчим? Някой във форума да коментира безумното предложение на здравния министър само богатите да подлежат на наказателна отговорност при неплащане на осигуровки? Богати са всички, които имат повече от един имот и живеят над прага на бедността. Това означава почти всички нормални българи, като мен. Имам едно малко апартаментче и едно лозе, завещано от дядо ми и това ме прави богат. Ако не плащам ще ме вкарат в затвора. В същото време циганинът никой не може да го накара да плаща каквото и да е, държавата го настанява в общински жилища, ползва се с безплатна медицинска помощ, в замяна краде и убива нормалните хора като нас. И не виждам някой някъде да излиза на протести, да издига барикади и да показва по достатъчно ясен начин че знае какво става и че е готов да си защитава интересите. Българинът не разбира от неща като чест и национално самосъзнание. Разбира само от стомаха си, затова единствените масови протести си остават тези от 97-ма, тогава просто бяхме гладни. Иначе и да ни ебат, и да ни делят държавата, и да ни потурчват ще си мълчи, щом има хляб и ракия на масата. Гнусно племе, евала на сърбите!
И викаш, сърбите така си защитават интересите, че страната им цъфти, развива се, даже и се уголемява? И са богати и всичко им е наред? Дали не пропускаш нещо?
И откога обикновенното разбойничество се нарича гражданска позиция?
- Cesc Fabregas
- Контакти:
tprodanov написа:Няма смисъл, наистина, но има смисъл аз да те убедя
Почти толкова невъзможно е колкото аз да те убедя

Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !
Върни се в “Футбол - България”