Очаква ни страхотно първенство

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
south_division
Контакти:

Re: Очаква ни страхотно първенство

Мнениеот south_division » 02 авг 2010 12:08

На мен пък ми се струва че ще е по слабо с разликата че Левски ще е по дпбър от миналата година.
Локо Пд - без Гарата и Даксон .... много назад ще дръпнат за мене не че Видима са силни и за това са се добрали до хикс, по скоро обратното ми се струва
Локо Сф - Без голмайстора на първенството и с почти нов отбор от който само Писаров може би ще се окаже силен коз заедно с добре познатия ни от миналата година Асамоа. Общо взето може и да запази нивото , но не и по добро.
Черноморец - Там все тръгват с голями амбиции , мислят си че правят някаква грандиозна селекция , но същата работа ще са нищо ново под слънцето , ще ги видите довечера.
Славия - тука нямам думи вече , много слаба игра показаха , а не е като да нямат материал , май Кокала не става , със сигурност няма да са по силни от миналата година.
Сливен - Също почти нов отбор,дори и да запази нивото едва ли да се бори за нещо повече от това да не изпадне
Пирин - със сигурност ще са по зле без Младенов , Коцев , Паланков и най вече Грозданов.
Черно Море - единствения отбор който може би ще бъде една идея по добър от миналата година , поне аз така ги виждам нещата , нито един напуснал с две три добри попълнения и Манолов се завръща.
Литекс - същия отбор ще е без разлика
Цска - без разлика даже може да има повече катаклизми ако последва нава загуба др кръг
Миньор - не играха чак толкова лошо , също смятам че ще запазят нивото
Берое - определено ще дръпнат леко назад просто много ключови футболисти ги няма въпреки сърцата игра с Рапид
Новите отбори незнам , не мога да преценя , Калиакра не играха лошо , но припомнете си Мездра отпаднаха след хикс с Левски и победа над Цска.
Дано греша , но едва ли.

Потребителски аватар
UltraBlue
Контакти:

Мнениеот UltraBlue » 02 авг 2010 12:10

pomiqrat написа:Сам съм написал, че нападение нямаме

а защита???
Please don't call me arrogant, but I'm European champion and I think I'm a special one !

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 02 авг 2010 12:12

UltraBlue написа:

а защита???

Зависи от двамата жабари. След 2-3 кръга ще се разбере. По - важното за един отбор е да има нападение, защото колкото и да е здрав отзад като не може да вкара няма да стигне до никъде.
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Потребителски аватар
maximalniq
Контакти:

Мнениеот maximalniq » 02 авг 2010 12:13

ubah написа:Нещо нямаш мнение за Академик? или ... всички трябва да се страхуват :lol:

Не, просто не съм запознат с отбора им... ;)
Изображение

ilko1
Контакти:

Мнениеот ilko1 » 02 авг 2010 12:14

Къде го виждате това интересно първенство и на кого ще бъде интересно.На 6 мача имаше общо 20000 човека публика...И къде са тия 50 000 фена на Левски дето се опитали да гледат мача на Левски с Калмар по интернет.На стадиона вчера бяха не повече от 5000...

Потребителски аватар
UltraBlue
Контакти:

Мнениеот UltraBlue » 02 авг 2010 12:15

pomiqrat написа:
UltraBlue написа:

а защита???

Зависи от двамата жабари. След 2-3 кръга ще се разбере. По - важното за един отбор е да има нападение, защото колкото и да е здрав отзад като не може да вкара няма да стигне до никъде.

Ами... да ще видим, но аз лично не очаквам жабарите да са класа 8-)
Please don't call me arrogant, but I'm European champion and I think I'm a special one !

Потребителски аватар
UltraBlue
Контакти:

Мнениеот UltraBlue » 02 авг 2010 12:16

ilko1 написа:Къде го виждате това интересно първенство и на кого ще бъде интересно.На 6 мача имаше общо 20000 човека публика...И къде са тия 50 000 фена на Левски дето се опитали да гледат мача на Левски с Калмар по интернет.На стадиона вчера бяха не повече от 5000...

