Доростол - Разград 2000

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
spartaka
Контакти:

Re: Доростол - Разград 2000

Мнениеот spartaka » 23 май 2010 11:49

Kerer написа:Ша видим дали ще влезе Доростол в Б групата.Ама в коя Б група Западна или Источна :?:

И(З)точна бе човече,що се правиш на ударен,нали са в Североизточна В,ами по-добрия да победи,ще ги чакаме при нас следващия сезон,иначе и двата отбора имат яки екипи ;)
http://spartakpd.info - "Гладиаторите" на България пак ще възкръснат

donpacko
Контакти:

Мнениеот donpacko » 23 май 2010 12:10

Ей гънър и аз съм от Разград,пиши на лично.А относно мача е ясно всичко,Нарлев няма да си остави работата не свършена.Лично бях на два мача на Разград като гост и дежурен делегат беше президента на Силистра,няма да ви казвам за какво става на въпрос.То не бяха голове от по пет шест метра засади(за домакина),отмяна на чисти голове(за Разград),единия мач даже на два пъти съдията тръгва да вдига жълт картон и като видя че трябва да е втори за играча на домакините,не му показва.А и към привържениците на двата ни гранда които живеят във СОФИЯ заповядайте на мач във Разград(ЛЕВСКАР СЪМ),да видите колко публика има във "В" група.

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Мнениеот ros » 23 май 2010 12:16

Ха ха - интересна дискусийка се заформя. След като Разград официално са разследвани за уговорен мач със Скрита сила Мъдрево е някак си смешно да обяснявате как са ви отменяли голове за засади. Заповядайте в Силистра... Хубав град с добри хора. Ще ви посрещнем с хляб и сол и ще ви изпратим с един гол по-малко от нас ;)
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН

Потребителски аватар
PFCB
Контакти:

Мнениеот PFCB » 23 май 2010 12:42

Аз съм наполовина разградчанин, тъй че ще викам за Разград 2000 и дано влязат в Б група ;)

Потребителски аватар
FCH

Мнениеот FCH » 23 май 2010 12:43

Есента срещата в Разград завършва с победа за домакините - 1:0! Преди дербито, което е и последен мач, разградчани печелят служебно днес, а силистренци имат тежко гостуване в Кубрат - отборът от Лудогорието освен, че се бори за оставане ще помага и на областния център... Така, че при провал днес дербито може и да се обезмисли - при загуба ще е без значение, а при равен ще е нужна победа и то с 2 чисти гола за Доростол!

Доростол - президент е Милен Пенчев, а треньор Георги Иванов - Геша - бивши играчи на Левски.
От отбора участвал в "Б група" сезон 2004/05 са останали - Станислав събев; Светлин Стефанов; Даниел Георгиев и Мартин Русев.
Родоначалник на футбола в Силистра е швейцарецът Луи Айер, който от 1903 до 1909 г. е преподавател по гимнастика в местното педагогическо училище. В крайдунавския град през отделни периоди са съществували различни футболни отбори. До 1940 г. най-известни от тях са: Черният тим - наричан така заради цвета на екипите си, Дръстър (1920 г., от 1922 г. - Венус) и Вихър - основан с участието на хора от ръководството и футболисти на прекратилите дейност Черен тим (1919 г.) и Занаятчия (1920 г.). От 1930 до 1940 г. Вихър и Венус са обединени под името Вихър-Дръстър. През 1945 г. е създадено физкултурно дружество Доростол, което в 1947 г. е обединено с Левски (1941 г.) под името Септември. През 1949 г. в града са обособени няколко доброволни спортни организации на ведомствен принцип. В 1957 г. те се вливат в новоучреденото ДФС Доростолски юнак (от 1960 г. - Доростол). През 1985 г. на негова основа се създава ФК Доростол. В периода от 1997 до 2000 г. се нарича Доростол 97, през 2000 и 2001 г. - Доростол 1902, от 2001 до 2003 г. - Доростол 2001, а от 2003 г. - Доростол 2003.

