ПФК Брестник, приятната изненада на Б група

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
antonzzzz

Re: ПФК Брестник, приятната изненада на Б група

Мнениеот antonzzzz » 23 апр 2010 00:55

1926 написа:
antonzzzz написа:Хайде и аз да добавя - отбор еднодневка- без фенове,без минало,със съмнително настояще (- мачовете с Дунав и Несебър) и определено без бъдеще. Само с една база- на гол г.з- чифте пищови!

Като ви изпраскат след няколко месеца една петарка дали ще мислиш пак така??

Няма как да стане,защото в кръга преди това ще си свалят гащите за вас и от чудене кой ги е бил - СК ли,ЖСК ли,Кн ли ще забравят да си ги вдигнат :)

Потребителски аватар
1926
Контакти:

Мнениеот 1926 » 23 апр 2010 01:03

antonzzzz написа:
1926 написа:
antonzzzz написа:Хайде и аз да добавя - отбор еднодневка- без фенове,без минало,със съмнително настояще (- мачовете с Дунав и Несебър) и определено без бъдеще. Само с една база- на гол г.з- чифте пищови!

Като ви изпраскат след няколко месеца една петарка дали ще мислиш пак така??

Няма как да стане,защото в кръга преди това ще си свалят гащите за вас и от чудене кой ги е бил - СК ли,ЖСК ли,Кн ли ще забравят да си ги вдигнат :)

Смешно тие обаче те за разлика от вас имат база имат и добър отбор. Скоро и най голямата ваша фенска маса ще си го припознае този отбор като техен защото е местен и тогава ще те питам за традиции и бъдище.

Потребителски аватар
da12
Контакти:

Мнениеот da12 » 23 апр 2010 02:09

Брестник са супер добри имат и опитни играчи като: Светлозар Личев, Иван Гемеджиев, Иван Танчовски. Освен това почти целият им отбор е съставен от юноши на Ботев, Локо, Марица и Спартак. А младите Бенгюзов и Атанасов по крилата направо нямат равни.

Потребителски аватар
antonzzzz

Мнениеот antonzzzz » 23 апр 2010 03:10

1926 написа:Смешно тие обаче те за разлика от вас имат база имат и добър отбор. Скоро и най голямата ваша фенска маса ще си го припознае този отбор като техен защото е местен и тогава ще те питам за традиции и бъдище.

А-а-а ,по припознаване не можем да ви се мерим ( справка - при рамчето).А за фенските маси - питай Зума.
Факт е,че собствениците на Брестник си хвърлят парите на вятъра( по отношение отбора) За базата - 2 мнения няма,но кой ще я ползва...тъмна Индия.

Потребителски аватар
usta6a
Контакти:

Мнениеот usta6a » 23 апр 2010 06:22

1926 написа:Смешно тие обаче те за разлика от вас имат база имат и добър отбор. Скоро и най голямата ваша фенска маса ще си го припознае този отбор като техен защото е местен и тогава ще те питам за традиции и бъдище.

Като стана въпрос за местни отбори - припознахте ли Жътвари вече :mrgreen:
Днешният локомотив пловдив е създаден през 1919 в Кюстендил

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 23 апр 2010 07:48

Поздравления за отбора на Брестник-така се прави. Първо правиш базата,после събираш млади момчета и намираш добър треньор и започваш да ги обиграваш, имаш ли достатъчно търпение успехите сами ще дойдат. Сега треньор им е Ив.Маринов -Масларя , миналата година мисля че беше Димчо Беляков(не знам дали в момента не е техн.директор). Неслучайно и двама футболисти на отбора влизат в сметките на Левски.
А на този дето беше написал ,че Брестник е ГМО бих му напомнил,че от Пловдив и региона са излезли най-много футболисти №1 на България. И когато е имало силен футбол в Пловдив,то тогава и българския футбол е бил силен и е имал успехи. Лично за мен Пловдив е най-футболния град в България.
Лично на мен ми е странно отбора на Брестник да е пред Ботев(Пд) ,но след като са си го заслужили защо не. Все пак в спорта побеждава по-добрия в момента,а не този които има повече фенове или по-големи традиции.

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 23 апр 2010 08:22

Брестник определено са приятна изненада, както и някои млади футболисти от този отбор. Само че явно не знаете едно много важно нещо - тази база не е тяхна. Играят мачовете си на градския стадион в гр. Раковски (моя град) просто защото нямат собствена база. Стадиона е много хубав за такъв малък град, добри са и помощните игрища. Неслучайно всяка година се провежда международен детски турнир тук, в който участие взимаха и отбори като Милан, Фенербахче, Спарта Прага и още доста чуждестранни клубове, както и най-добрите български детски формации. Така че просто една поправка - Брестник не влага пари в база, а плаща наем за нея.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
antonzzzz

Мнениеот antonzzzz » 23 апр 2010 09:13

honda написа:Лично на мен ми е странно отбора на Брестник да е пред Ботев(Пд)

А ще ти е странно ли,че това изобщо не е така? :)

mistreated написа:Така че просто една поправка - Брестник не влага пари в база, а плаща наем за нея.

Не е баш така,плащат наем в Раковски ,но си имат добра база на село,само стадиона не им е готов,затова играят В Раковски.

Потребителски аватар
TodorT
Контакти:

Мнениеот TodorT » 23 апр 2010 09:32

da12 написа:Брестник са супер добри имат и опитни играчи като: Светлозар Личев, Иван Гемеджиев, Иван Танчовски. Освен това почти целият им отбор е съставен от юноши на Ботев, Локо, Марица и Спартак. А младите Бенгюзов и Атанасов по крилата направо нямат равни.

E, както каза Форца, това е отбор от наемници. Гореспоменатите от теб са юноши на други клубове! И понеже зачекнахте Ботев Вр, то ще ви дам линк към сайта на клуба, където ще можете да прочетете за базата, отбора легендите му и новините около него. :) После пак ще коментираме :P

http://botev.vratza.com/season.htm

Потребителски аватар
mon_cool
Контакти:

Мнениеот mon_cool » 23 апр 2010 10:40

Ами аз ги гледах в Русе и наистина бяха един добре организиран отбор.

Върни се в “Футбол - България”