Вярвате ли на това?

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
lucio
Контакти:

Re: Вярвате ли на това?

Мнениеот lucio » 19 май 2010 09:37

Айде стига простотии.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 19 май 2010 09:38

Oskron написа:Явно някой предпочитат да вярват на анонимна статия от жълт сайт и да изкарват Бербатов долен лъжец.

Той дявола чете по-право Евангелието от теб статията. Говори се за Сираков, за едни кинти. При положение, че мейнстрийм медии са купени, облъчени от бойкоборисовчета, в подобен тип медии, можеш да видиш и други неща. И с постването и един вид защитавам Бербатов за решението му. Ей аман вече...

Потребителски аватар
ЧерноМореВарна
Контакти:

Мнениеот ЧерноМореВарна » 19 май 2010 09:39

Убеден съм, че работите в националния са много по-вмирисани :!:

red_guy
Контакти:

Мнениеот red_guy » 19 май 2010 09:50

Хич не ми дреме дали Бербатов ще играе или не в националния и защо се е отказал от него.

Потребителски аватар
Oskron
Контакти:

Мнениеот Oskron » 19 май 2010 09:53

metodito написа:
Oskron написа:Явно някой предпочитат да вярват на анонимна статия от жълт сайт и да изкарват Бербатов долен лъжец.

Той дявола чете по-право Евангелието от теб статията. Говори се за Сираков, за едни кинти. При положение, че мейнстрийм медии са купени, облъчени от бойкоборисовчета, в подобен тип медии, можеш да видиш и други неща. И с постването и един вид защитавам Бербатов за решението му. Ей аман вече...

Не пич не го защитаваш а го наричаш долен лъжец .... ама вече от идиоти конспиратори ...

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 19 май 2010 09:58

Oskron написа:
Не пич не го защитаваш а го наричаш долен лъжец .... ама вече от идиоти конспиратори ...

Уффф... К'во да ти обяснявам...

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 19 май 2010 09:58

Мда, то сега и да искаме няма как да се прибере в Левски. Просто защото там в момента няма много пари, а Сираков не може да вирее в такава обстановка. Той е силен, когато е на страната на силните, когато има силен финансов гръб. Жалко само, че сега е в националния отбор, където ще си развява байрака.

Между другото, някой има ли представа какво всъщност прави Наско Сираков националния отбор, каква му е длъжността ? Ясно е, че се води "Отговорник за националните отбори", но всъщност каква му е работата - да се мръщи, цупи и да гледа лошо или действителност прави нещо съществено. Защото това "Отговорникът за националните отбори" ми звучи като едно голямо нищо. Също така е интересно, този човек носи ли в действителност някаква отговорност ? Защо си мисля, че тази длъжност я има само в България, като нейната цел е да осигури хубава заплатка Наско ?

Схемата,по която работи Сираков в националния е изпитана и проверена от жена му.По тая схема Раева първо изхвърли Робева от гимнастиката,а после разби тоя спорт в България.След като не успя да измести Нешка като национален треньор,тя си издейства поста отговорник за националните отбори,а после съкрати длъжността старши треньор заедно с Нешка.Сираков е свикнал да стои на сянка и да играе ролята на кукловода или на сивия кардинал.Винаги пред себе си изправя някоя слаба фигура,която е податлива на манипулации,но е и удобна като бушон.Така тръгна тандема му с Мърльо първо в Левски,а после в националния.Никой не споменава и причината за изгонването му от синия клуб.Борат най-после увря,че Сираков източва клубът с двойно счетоводство при трансферите.Показателен бе случая с Мариян Христов.Официално Сираков декларира,че е продаден на Лаутерите за около 750000.Няколко години след това в един немски сайт за трансфери на футболисти бе изнесена сумата 1.5 млн за трансфера на Христов.Това е Сираков в действие!По същата схема бяха източени пари и при трансферите на всички футболисти дошли в Левски от Славия.Там основна роля изигра топлата връзка между Стефанов и Сираков покрай Маджо! ;)
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Потребителски аватар
MTK
Контакти:

Мнениеот MTK » 19 май 2010 10:01

Не ми пука Берб ще играе ли или не в национала,доказано е,че с него или без него този отбор няма да види голямо първенство.
НАСТАНЕ ДЕН, СЛЪНЦЕ ИЗГРЕЕ,
И СИНЬО ОБСИПЕ СВОДА НЕБЕСЕН

Потребителски аватар
БАТТЯНА
Контакти:

Мнениеот БАТТЯНА » 19 май 2010 10:02

red_guy написа:Хич не ми дреме дали Бербатов ще играе или не в националния и защо се е отказал от него.

ей от такива като тебе сме на това положение-в държавата и в спорта :evil:
За враговете на демокрацията и републиката-СМЪРТ

red_guy
Контакти:

Мнениеот red_guy » 19 май 2010 10:09

БАТТЯНА написа:
red_guy написа:Хич не ми дреме дали Бербатов ще играе или не в националния и защо се е отказал от него.

ей от такива като тебе сме на това положение-в държавата и в спорта :evil:

признавам се за виновен
нека България ме анатемоса, тук в този свещен форум :mrgreen:
Последна промяна от red_guy на 19 май 2010 10:09, променено общо 1 път.

Върни се в “Футбол - България”