Разград 2000 - създаден на 27 юли 2000 г. като детско-юношеска футболна школа. Учредители са бившите футболисти на „Лудогорец“ от „Б“ групата Валери Бойчев, Тодор Алексиев и Добромир Господинов, както и адвокат Марин Кинов.
Мъжкият отбор е основан на 18 юни 2001 год. под името „Лудогорие“. Инициатори за създаването на отбора са Александър Александров /сегашен председател на УС на ФК „Разград 2000“/ и Владимир Димитров /сегашен технически директор ФК „Разград 2000“ /. Мъжкият започва да играе първенството на областната група и ползва стадион „Балканфарма“, където е седалището на ФК „Разград 2000“. Преди началото на първенството 2002/2003 г. на разградска област отбора се присъединява към ФК „Разград 2000“ и приема същото име.
От последното участие на разградски тим в Б група - Антибиотик-Лудогорец (сезони 1998/99 - 6-място най-добро класиране!!! и 1999/2000) се състезават не малко от тогавашния тим играчи. В тима на Разград 2000 са: Георги Иванов, Михаил Спасов, Сунай Вели, Ивайло Станчев, Мехмед Неджибов и Юлиян Ангелов. Старши треньoр е Росен Маринов.

Интересното е, че и двата тима не са играли никога в "А" група, освен тях другите два тима от областни градове са - Арда (Кърджали) и Светкавица (Търговище)!!!

AnalBreaker
Контакти:

Мнениеот AnalBreaker » 23 май 2010 12:50

До феновете на Разград: Ако ще ми идвате да правите мизерии и да се чудите с кого да се сбиете, по-добре не идвайте! Винаги, когато е домакин Доростол се споменава името Нарлев около 200 пъти преди мача! Толкова ли ви е страх, че преди мача вече сте са застраховали с оправданието за съдията?
Един ИСТИНСКИ българин !

[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9FWuhfA9Hls[/youtube][/offtopic]

Потребителски аватар
gunner4o
Контакти:

Мнениеот gunner4o » 23 май 2010 13:17

AnalBreaker написа:До феновете на Разград: Ако ще ми идвате да правите мизерии и да се чудите с кого да се сбиете, по-добре не идвайте! Винаги, когато е домакин Доростол се споменава името Нарлев около 200 пъти преди мача! Толкова ли ви е страх, че преди мача вече сте са застраховали с оправданието за съдията?

няма няма мн да ви бием споко (ако мача е честен де) :lol:

AnalBreaker
Контакти:

Мнениеот AnalBreaker » 23 май 2010 14:03

gunner4o написа:
AnalBreaker написа:До феновете на Разград: Ако ще ми идвате да правите мизерии и да се чудите с кого да се сбиете, по-добре не идвайте! Винаги, когато е домакин Доростол се споменава името Нарлев около 200 пъти преди мача! Толкова ли ви е страх, че преди мача вече сте са застраховали с оправданието за съдията?

Ако искате може да се обединим агитките и да напавим едно меле с циганетата (наблизо са). Точно зад стадиона има цигански квартал, който плаче за опожаряване ;)
Един ИСТИНСКИ българин !

[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9FWuhfA9Hls[/youtube][/offtopic]

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Мнениеот ros » 23 май 2010 14:11

AnalBreaker написа:
gunner4o написа:

Ако искате може да се обединим агитките и да напавим едно меле с циганетата (наблизо са). Точно зад стадиона има цигански квартал, който плаче за опожаряване ;)

Ай стига бе... :lol: Важен е футбола и феърплея ;)
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН

Потребителски аватар
PFCB
Контакти:

Мнениеот PFCB » 23 май 2010 16:17

AnalBreaker написа:
gunner4o написа:

Това е добра идея. Това е лошото на българските хулигани - вместо да се съберем и разбием някой клуб на ДПС например, ние се избиваме помежду си ;)

Върни се в “Футбол - България”