Какво ще кажете за този отбор?

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
jul
Контакти:

Re: Какво ще кажете за този отбор?

Мнениеот jul » 16 окт 2008 10:27

x-ekutor написа:Очевидно е,че сегашните ни "национали" не играят със сърце и не заслужават да играят за герба,химна и т.н. на България.Моето предложение за национален отбор е:
Георги Петков,Живко Миланов,Иван Иванов,Игор Томашич,Илиян Стоянов,Йордан Тодоров,Чавдар Янков,Тодор Янчев,Благой Георгиев,Мартин Камбуров,Валери Домовчийски.
Интересно ми е дали вие феновете го одобрявате (поне наполовина).А също така мисля,че национален селекционер на България заслужава да е този,който има самочувствието да повика поне 40% от тези играчи,всички останали са дупедавци,които робуват на имена!Просто в момента съм прекалено афектиран и това мнение е най-мекото,което мога да изразя.

Амии без Тошо Янчев. Беше като фифи перото когато играхме с Хамбургер, а и не само тогава. Да направил е нещо за отбора, но сега по-добре не.

Но идеята е похвална. И най-доброто което съдържа е, че е само от български футболисти. Електричката също върши работа, според мен.
ЦСКА си е ЦСКА!

Арсенал е като великите държави - никога не е толкова силен колкото изглежда и никога толкова слаб колко изглежда!

Върни се в “Футбол - България”