Аман от феновете на Ботев!

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

maina

Re: Аман от феновете на Ботев!

Мнениеот maina » 21 окт 2008 10:49

А ние сме БОТЕВ и селяка го няма вече , дано лупи ви стои още 100 години!

Don Rumen
Контакти:

Мнениеот Don Rumen » 21 окт 2008 11:01

Как да не можете да направите нищо срещу лупи и нашата война със селския не беше лесна, но успях ме имаше ултиматум Ботев да бъде продаден до мача с цска и стана, иначе щях ме да прибягва ме до по-сериозни действия.

Потребителски аватар
Canaries front
Контакти:

Мнениеот Canaries front » 21 окт 2008 11:01

Аве пуканка ли си какъв си не те знам ама простия си ти май,защото не говорех на теб ,а ти защо се засягаш незнам ,говорех на рони че е селянин , а ти ако намираш общи черти със тоя Рони и се засягаш това е друг въпрос.САМО ЕДНО ЩЕ ТИ КАЖА -ПИСНА МИ ОТ БУФЕРИ НА ПО 15 Г КОИТО БРАЩОЛЕВЯТ САМО ГЛУПОСТИ ВЪВ ФОРУМИТЕ НА БОТЕВ,ПИСНА МИ .ТАКА ЧЕ НЕ МИ КАЗВАЙ КОЛКО ТЕМИ ДА ПУСКАМ И КАК ДА ПИША.
100 години-Красота,Вяра,Борба !!!

Потребителски аватар
vinagi~s~vas
Контакти:

Мнениеот vinagi~s~vas » 21 окт 2008 11:02

Предупреждавам феновете на жълтото отборче да спрат да пускат глупави теми в нашият форум!!!!!!!Нямате абсолютно никакво право да го правите,както ние не пускаме тъпи теми във форума на ботев,така и вие престанете!!!!!!Казвам ви го човешко,съмнявам се да ме разберете,защото вие сте си животни,но за съжаление не говоря вашия език!!!! :P

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 21 окт 2008 11:07

ебаси страшното предупреждение :mrgreen:
С иконки ли ще ги замерваш, или какво?

Потребителски аватар
football.total
Контакти:

Мнениеот football.total » 21 окт 2008 11:11

мале мале... съвсем случайно влязах във форума и се зачетох и щях да умра от смях.
тука най активните са май някакви анимационни герои дето живеят във своя си свят. разправят за разни войни тука, не знам си какво.
абе още ли останаха наивници сред жълтичките - христолов ви продаде (ако въобще ви е продал де, да не стане така че някаква негова офшорка ви е взела) защото човека така пожела а не щото някои си вдигал плакати срещу него и хвърлял бомби и не знам си какво... за каква война ми говорите фенчета, за каква свобода. пълен смях сте...
и какво като дойде "новия" ви президент? я се замислете, по въпросите:
- кой въобще е той?
- какво е обявил че ще направи за отбора?
- някои да е излезал пред пресата да каже - цели на отбора, селекция итн...
какво сте разпърхали перушини от щастие, нали ви видяхме и с новия президент ЦСКА ви оскуба в неделя а пък игра на 20% от възможносите си.
така че изчакайте малко да видите кой, какво, кога и защо и тогава приказвайте. вие още малко в шампионска лига ще влизате догодина. айде по полека...

p.s. не съм буферче, нито папагалче, нито левскарче итн. обаче съм доста наясно с нещата във футбола в бг в последните 10ина години за разлика от някои от вас...

Потребителски аватар
Canaries front
Контакти:

Мнениеот Canaries front » 21 окт 2008 11:11

поакжи една тема пусната от фен на Ботев във ваш форум ,това са си ваши характерни белези,вие ги правите тея неща.Нямам нищо против да си псувате и да си казвате колко розов е света около ващо доку,но във темите на Доку не в теми за Ботев.Във ваще теми си пишете ,мен изобщо не ме интересува нито ги чета глупостите ви ,нито ме вълнуват.

