Да помогнем на Бербатов!

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
agent_008
Контакти:

Re: Да помогнем на Бербатов!

Мнениеот agent_008 » 01 сеп 2010 13:13

Там би следвало да гласуват само фенове на Манчо, така че някак си ми се струва нередно просто, защото сме българи да подкрепяме някого в тази класация :|
Иначе напълно подкрапям Бербо за отказването му от националния и доста пространно обясних вчера в темата за Бербатов... :?
ЛЕСНО се галят момите, мъчно се дялкат гредите.

ГРЪМНАЛ слепият, та убил заек, а куцият припнал и го уловил.

ЖИВОТЪТ е стълба: едни се качват, други слизат.

Потребителски аватар
soilwork
Контакти:

Мнениеот soilwork » 01 сеп 2010 13:13

ilian12 написа:Истинските българи ще играят за България на Уембли, а по трибуните е място на феновете, кибиците и гастербайтерите.
Тоест ти със сигурност не си истински българин? Тогава към коя от изброените групи се числиш? кибик или гастарбайтер?

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 01 сеп 2010 13:16

Leooo написа:Бербо е най-добрият в националният , но пък и видяхме колко държи на този отбор !

Как да държи на този отбор, като нацията не държи на него? Значи той само да дава, а в отговор да получава само псувни и негативи. Всички медии и 80% от феновете си изкарваха яда от всяка загуба на нац. отбор върху него. Защо? Бербо е най-малко виновен за състоянието на този отбор в момента, но винаги той го обираше. Е ето сега го няма, както много фенове и фенчета искаха - на негово място да играят момчета със сърце. Кои са те, Божинов, Рангелов, Попето? Нещо да са показали вече в 3-4 контроли откакто Бербатов го няма. Показаха едно голямо НИЩО. Сега пък Бербатов е виновен, че не помагал на отбора, бил родоотстъпник. Е решете най-после какво искате от човека, да играе или не?!
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
Samoyl
Контакти:

Мнениеот Samoyl » 01 сеп 2010 13:19

track.and.field написа:Ти ако беше най-добрият ( няма съмнение , че Берба е с класа над останалите в нац.отбор ) били продължил да си хабиш силите напразно, като виждаш, че останалата част от отбора не го прави ( като изключим двамата Петровци ) ? Човека реши, че няма смисъл и взе решение да се отдаде на кариерата си в Премиершип ? Напълно го подкрепям !

Абе сериозно се бъркаш. Така го каза все едно този отбор се състои от 3ма играча.В един отбор има такива които могат много и такива които дават всичко от себе си за да са на нивото на другите. А единия Петров можеш да му преброиш на едната рака силните мачове за националния...Мартин Петро имам предвид.

Потребителски аватар
TheClub
Контакти:

Мнениеот TheClub » 01 сеп 2010 13:19

mistreated написа:
Leooo написа:Бербо е най-добрият в националният , но пък и видяхме колко държи на този отбор !

Как да държи на този отбор, като нацията не държи на него? Значи той само да дава, а в отговор да получава само псувни и негативи. Всички медии и 80% от феновете си изкарваха яда от всяка загуба на нац. отбор върху него. Защо? Бербо е най-малко виновен за състоянието на този отбор в момента, но винаги той го обираше. Е ето сега го няма, както много фенове и фенчета искаха - на негово място да играят момчета със сърце. Кои са те, Божинов, Рангелов, Попето? Нещо да са показали вече в 3-4 контроли откакто Бербатов го няма. Показаха едно голямо НИЩО. Сега пък Бербатов е виновен, че не помагал на отбора, бил родоотстъпник. Е решете най-после какво искате от човека, да играе или не?!

Много си прав ама няма да те разберат :(

Потребителски аватар
track.and.field
Контакти:

Мнениеот track.and.field » 01 сеп 2010 13:20

soilwork написа:
ilian12 написа:Истинските българи ще играят за България на Уембли, а по трибуните е място на феновете, кибиците и гастербайтерите.
Тоест ти със сигурност не си истински българин? Тогава към коя от изброените групи се числиш? кибик или гастарбайтер?

По-скоро поредният футболен капацитет.
Los_Ches:Незнам дали има такава тема но все пак...Каде са Вело алейте.Работя на 5 километра от работа и всеки ден рискувам да бъда бласнат докато карам колело.Няма една вело алеяНо за съжаление имаме какви лине глупости в тоя са излишни

Потребителски аватар
ZinedineZidane
Контакти:

Мнениеот ZinedineZidane » 01 сеп 2010 13:21

TheClub написа:Не подкрепял националния, абе смешковци ВИЕ ПОДКРЕПЯХТЕ ЛИ ГО ДОКАТО ИГРАЕШЕ!??!?! ИЛИ САМО ГО ПЛЮЕХТЕ! :evil: Срам ме е от такива като вас! Аз дадох гласа си за него! 8-)

Ай по-полекичка! Нещо май не ти изнася, когато някой не ти споделя мнението! И ми обясни, ако обичаш - него ли трябваше да подкрепяме, когато е играел в национала или отбора като цяло?!
Ботев (Пд) зарадва България, "жълто-черен" ураган отвя казахстанци!

Потребителски аватар
Dobri
Контакти:

Мнениеот Dobri » 01 сеп 2010 13:28

ZinedineZidane написа:
TheClub написа:Не подкрепял националния, абе смешковци ВИЕ ПОДКРЕПЯХТЕ ЛИ ГО ДОКАТО ИГРАЕШЕ!??!?! ИЛИ САМО ГО ПЛЮЕХТЕ! :evil: Срам ме е от такива като вас! Аз дадох гласа си за него! 8-)

Ай по-полекичка! Нещо май не ти изнася, когато някой не ти споделя мнението! И ми обясни, ако обичаш - него ли трябваше да подкрепяме, когато е играел в национала или отбора като цяло?!

Проблема беше друг. Всички псевдо капацитети се съсредоточаваха върху Бербатов. Защо не вкарал, защо не се раздавал (той за националния винаги е бягал повече отколкото за Манчо) и т.н. Обаче никаква критика за другите играчи. Сърмов колко топки си спря - 0. Миланов колко първи топки спечели - 0. Янков колко спринта направи - 0. Ясно бе, че Бербатов няма да издържи. Той не е единствения - на Иванков също му писна от шуробажанащината.

Потребителски аватар
drogooo
Контакти:

Мнениеот drogooo » 01 сеп 2010 13:28

И викаш "феновете,кибиците и гастербайтерите" не са истински българи щот няма да играят?
копрофакиий оди се снимай някаде!!!!

По ТЕМАТА: Бербатов няма нужда от такива комунистически лозунги - айде всички под ръка да гласуваме щот е от нашия завод.
Феновете на Ман( и аз един от тях) сме го оценили и си гласуваме за любимите играчи всеки месец от доста години насам!
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
TheClub
Контакти:

Мнениеот TheClub » 01 сеп 2010 13:30

ZinedineZidane написа:

Ами я ми кажи кой изяждаше най-много бой от драскачите? Доста малка част от форума го подкрепяхме... А и той беше от отбора а само него плюеха.. Част от отбра беше, не беше сам... помисли малко ако имаш с какво!

Върни се в “Футбол - България”