Футболни правилници в България...., но в някой друг живот..
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Футболни правилници в България...., но в някой друг живот..
Не виждам проблем да се премести мача с 24 часа
А защо не е преместен мача на Цска,може би защото те домакинстват в този кръг на ЛЕ срещу Рапид,докато Левски гостува на Лил...Предполагам,че това е причината 
Коментират се работи който се знаят.От много години е така - ЛС имат силно лоби в БФС,а ЦСКА не.Няма какво да го коментираме.Каквото може се помага на ЛС и това си е.Дано и двата отбора се представят добре в четвъртък.
alk0x0l1ka написа:Левски управлява футбола мишки аре пукнете от яд !
niki87 написа:Не виждам проблем да се премести мача с 24 часаА защо не е преместен мача на Цска,може би защото те домакинстват в този кръг на ЛЕ срещу Рапид,докато Левски гостува на Лил...Предполагам,че това е причината
Което няма никакво значение, така или иначе единият отбор ще има 24 часа в повече за почивка.
Също така при стеклите се обстоятелства ще трябва да пропусна мача, тъй като в понеделник имам ангажимент.
Хората в белите държави са направили програмата си до края на шампионатите им и се знае всичко, а тук се прави по за пет кръга напред и на всичко отгоре преди всеки кръг промени.
Искаме добър футбол, но какво вече писах, в някой друг живот, защото сами сме си виновни за всичко.
nik_bg1 написа:Това показва,че говедата ги е страх от вас.Какво ревеш?
Това изобщо не ме вълнува, който е по-добър нека победи, но не и такива дребни тарикатски номера, това не помага на никой.

PFC Litex написа:niki87 написа:Не виждам проблем да се премести мача с 24 часаА защо не е преместен мача на Цска,може би защото те домакинстват в този кръг на ЛЕ срещу Рапид,докато Левски гостува на Лил...Предполагам,че това е причината
Което няма никакво значение, така или иначе единият отбор ще има 24 часа в повече за почивка.
Също така при стеклите се обстоятелства ще трябва да пропусна мача, тъй като в понеделник имам ангажимент.
Хората в белите държави са направили програмата си до края на шампионатите им и се знае всичко, а тук се прави по за пет кръга напред и на всичко отгоре преди всеки кръг промени.
Искаме добър футбол, но какво вече писах, в някой друг живот, защото сами сме си виновни за всичко.
По принцип съм съгласен с теб.И мен ме дразнят постоянните промени в календара,обаче в случая промяната се обявява месец преди мача,така че който иска да гледа мача има доста време да си организира така нещата,че да е на стадиона.
Ники, причината я знаем всички, но защо е променен часа само на единия мач?
Някой хора си планират нещата доста напред във времето, трябва ли да живеем като в Бангладеш
Някой хора си планират нещата доста напред във времето, трябва ли да живеем като в Бангладеш
Последна промяна от PFC Litex на 28 сеп 2010 18:51, променено общо 1 път.

- bigbonusprize
- Контакти:
PFC Litex написа:CristianoRonaldoo написа:Ми играй ти 270 минути непрестанно тичане, прави възстановителни тренировки, тренирай по 3 часа на ден, да те видим дали ще искаш по 5 мача на седмица ли колко каза..
Щом трябва ще играят, това е тяхната работа, за която получават 5 цифрени суми, та в този ред на мисли, защо не е преместен и мачът на ЦСКА, а той е и с още по ранен час?
Елементарен отговор. Едните пътуват, а другите домакинстват...
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!
PFC Litex написа:Ники, причината я знаем всички, защо е променен часа само на единия мач?
Аз не я знам,честно
bigbonusprize написа:PFC Litex написа:CristianoRonaldoo написа:Ми играй ти 270 минути непрестанно тичане, прави възстановителни тренировки, тренирай по 3 часа на ден, да те видим дали ще искаш по 5 мача на седмица ли колко каза..
Щом трябва ще играят, това е тяхната работа, за която получават 5 цифрени суми, та в този ред на мисли, защо не е преместен и мачът на ЦСКА, а той е и с още по ранен час?
Елементарен отговор. Едните пътуват, а другите домакинстват...
Сега също Левски пътува, а ЦСКА не, но мачовете и на двата отбора са в един и същи ден, защо така?

- bigbonusprize
- Контакти:
Това е лошо и за феновете. В неделя щяхме да сме като домакини. В понеделник най-вероятно пак ще е така, но в значително по-малки граници...
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!
bigbonusprize написа:Това е лошо и за феновете. В неделя щяхме да сме като домакини. В понеделник най-вероятно пак ще е така, но в значително по-малки граници...
Ние от Черноморец събрахме 10 000 срещу Славия да видим вие колко ще съберете.
Върни се в “Футбол - България”