ЗА6ТО ЦСКА ПРОДАВА В ЕВРОПА А ЛС В АНАДОЛА И ИЗРАЕЛ
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: ЗА6ТО ЦСКА ПРОДАВА В ЕВРОПА А ЛС В АНАДОЛА И ИЗРАЕЛ
За последните 20 години се сещам за Наско Сираков, Николай Илиев, Борислав Михайлов, Цанко Цветанов, Петър Хубчев, Даниел боримиров, Христо Йовов, Мариян Христов, Георги Иванов, Николай Михайлов, Петър Михтарски, Петър Александров, Емил Кременлиев, Златко Янков, Велко Йотов, Атанас Курдов. Със сигурност има и други, така че мислете преди да пишете безсмислени теми.
angelov написа:За последните 20 години се сещам за Наско Сираков, Николай Илиев, Борислав Михайлов, Цанко Цветанов, Петър Хубчев, Даниел боримиров, Христо Йовов, Мариян Христов, Георги Иванов, Николай Михайлов, Петър Михтарски, Петър Александров, Емил Кременлиев, Златко Янков, Велко Йотов, Атанас Курдов. Със сигурност има и други, така че мислете преди да пишете безсмислени теми.
Смешем си аз да ти ги изброя ли на ЦСКА за последните 20г,Само Марто,Стилиян,Манчев,Бербатов ги продадохме за пове4е отколкото тези игра4и

1948,1951,1952,1954,1955,1956,1957,1958, 1959,1960,1961,1962,1966,1969,1971,1972,1973,1975,1976,1980, 1981,1982,1983,1987,1989,1990,1992,1997,2003,2005,2008...!!!
BGarmy написа:angelov написа:За последните 20 години се сещам за Наско Сираков, Николай Илиев, Борислав Михайлов, Цанко Цветанов, Петър Хубчев, Даниел боримиров, Христо Йовов, Мариян Христов, Георги Иванов, Николай Михайлов, Петър Михтарски, Петър Александров, Емил Кременлиев, Златко Янков, Велко Йотов, Атанас Курдов. Със сигурност има и други, така че мислете преди да пишете безсмислени теми.
Смешем си аз да ти ги изброя ли на ЦСКА за последните 20г,Само Марто,Стилиян,Манчев,Бербатов ги продадохме за пове4е отколкото тези игра4и
къде го броиш Манчев обиколи всички изпадащи отбори в Испания да имаше прогрес в кариерата мисля че от Селта или Леванте който беше на 20 място премина в Валядолид който бе на 19 място в Испания прогрес....
"Хем знам, че с три жени е тъпо, ама кво да ги правя, като били приятелки и движели навсякъде заедно"
BGarmy написа:angelov написа:За последните 20 години се сещам за Наско Сираков, Николай Илиев, Борислав Михайлов, Цанко Цветанов, Петър Хубчев, Даниел боримиров, Христо Йовов, Мариян Христов, Георги Иванов, Николай Михайлов, Петър Михтарски, Петър Александров, Емил Кременлиев, Златко Янков, Велко Йотов, Атанас Курдов. Със сигурност има и други, така че мислете преди да пишете безсмислени теми.
Че сте ги продали за повече няма спор. Но в темата ако не се лъжа не става въпрос за пари. Или когато човек ви обори и почвате веднага да измисляте нещо ново.
чакай сега, аз не разбрах какво общо има Барби с цдна? Освен че избяга навреме? На пича с титлите при юношите мога да му кажа, че има няколко набора с по А и Б групи и като дава статистика да я дава пълна. А, ако може и малък коментар за 8-0 и 5-0, едното беше при 92 набор, другите не ги помня.
UROD написа:ЗА6ТО ЦСКА ПРОДАВА В ЕВРОПА А ЛС В АНАДОЛА И ИЗРАЕЛ НАЛИ ЛС ИМА СТРАХОТНИ ЕВРО УСПЕХИ ПРЕЗ ПОСЛЕДНИТЕ 20 Г
Eй, смешното питекантропче, я като си толкова отворено кажи кой сте продали в голям западен клуб през последните 5 години, например?! После, като си толкова отворен , я ми кажи колко излезли от вашата школа сте продали някъде?! Но вашата политика от създаването ви е била една единствена - да взимате играчи наготово и после да ги броите за ваши....... Смешници, когато почнете вие да създавате и да продавате, тогава се фукайте! Комплексари!!!!
- rostheboss
- Контакти:
tprodanov написа:чакай сега, аз не разбрах какво общо има Барби с цдна? Освен че избяга навреме? На пича с титлите при юношите мога да му кажа, че има няколко набора с по А и Б групи и като дава статистика да я дава пълна. А, ако може и малък коментар за 8-0 и 5-0, едното беше при 92 набор, другите не ги помня.
Кога ги сънува тия резултати бе човек .

