Аз съм изцяло позиитивно настроени (Матеус)

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Kotooshu
Контакти:

Re: Аз съм изцяло позиитивно настроени (Матеус)

Мнениеот Kotooshu » 23 сеп 2010 17:02

PFC Litex написа:Сашо Диков президент, умишлено и с цел му зададе въпросите за да види реакцията му.

Сашо Диков нарочно направи конфликта за има материал за жълтите му предавания !
ЛЕВСКИ, ОЛЕ, СВОБОДА ОТ МУТРИТЕ!

tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

:(

Потребителски аватар
G.B.S
Контакти:

Мнениеот G.B.S » 23 сеп 2010 17:02

turbogena написа:Сашо Диков прееба пресконференцията :mrgreen:

кво пак е казал :?:

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 23 сеп 2010 17:07

Зададе му въпроси свързани с личният му живот.
Изображение

markovark
Контакти:

Мнениеот markovark » 23 сеп 2010 17:10

Сашо Диков се прояви като пълен простак с обръщението "Господин Звезда" към Л.Матеус. Като капак настояваше за извинение за някакви недоразбрани от него реплики....Идиотски въпроси и заяждане! Ами че това е първа пресконференция!?! Всеки човек има право при започване на работа на "пет" минути уважение, дори да се казва Лотар Матеус!

Потребителски аватар
DANS
Контакти:

Мнениеот DANS » 23 сеп 2010 17:13

И булките са настроени "позитивно" към него, скоро Лотер ще проведе "позитивен" кастинг за нова жена ;)

А сега сериозно, без Бербатов и ако не задържи Мартин и Стилян му е спукана работата!
Ако обещае на Бербо че няма да има шуробаджанащина и мениджерски игрички той ще се върне!
Наско Сираков: "Ще бъде огромен успех за българския футбол ако ЦСКА вземе точка от Динамо!" ха ха ха :mrgreen:
Link: САМО ЗА ЛЕвСКАРИ!!!!!! ;-)

гмм
Контакти:

Мнениеот гмм » 23 сеп 2010 17:14

В момента повтарят пресконференцията по Ринг.По Дарик може да се слуша и след малко трябва да я дават и по Канал3 :)

Потребителски аватар
Allein
Контакти:

Мнениеот Allein » 23 сеп 2010 17:16

Сашо Диков е няма такъв олигофрен. Матеус помоли за 3 неща, още на пресконференцията не се спазиха. Просто нямам думи. Едно е да правиш шоу, когато си в студио и имаш "Асене, върни", ама тая простащина беше крайна.
Иначе съм твърдо зад Матеус в момента, а и всички трябва да сме настроени добре и да го оставим да си върши работата, за да постигнем успех.

гмм
Контакти:

Мнениеот гмм » 23 сеп 2010 17:23

Тя нали дъщеря му на Сашо Диков много разбира от футбол та я изтипосаха във студиата за световното :x Решил човечеца да се прави на интересен и оли{съкратено от олигофрен} и успя-Браво Сашо ,браво Диков 8-)

Неутрален
Контакти:

Мнениеот Неутрален » 23 сеп 2010 17:29

Сашо е ясен на всички, обаче да се върна към темата и въпреки това че съм оптимист, не мисля че нещо ще се получи. Главната причина за това мнение е че : НЯМА да води екип с него. Е как ще работи с наш'те перфектни разбирачи ? Кой ще му помага ? Същите които съсипаха отбора през последните 6 години, кой друг иначе. И след 1-2 години когато отново няма да се класираме, ще го посочат като главен виновник, а той ще си тръгне със сигурност, няма да търпи да му изливат помията само върху него. И за капак перуката ще излезе и ще се опита да се измъкне чист ОТНОВО. Най лесно е да назначиш треньот със спорни или без такива качества и да каже : ето ви го чужденеца и той не помогна. Въпросът ми е : ЩЕ ПОЕМЕ ЛИ ТАЗИ ШАЙКА ПРЕСТЪПНИЦИ В БФС ОТГОВОРНОСТТА АКО ОТНОВО ПРОПУСНЕМ ГОЛЯМО ПЪРВЕНСТВО ? A като гледам с какво разполага нац. отбор, колкото и да ми се иска , няма да се класираме.

Потребителски аватар
controller
Контакти:

Мнениеот controller » 23 сеп 2010 17:29

Залагам 1 каса бира и 20 кебапа ,че догодина Матеус няма да е треньор на националите . Няма кой и как да ме убеди ,че с тези второразредни ( между другото нямаме и по-добри) играчи ще бием Англия или Швейцария и ще се класирма , НЯМА НАЧИН !
Изображение

Върни се в “Футбол - България”