Бойкот на Петрол АД
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Бойкот на Петрол АД
Тук малко пресоли манджата.
- shamana1912
- brat domingo
- Контакти:
Gonzi_407 написа:Поредния "умник"!
Ами зареждай в други вериги, които не дават и лев за българския спорт и така парите ти дирекно ще отиват в чужбина и ще ходиш на стадиони от 1956 година!
Малоумник!
Принципно не съм против спонсорството и адмирирам компаниите, които подкрепят спорта. Ако става въпрос за солиден и разумен модел на финансиране, съм за. Но в случая с Черноморец става въпрос за нереално големи суми, които в един момент рязко ще спрат. Спортът няма нужда от такова "изхвърляне". Затова в конкретният случай съм против.
-
bogdanov64
- Контакти:
Е няма как - все пак "Ботев" е във В група, по-скоро на Локото
Обаче е крайно време "Загорка" да стане спонсор на "Берое". Даже в Зарата имаше/продължава да има/ бойкот на "Загорка", че не ще да спонсорира беройци.
Е няма край тая простотия!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
optimistik написа:Браво на автора,току що спечели приза за най-тъпата и безсмислена тема![]()
![]()
Глупости....имаше такава преди време да бойкотираме Загорка заради Берое,че не им помагат финансово
Ама пак си е право момччето бе...за такива като Батков,Борисов,Иванов,Ганчев и сие трябва да се отвори ВИП психиатрия
Вместо да си купуват яхти и да парадират наравно с арабските шейхове те балъците си бутат парите в някакви отборчета дето само ги плюват феновете....тотален бойкот и това е решението,ще дава той 2лв за Черноморец!!!Ами че те взеха да стават силни и това пречи на развитието на играта,туковиж се наложи следващата година грандовете да налеят още по няколко милиона за да са конкурентни а е криза и пари няма
You`re My Wicked Live
dodo7271 написа:Ей това сме ние, българите![]()
![]()
Вместо да се радваме, че има такива хора и компании, които влагат пари в спорта, и във футбола в частност, ние ще ги бойкотираме. Отчайващо.
Айде стига с това "това сме ние българите" и обобщения от подобен род
Днешният Локомотив Пловдив се родил на 26 юли 1926г. с името Пловдивски Спортклуб!
shamana1912 написа:Аз се чудя защо "Каменица" не иска да стане спонсор на Ботев...
щото сте куци пилета
Днешният Локомотив Пловдив се родил на 26 юли 1926г. с името Пловдивски Спортклуб!
- JohnnieWalker
- Контакти:
shamana1912 написа:Аз се чудя защо "Каменица" не иска да стане спонсор на Ботев...
-
slavia1913
- Контакти:
Ставам преди малко пускам си Гонг, гледам във форума тема със страно име, влизам и се напуших от смях. Благодаря, на авторо, че ми оправи настроението. Сигурно е на 10 и не е виждал повече от 5 лева и няма никва идея как се прави бизнес, но поне е забавен. 
То по тая логика неговата, няма никой отбор да има голям спонсор, защото като фен на друг отбор си купи даде продукт, то той спонсорира вечния враг
Eбахти забавата 
То по тая логика неговата, няма никой отбор да има голям спонсор, защото като фен на друг отбор си купи даде продукт, то той спонсорира вечния враг
Последна промяна от slavia1913 на 30 авг 2010 11:31, променено общо 1 път.
Върни се в “Футбол - България”