Ново Начало - Да спрем войната по стадионите!

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Cesc Fabregas
Контакти:

Re: Ново Начало - Да спрем войната по стадионите!

Мнениеот Cesc Fabregas » 01 окт 2010 11:42

Много хубава идея и много добре написано! Поздравления за автора, браво, че има и такива фенове... ;)
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !

Потребителски аватар
dim77dim
Контакти:

Мнениеот dim77dim » 01 окт 2010 13:55

DidoManUtd написа:еми хубаво, давай още на мача с локото да се съберем с тях във "В" сектор и така, то най-вероятно ще можем да се съберем и на много по малко място, ама това е друга тема. аз съм за, идвам с двете деца, ама ако не е от 21.00ч

За подобно нещо ще трябва повече подготовка. Трябва да се централизират усилията ни първо с фенклубовете на отборите, които ще участват в идеята. Като за начало мисля да пиша до форумите на всички отбори в А група. Ако има отзиви, ще направим предложение до фен клубовете, които да разпространят идеята и целта, която се има предвид. Дано доброволците в началото дадат добър старт!
Иначе те поздравявам за това, че си готов веднага да доведеш 2 си деца още на следващия мач, :)
За това обаче ще ни трябват и Локо фенове.
Незнам дали да не пиша до някои големи редакции, които могат да помогнат в медиите с подобна инициатива. Нека първо видим дали ще срещнем отзвук сред останалите клубове. :P

Потребителски аватар
PFCB
Контакти:

Мнениеот PFCB » 01 окт 2010 15:16

Война по стадионите има в Русия и Полша, но не и в България. Страх ги било да си заведата децата на стадиона... Много по-страшно е да наближиш някое циганско гето.

Потребителски аватар
dim77dim
Контакти:

Мнениеот dim77dim » 01 окт 2010 15:38

PFCB написа:Война по стадионите има в Русия и Полша, но не и в България. Страх ги било да си заведата децата на стадиона... Много по-страшно е да наближиш някое циганско гето.

Ми що не събереш агитката с бабаити и ги поведеш към гетата тогава? Или за теб е по-голяма храброст да пръснеш черепа на някое 10 годишно хлапе от чуждата агитка?
Полша и Русия трябва да ни служат за пример ли, не ми стана ясно...
Това за проблемите с малцинствата са доста сериозни неща и там също трябва стратегия, от нас, от държавата, от всеки!

Потребителски аватар
PFCB
Контакти:

Мнениеот PFCB » 01 окт 2010 15:52

Не съм казал никъде, че Полша и Русия трябва да ни служат за пример, нито че съм чупил главата на 10-годишно дете, а че в България няма футболно хулиганство. Кога за последен път е имало сбиване ?

Потребителски аватар
dim77dim
Контакти:

Мнениеот dim77dim » 01 окт 2010 16:34

PFCB написа:Не съм казал никъде, че Полша и Русия трябва да ни служат за пример, нито че съм чупил главата на 10-годишно дете, а че в България няма футболно хулиганство. Кога за последен път е имало сбиване ?

ами сбивания има постоянно - друг е въпросът, че не са масови, както се уреждат в Русия например.
Но точно за това иде реч - ЦСКА играе в Севлиево ли беше, Локо Пд агитката им на път за вкъщи минават покрай стадиона и почват да целят клетката на червените с камъни... ТИ БИЛ ЛИ СИ ПОД ДЪЖД ОТ КАМЪНИ?
Бях завел гаджето си на мач между Морето и ЦСКА. Пишман станах след като облечени със сини екипи фенове провокираха агитката на ЦСКА, после започнаха да ни замерят с камъни, където се включиха и варненци. Добре, че големите мъже пазеха децата и момичетата от пороя със собствените си тела, иначе ставаше грозна гледка. Оттогава моята не е стъпала на стадион... и го разправя на всички кога се съберем на маса. То и мераклии да има да ходят по мачове, съвсем ще им се отще...
Това имам предвид - стадионите ни трябва да са място за футбол, тебе ако ти се чупят глави и си ербап - 20 на 20 с другата агитка, убивайте се ако това ще ви достави удоволствие... има много клипове по нета като примерно Партизан и Звезда - бой докато свалят и последния стоящ на крака и ДОТАМ ОБАЧЕ. Падналите не ги доубиват... :shock: :mrgreen:

Потребителски аватар
PFCB
Контакти:

Мнениеот PFCB » 01 окт 2010 16:58

Ами то не може без такива случаи. Постоянно има такива сбивания, не говоря за футбол, а въобще навсякъде - вкъщи, на улицата и т.н

Потребителски аватар
Cesc Fabregas
Контакти:

Мнениеот Cesc Fabregas » 02 окт 2010 15:00

PFCB написа:Война по стадионите има в Русия и Полша, но не и в България. Страх ги било да си заведата децата на стадиона... Много по-страшно е да наближиш някое циганско гето.

Кажи честно-представи си, че имаш дете. Просто си представи, знам че нямаш. Би ли го завел на стадиона, и няма ли да ти е притеснено? :roll:
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !

AnalBreaker
Контакти:

Мнениеот AnalBreaker » 02 окт 2010 15:16

Този призив ми излгежда като "глас в пустиня" - никой няма да го чуе и разбере
Един ИСТИНСКИ българин !

[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9FWuhfA9Hls[/youtube][/offtopic]

Потребителски аватар
PFCB
Контакти:

Мнениеот PFCB » 02 окт 2010 19:18

Cesc Fabregas написа:Кажи честно-представи си, че имаш дете. Просто си представи, знам че нямаш. Би ли го завел на стадиона, и няма ли да ти е притеснено? :roll:

При положение, че в повечето български "агитки" е пълно с деца, някои от които на по 10-11 години, сам прецени дали е страшно.

Върни се в “Футбол - България”