Левскари има и извън София... знаеш ли колко познати имам, дето не дойдоха на мача, заради билетите. Едвали някой ще даде 100 лв за БГ футбол сега 8-) И бяхме повече от 5000, но да не спорим за дреболии...

bojiTHEmaster
Контакти:

Мнениеот bojiTHEmaster » 02 авг 2010 12:21

ilko1 написа:Къде го виждате това интересно първенство и на кого ще бъде интересно.На 6 мача имаше общо 20000 човека публика...И къде са тия 50 000 фена на Левски дето се опитали да гледат мача на Левски с Калмар по интернет.На стадиона вчера бяха не повече от 5000...

ти прост ли си целия сектор беше пълен, ако цска ни бяха отпуснали повече билети щяхме да сме повече

Потребителски аватар
Angoff
Контакти:

Мнениеот Angoff » 02 авг 2010 12:29

maximalniq написа:ЦСКА - Вчера доказаха, че никога не трябва да бъдат подцениявани.

Само този цитат доказва , какви сте комплексари всичките в синьо ... как така ще подценяваш вечния си съперник и 31 кратен шампион на страната ... сякаш говори за Пирин :lol:
Комплекса си е комплекс и , колкото и да се опитвате да си втълпявате,че сте по-добри и другите ви митове и приказки никой не ви вярва !
Люляк, май, финал за купа
дузпи, шут, греда и супа
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони

Левски-Славия, протокол
Везалов, фамозен гол
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации

Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон!!!

milen_4o0o
Контакти:

Мнениеот milen_4o0o » 02 авг 2010 12:36

И според мен ще е много интересно.
Левски – Направи добра селекция. Намери си класен нападател в лицето на Гара Дембеле, заздрави си защитата с привличането на Дъстли Мулдер, който се справя еднакво добре и в защита и в нападения (гледал съм го в Холандия) и уцелиха в десетката с Иво Иванов, който се сработва с Йордан Милиев все по-добре и по-добре с всеки мач. Намериха млад на години,но водил доста отбори в България. Ще се борят за титлата.
Литекс – Не направиха някаква гръмка селекция, но запазиха ядрото на отбора си и ще разчитат на тях и на добрите си юноши. Ще се борят за титлата.
ЦСКА – Направиха голяма селекция от чужденци, но от всички видяхме само Акуаро,който не се справи добре. Ако двамата нападатели – Тибони и Шеридън не се нещо изключително не ги чакат добри дни особено с тези проблеми по оста фенове – ръководство. Ще се борят за участие в ЕКТ.
Локо София – С продажбата на Камбуров и малката селекция, от която само Писаров е добър ще се смъкнат в класирането сравнение с миналата година. Средата на таблицата.
Черно море – Направиха добра селекция. Дончо Атанасов и Тиаго ще са ключови футболисти. Когато се върнат Георги Илиев и Мирослав Манолов ще станат много силни. Очаквам Жардел да не вкара много голове,но да научи по-младите. Ще се борят за участие в ЕКТ.
Черноморец – Крайно време е да направят нещо. Ще се борят за участие в ЕКТ.
Славия – Въпреки слабото начало на сезона ще се вдигнат и с футболистите,които притежава и с треньор – шампион на България ще са труден за побеждаване отбор. Първата половина на класирането
Берое – Въпреки финансовите проблеми и продажбата на много футболисти срещу Рапид се видя че Илиан Илиев знае как да ги нареди,за да се справят добре. Първата половина на класирането.
Миньор – Не играха зле срещу Литекс,но ще са в долната половина на таблицата.
Калиакра – Добър отбор,който ще поднесе много изненади. Долната половина на класирането.
Сливен – Млад отбор,който няма да направи нищо тази година. Ще се борят да не изпаднат.
Монтана – Добър отбор,не играха зле. Ще се борят с Калиакра,Локо Пловдив и Миньор за някое от местата между 9 и 12.
Пирин – Ще се борят да не изпаднат.
Локо Пловдив - Добра селекция, но без Дембеле и Даксон няма да направят нищо значимо. Средата на класирането.
Академик - … Ще отпаднат,ако не направят някакъв изключителен сезон,което ме съмнява.
Видима – Ще са едни от отпадналите въпреки равния с Локо.
ЗАВИНАГИ ОСТАВАМ АЗ ЛЕВСКАР !
ВЕРЕН НА ОТБОРА СИ ДО КРАЙ!
АЗ НЕ ЩЕ ГО ПРЕДАДА !
ЗА НИЩО НА СВЕТА !
ЗА ЛЕВСКИ АЗ НА ВСИЧКО СЪМ ГОТОВ !!!

Върни се в “Футбол - България”