Потребителски аватар
Canaries front
Контакти:

Мнениеот Canaries front » 21 окт 2008 11:19

Футбол тотал,не искам да се заяждам с теб ,само да ти кажа да Ботев е продаден ,сделка има и тя е факт,и явно не си толкова навътре щом незнаеш кой е купувача на клуба ни.Колкото до мача в неделя мога да ти кажа че само опита помогна на цска да победи,второто полувреме имаха точно 3 свястни атаки и едната вкараха.Цяло второ полувреме не можеха да мраднат от половината си ,но футбола е игра на голове,Цска вкара своите положения макар и малко и победи заслужено .Точка по въпроса,но да казваш че са ни смачкали е смешно казано.Та ние ударихме 2 греди ,Дурмуш и Манчев на 2 пати на празна врата не съумяха да вкарат и още куп положения ,кажи ми ЦСКА КОЛКО ПОЛОЖЕНИЯ ИМАШЕ В ТОЯ МАЧ ЩОМ СА НИ НАДИГРАЛИ.

Потребителски аватар
football.total
Контакти:

Мнениеот football.total » 21 окт 2008 11:30

Canaries front написа:Футбол тотал,не искам да се заяждам с теб ,само да ти кажа да Ботев е продаден ,сделка има и тя е факт,и явно не си толкова навътре щом незнаеш кой е купувача на клуба ни.Колкото до мача в неделя мога да ти кажа че само опита помогна на цска да победи,второто полувреме имаха точно 3 свястни атаки и едната вкараха.Цяло второ полувреме не можеха да мраднат от половината си ,но футбола е игра на голове,Цска вкара своите положения макар и малко и победи заслужено .Точка по въпроса,но да казваш че са ни смачкали е смешно казано.Та ние ударихме 2 греди ,Дурмуш и Манчев на 2 пати на празна врата не съумяха да вкарат и още куп положения ,кажи ми ЦСКА КОЛКО ПОЛОЖЕНИЯ ИМАШЕ В ТОЯ МАЧ ЩОМ СА НИ НАДИГРАЛИ.

брато не ти казах че са ви смачкали а че ви оскубаха, тоест излезнаха и ви биха... футбола не е игра на положения а на голове. който вкара - бие. и според мен ЦСКА ви би заслужено. дори отбора не игра както трябва.
за каква класа на ЦСКА говориш? опит ли? какъв опит? на кой по точно? бранеков? иво иванов? чипев? кой? кой от тия е с големия опит освен янчев, елекртичката и данчо тодоров?
в ЦСКА в момента само четирибуквието има опит. другото са млади и нахъсани момчета, нищо друго. а от вас всеки очакваше да биете в неделя, но толкова са ви силите в момента...
ами не, не знам кой ви е президента. не знам защото никой не го е обявил официално, а аз на информации от сорта тука чух, там прочетох, тоя каза... не вярвам... аз ще повярвам когато човека излезе пред пресата и каже - АЗ КУПИХ БОТЕВ. ти лично знаеш ли кой ви е новия собственик? ама със сигурност де, не да ми кажеш тоя каза тва, оня онова...

Потребителски аватар
Canaries front
Контакти:

Мнениеот Canaries front » 21 окт 2008 11:46

ОК брато грешката за смазаха е моя,за собственика да знам го със сигурност кой е,а за играчите освен тези които изброи мисля че Е.Йорданов,Беконо,Златинов,Маркиньос,също са хора с опит в А група,а за Иван Иванов въпреки младоста му смея да твърдя че е доста напред с материала,да ен забравяме и Котев.Реално погледнато Цска си разполага с по качествен игрови потенциал.Колкото до головете ,това казах и аз ,играта е на голове след като са вкарали 2 заслужено са победили,може да сме създали 100 положения след като не сме ги вкарали нямаше как да оставим 3-те точки в Пловдив.

Върни се в “Футбол - България”