Какво трябва да се направи с Николай Йорданов?
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Какво трябва да се направи с Николай Йорданов?
трябва да му се забрани да бъде съдия.
трябваше да изгони поне три черноморски говеда за груба игра. трябва да го накажат че е ощетил Левски.
- jembajemba
- Контакти:
Няма таква дузпа.
- Blue_AvalanchE
- Контакти:
Пичове, не знам, не искам да предизвиквам спорове, но просто за мен имаше дузпа. Тасевски играе пръв с топката, после Илко го хвана, но това нямаше смисъл, защото Дарко беше на майната си от вратата. А по темата, тоя съдия е много странно келешче, не винаги реже в един мач един отбор. Също така някакви много странни и нереални положения свири, поне днес за Левски даде едни наплъно абсурдни.
ЗАВИНАГИ СИН !

ТУК Е ЗЕМЯТА НА БЪЛГАРИТЕ ! ТОВА Е НАШИЯТ СТАДИОН, НАШИЯТ ОТБОР ! НАШИЯТ ЖИВОТ !

ТУК Е ЗЕМЯТА НА БЪЛГАРИТЕ ! ТОВА Е НАШИЯТ СТАДИОН, НАШИЯТ ОТБОР ! НАШИЯТ ЖИВОТ !
Между другото Йовов в Бургас по-същият начин го "свалиха" на земята пролетта,ама тогава май свириха дузпа?
(това за положението за дузпа на Черно море)

Всичко, което е далеч от морето, е провинция!!!
Blue_AvalanchE написа:Пичове, не знам, не искам да предизвиквам спорове, но просто за мен имаше дузпа. Тасевски играе пръв с топката, после Илко го хвана, но това нямаше смисъл, защото Дарко беше на майната си от вратата. А по темата, тоя съдия е много странно келешче, не винаги реже в един мач един отбор. Също така някакви много странни и нереални положения свири, поне днес за Левски даде едни наплъно абсурдни.
Абе малумни ли сте,какви сте не разбирам.Как не научихте,че играе ли вратаря в наказателното поле с топката,ако ще и един кур да е сложил на нападетеля-дузпа няма.Другото са левскарски тълкувания на правилата на футболната игра!
-
- Контакти:
-
Sole написа:За такова поръчково съдийство в полза на Левски Николай Йорданов трябва да бъде даден на ПрокуратуратаДа се разследва какви са причините и мотивите, които са накарали това лице на всяка цена да подари победата на Левски с отсъжданията си по време на мача.Едно престъпно съдийство в ущърб на Ч.Море, и в полза на Левски,които повлияха на крайния резултат на мача
Това бе НЕ само подигравка с най-стария футболен клуб в страната- ЧЕРНО МОРЕ и град ВАРНА,НО И ПОДИГРАВКА с Българския Футбол
Трябва не само моментална смяна на цялата Съдийска комисия и лишаване от съдийски права на лицето Н.Йорданов,но и всичко това което става в България относно съдийството десетилетия наред да бъде запозната и УЕФА.В нито една държава по света няма практика,каквато е в България :Да се назначава съдииска тройка-съграждани на единия отбор.За България рецидив е на отбори от София да свирят съдии от София :!: Докато няма нормално съдииство,няма да има и футбол в България

- jembajemba
- Контакти:
Ми за мен няма, може и да е защото съм за ЦСКА. Ако Пиргов се беше дръпнал в последния момент Тасевски я изпускаше, но по - важното е, че вратарят играе за и с топката.
Върни се в “Футбол - България”