ТОП 5 български агитки

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Boksiorcheto

Re: ТОП 5 БЪЛГАРСКИ АГИТКИ

Мнениеот Boksiorcheto » 15 окт 2010 10:48

PFCB написа:realist - какви са последните хореографии на феновете на Черно море ? Колко са им песните и подкрепят ли отбора си 90 минути ? Също така не мисля, че правят по-добри гостувания. А за посещаемостта да не говорим.

Така е. Черно Море са на светлинни години от Берое поне според мен ;).
ГЕРБЪТ НИ Е ЛЪВ, А ЖИВЕЕМ КАТО МИШКИ!

realist
Контакти:

Мнениеот realist » 15 окт 2010 10:50

Като се замисля, приемам забележката и се поправям за петото място. Наистина феновете на Берое в последните години спечелиха всички със своята всеотдайност, а и организационно напреднаха. При всички положения обаче, голямата четворка е ясна. Другите са далеч назад.

Потребителски аватар
Cesc Fabregas
Контакти:

Мнениеот Cesc Fabregas » 15 окт 2010 10:52

PFCB написа:realist - какви са последните хореографии на феновете на Черно море ? Колко са им песните и подкрепят ли отбора си 90 минути ? Също така не мисля, че правят по-добри гостувания. А за посещаемостта на домакинските мачове да не говорим.

За мен Берое са много над онези от Черно Море! :roll:
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !

Потребителски аватар
ЦСКА-83
Контакти:

Мнениеот ЦСКА-83 » 15 окт 2010 10:59

Ако говорим като цяло за агитки,а не например за тази година ще сложа ЦСКА и ФК Левски на първо и второ масто.Борбата е за трето място и мисля че там Ботев или локо пд си го делят.
Тази година сме пълна трагедия (ЦСКА) по обясними причини които не се крият в слабите резултати.
Да подчертая само ,че ФК Левски отскоро имат (4-5 години) по качествени "песни",хореографии и т.н.
На четвърто масто слагам Берое,а след тях-само посредтственост.

Потребителски аватар
Boksiorcheto

Мнениеот Boksiorcheto » 15 окт 2010 11:00

ЦСКА-83 написа:Ако говорим като цяло за агитки,а не например за тази година ще сложа ЦСКА и ФК Левски на първо и второ масто.Борбата е за трето място и мисля че там Ботев или локо пд си го делят.
Тази година сме пълна трагедия (ЦСКА) по обясними причини които не се крият в слабите резултати.
Да подчертая само ,че ФК Левски отскоро имат (4-5 години) по качествени "песни",хореографии и т.н.

Съгласен съм със всичко,което каза ;).

Потребителски аватар
PFCB
Контакти:

Мнениеот PFCB » 15 окт 2010 11:02

ЦСКА-83 написа:Ако говорим като цяло за агитки,а не например за тази година ще сложа ЦСКА и ФК Левски на първо и второ масто.Борбата е за трето място и мисля че там Ботев или локо пд си го делят.
realist написа:Като се замисля, приемам забележката и се поправям за петото място. Наистина феновете на Берое в последните години спечелиха всички със своята всеотдайност, а и организационно напреднаха. При всички положения обаче, голямата четворка е ясна. Другите са далеч назад.

Няма какво да допълня !

Потребителски аватар
b0b1
Контакти:

Мнениеот b0b1 » 15 окт 2010 11:03

ЦСКА и за съжаление левски.Хората си обичат отбора и си го подкрепят на ниво, за което трябва да бъда обективен, кой е на първо място от тези 2 зависи от моментната форма на отборите, тъй като си го знаем българина колко подкрепя любимия отбор когато не е в добра форма.Останалите отбори са пълнеж.

bojiTHEmaster
Контакти:

Мнениеот bojiTHEmaster » 15 окт 2010 11:08

Може ли да не се съглася специално за песните на Левски. По-голямата част от песните ни се пеят от 30 години насам, а не от 4-5 години... :!: Всъщност цска са тези, които почват да си разнообразяват репертоара в последно време, в смисъл в последните 10 години.
За всичко друго съм съгласен :)

Потребителски аватар
vanko99
Контакти:

Мнениеот vanko99 » 15 окт 2010 11:09

Реално има само 4 истински агитки в България:
ЦСКА
Левски
Ботев ПД
Локомотив ПД
За петото място могат да се борят Берое, Черно Море, Миньор, но те са на светлинни години от първите 4-ри.

Потребителски аватар
Boksiorcheto

Мнениеот Boksiorcheto » 15 окт 2010 11:11

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=4csbSuqUwrg&feature=player_embedded#![/youtube]

Харесва ли ви този клип :P?

Върни се в “Футбол - България”