Искаш ли да ти взема апарата циганин...

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

tprodanov
Контакти:

Re: Искаш ли да ти взема апарата циганин...

Мнениеот tprodanov » 27 май 2010 13:42

Но пък съвсем честно казано, ако трябва да разглеждам двете гилдии - футболни и журналистически, като цяло, журналистите определено са ми по-противни.

Потребителски аватар
Madridist
Контакти:

Мнениеот Madridist » 27 май 2010 13:44

Не оправдавам Благо, но такива неща има навсякъде по света. Пресен пример, Марадона миналата седмица мина с колата си през крака на журналист. Така, че за мен лично такава "обида" е търсене на журналистите под вола теле 8-)
Последна промяна от Madridist на 27 май 2010 14:07, променено общо 1 път.
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
terata
Контакти:

Мнениеот terata » 27 май 2010 13:47

sandokan100 написа:
terata написа:Е голям праз, кво пак толкоз е станало! Ако "журналистите" в България бяха по цивилизовани нямаше да ги обиждат так!

Много олигофрения има на този свят!!!!!!

Прав си, ти си самото олицетворение :) Да те питам че гледам си отворен нещо... Значи влизаш си ти в Голфа, ама аз напирам да те снимам щот си некав известен пилот у Перник, ама ти ми викаш 10 пъти махай се...ама аз нагъл некъв и нещъ да са махам, а сакам да ти снимам "одухотворената" муцуна! Та след като една камара пъти си ми казал да не те снимам, дали нема да ме обиждаш и да ме псуваш в опита си да ме изгониш а??? :o

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 27 май 2010 13:49

Айде сега.... голяма работа. Понякога подкрепям такива изцепки - има журналя, които са нахални като конски мухи и не се спират пред нищо. Да му беше плеснал и един шамар :mrgreen:
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 27 май 2010 13:53

Блажния е християнин, нали. То, ние не можем да вникнем в действията му, понеже те са ръководени свише. И сега сериозно: не знам какъв морал трябва да имаш, за да изоставиш бременната си приятелка. Вкара два гола, удари една греда и се н...ра.

Потребителски аватар
malchev
Контакти:

Мнениеот malchev » 27 май 2010 13:56

Абе стига малоумни теми, бе!?
Ти като отидеш на статиона, като псуваш до 9то коляно всичко живо, люпиш семки и плюеш тоя пред теб всичко е ОК..ама някой като си изпусне неврите и "уууууу, как може, съд"
Кви 6 месеца те бият в главата, земи се прегледай!?
ебааси..

joro bad

Мнениеот joro bad » 27 май 2010 14:03

niki87 написа:
acmilan написа:Благо взе да се прави на мъж на журналистите,които просто написаха идиотската му постъпка да изостави бременната си приятелка,с която беше от много години.Нито е кой знае какъв футболист,нито нищо.По-добре въобще да не го пишат по медиите,смешен е.

Напълно подкрепям.Колкото по-малко ни занимават с тоя смешник,толкова по-добре :!:

+1 ;)

Dust
Контакти:

Мнениеот Dust » 27 май 2010 14:04

Никой няма право да се меси в личното пространство и личния живот на никого :!:
За това Стоичков им раздава шамари.
Какво значение има Благой Георгиев извън работно време с коя излиза, с коя вечеря и коя чука?
Важно е на зеления терен какво показва и какво дава, а извън него ако ще сериен убиец да е, все ми е тая.

Скоро имаше подобна тема за президента Първанов някакъв бургаски журналист го снимал като обядва и охраната го хванала и изтрили снимките. Дали е президента или бай Киро от Кирково няма значение, всеки човек има лично и неприкосновено пространство и никой няма право да се навира в него, най-малко да го коментира.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.

Потребителски аватар
captain_drifuss
Контакти:

Мнениеот captain_drifuss » 27 май 2010 14:10

Dust написа:Никой няма право да се меси в личното пространство и личния живот на никого :!:
За това Стоичков им раздава шамари.
Какво значение има Благой Георгиев извън работно време с коя излиза, с коя вечеря и коя чука?
Важно е на зеления терен какво показва и какво дава, а извън него ако ще сериен убиец да е, все ми е тая.

Скоро имаше подобна тема за президента Първанов някакъв бургаски журналист го снимал като обядва и охраната го хванала и изтрили снимките. Дали е президента или бай Киро от Кирково няма значение, всеки човек има лично и неприкосновено пространство и никой няма право да се навира в него, най-малко да го коментира.

+1. Много нагли станаха тия драскачи! те не са журналисти, просто драскачи! Благо може да е какъвто си сика, не е ничия работа, освен ан хората около него! з тая история с бременната му приятелка много се изписа, но истината е, че не е нито първият, нито последният мъж, който го е направил това! що не скочите на Бойко Борисов- и неговата дъщеря е расла без баща!

Потребителски аватар
invader10
Контакти:

Мнениеот invader10 » 27 май 2010 14:41

funstruction написа:Господа управляващи от БФС за реплика подобна на тази “Искаш ли да ти взема апарата, циганин...” в целия цивилизован свят федерациите биха се самосезирали и биха наложили строги наказания. Не искам да се ровя из архивите и да търся, но по мои спомени има не един и два подобни случая завършили с наказание за около 6 месеца извън футбола. Не може един така наречен национал като Благой Георгиев публично да отправя обиди на расистка тематика. Въпреки че знам предварително резултат очаквам да видя реакция...

връкза към официален източник на новината:
http://www.trud.bg/Article.asp?ArticleId=493051

Много интересно от кога циганин е обидна дума. Н а тези ц..............ските песни попюлярни в цял свят как да им казваме, а ? И ти си един...... . Намирил каква тема да отваря . Такива писания бол в нета, пусни нещо интересно, а не пак да се настройва публиката и пак да се стигне до сини и червени. Аз ако съм админ такива измислени теми няма да ги допускам. Това да не е жълт сайт. И стига се възмущава, кой знае какъв си в реалния живот. Ти стигни Благо до неговото ниво пък после драскай

Върни се в “Футбол - България”