Докога с тия смешни дузпи за "грандовете" господа съдии?

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
maximalniq
Контакти:

Re: Докога с тия смешни дузпи за "грандовете" господа съдии?

Мнениеот maximalniq » 05 апр 2010 20:22

В този форум много Сашо Диковци има. :lol: :lol: :lol:
Изображение

Потребителски аватар
kambata
Контакти:

Мнениеот kambata » 05 апр 2010 20:23

Като обобщение за първто полувреме Миньор и Литекс изнасят продукция нямаща нищо общо с футбола, съдията е напълно в тон с некадърието на отборите и се побърква от смешни отсъждания, едва ли се игра повече от 9-10 минути чисто игрово време. Мила родна картинка

Потребителски аватар
james
Контакти:

Мнениеот james » 05 апр 2010 20:24

kambata написа:Който и да стане шампион тая година ще го гърбят още 1 кръг на ШЛ много са зле кандидат шампионите. Ама много.

Като всяка година

Потребителски аватар
k_oleto
Контакти:

Мнениеот k_oleto » 05 апр 2010 20:25

Краси си го каза: Ако това е дузпа: - на мач поне по две-три само за единия отбор трябва да се дават.

А иначе: Слаб Литекс, слаб Локо Сф., слаб ЦСКА, слаб Левски....и голяма интрига за челните места.

Почти съм сигурен, че Литекс няма да вземе мача. В един преден пост го написах и хората ми се изсмяха, ма ще видим

Потребителски аватар
Sagittarius

Мнениеот Sagittarius » 05 апр 2010 20:26

kambata написа:Който и да стане шампион тая година ще го гърбят още 1 кръг на ШЛ много са зле кандидат шампионите. Ама много.

Ами да им вземе Боби Перуката лицензите на първите 3 отбора и там да играе 4-тия.Току виж на негов гръб още някой анонимник влязал в Лигата.Крайно време е и люксембургски отбор,или малтийски да се прочуе из Европа
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"

..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...

Потребителски аватар
maldin1
Контакти:

Мнениеот maldin1 » 05 апр 2010 20:27

k_oleto написа:
Почти съм сигурен, че Литекс няма да вземе мача. В един преден пост го написах и хората ми се изсмяха, ма ще видим
С още една такава дузпа или фалче за удобния на Янев крак не се знае. :lol: :lol:
Всичко, което е далеч от морето, е провинция!!!

Потребителски аватар
niki87
Контакти:

Мнениеот niki87 » 05 апр 2010 20:28

maldin1 написа:
k_oleto написа:
С още една такава дузпа или фалче за удобния на Янев крак не се знае. :lol: :lol:

Да не говорим,че тоя ........ заслужаваше и втори жЪлт картон!

Потребителски аватар
kambata
Контакти:

Мнениеот kambata » 05 апр 2010 20:28

Sagittarius написа:

Ами да им вземе Боби Перуката лицензите на първите 3 отбора и там да играе 4-тия.Току виж на негов гръб още някой анонимник влязал в Лигата.Крайно време е и люксембургски отбор,или малтийски да се прочуе из Европа

Аз викам направо седмия да го пуснем за ШЛ та да унищожи европейските грандове :mrgreen:

haha

Мнениеот haha » 05 апр 2010 20:31

maldin1 написа:Докога ще се свирят такива измислени дузпи ?????Сега на мача Литекс - Миньор поредната гавра с футбола ни !!! :evil: :evil: :evil:

Е,в миналия кръг на Миньор дадоха много по-смешна дузпа от тази,ама тогава не ревяхте,нали?!?
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.

Потребителски аватар
james
Контакти:

Мнениеот james » 05 апр 2010 20:31

Ами да им вземе Боби Перуката лицензите на първите 3 отбора и там да играе 4-тия.Току виж на негов гръб още някой анонимник влязал в Лигата.Крайно време е и люксембургски отбор,или малтийски да се прочуе из Европа[/quote]
Аз викам направо седмия да го пуснем за ШЛ та да унищожи европейските грандове :mrgreen:[/quote]
Левски ше се докопа ли до 7 място :)

Върни се в “Футбол - България”