rostheboss написа:tprodanov написа:чакай сега, аз не разбрах какво общо има Барби с цдна? Освен че избяга навреме? На пича с титлите при юношите мога да му кажа, че има няколко набора с по А и Б групи и като дава статистика да я дава пълна. А, ако може и малък коментар за 8-0 и 5-0, едното беше при 92 набор, другите не ги помня.
Кога ги сънува тия резултати бе човек .
Ето ти статистиката от 2007. След малко ще ти дам и тази от 2006, да видиш и тия резултати..
Деца А 13 Октомври 2007 - 11:00 Левски - ЦСКА 4:1
Деца Б 19 Септември 2007 - 11:00 ЦСКА - Левски 0:1
02 Март 2008 - 11:00 Левски - ЦСКА 2:2
Младша А 3 Октомври 2007 - 09:30 Левски - ЦСКА 2:3
Младша Б 19 Септември 2007 - 09:30 ЦСКА - Левски 1:2
02 Март 2008 - 09:30 Левски - ЦСКА 2:0
Старша А 08 Октомври 2007 - 15:00 ЦСКА - Левски 2:1
Старша Б 14 Октомври 2007 - 14:00 Левски - ЦСКА 4:1
Трябва ли да ти чета глупостите бе !!!???Винаги се нервиш! Задават ти тема-Пиши по нея!!! Без майките не става,гад такваз!!levski4 написа:По-важния въпрос,УРОДЕе защо феновете на Сесакату се раждат/подчертавам-РАЖДАТ/в Анадола,а тези на Левски са родени в Европа?Между другото купи ли "Жиует" на брадясалите си родители,последния път като пипах майка ти на едното място
доста беше брадясала
![]()
![]()
Над България изгря звезда с името на ЦСКА!
Те не крадът играчи - НЕ! Георги Христов по прякор Пеньо не е краден, не, не!
Олигофрени неземни сте! Единственият ви играч в чужбина, който си заслужава да бъде споменат в момента е Шаранков. Какво общо имал "Барби" с ЦСКА? Ами той ако нямаше нищо общо щяхте ли толкова да го псувате бе подуенски комплексарчета?
Само ЦСКА-ри били треньори на националния, затова ли Камата ви пускаше цялата титулярна защита в националния бе травестити прости? Ако не беше той и за 100 хиляди нямаше да успеете да си продадете големите звезди в последните в Израел и Кипър.
Гатанка: кой казва "напуснах лефски за да играя футбол"?
Още една гатанка: кой казва "в лефски има само некадърници"?

На отговорилият правилно подарък тениска EUROIDIOTS ON TOUR.
Гатанка: кой казва "напуснах лефски за да играя футбол"?
Още една гатанка: кой казва "в лефски има само некадърници"?
На отговорилият правилно подарък тениска EUROIDIOTS ON TOUR.
АЗ НЕ ОБИЧАМ, ЗАЩОТО МРАЗЯ, А МРАЗЯ, ЗАЩОТО ОБИЧАМ! НАШАТА ВЯРНОСТ Е НАШАТА ЧЕСТ!
Върни се в “Футбол - България”