Младежи:Черна Гора-България 2:0
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Младежи:Черна Гора-България 2:0
Аз си мислех,че ще паднем.Дори и на първият отбор ще му е трудно срещу Черна Гора(нали пак ни се паднаха в групата за Европейските квалификации или се бъркам?) Както казахте тези младежи след време ще трябва да заместят футболистите от първият отбор.Аз не виждам кой ще замести Бербатов,Стилиян и Мартин.Затова нашите отбори трябва много сериозно да погледнат към ДЮШ.Там нещата вървят надолу и трябва да се оправят.Само тогава фубтолът ни ще тръгне нагоре и ще има кой да играе за националния.
Виждам само мрачно бъдеще за националния отбор! Не ми се мисли след 10 години какво ще бъде. Да падаме от Андора, Сан Марино, Казахстан и тем подобни джуджета... 
LaRgO написа:Аз си мислех,че ще паднем.Дори и на първият отбор ще му е трудно срещу Черна Гора(нали пак ни се паднаха в групата за Европейските квалификации или се бъркам?) Както казахте тези младежи след време ще трябва да заместят футболистите от първият отбор.Аз не виждам кой ще замести Бербатов,Стилиян и Мартин.Затова нашите отбори трябва много сериозно да погледнат към ДЮШ.Там нещата вървят надолу и трябва да се оправят.Само тогава фубтолът ни ще тръгне нагоре и ще има кой да играе за националния.
За да се оправим трябват масово да се построят терени за децата.Без основи не се строи къща!Но за какъв футбол говорим като дори пътищата не са ни нормални и има дупки навсякъде.
Европейският сюъз даде пари по много програми и много милиони изчезнаха в няколко джоба.И тук станахме за резил в Европа.Дано Бойко Борисов оправи поне малко нещата,защото всичко е трагично в държавата.
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]
за съжаление българския футбол е труп. С това БФС дето дава лиценз наред така ще е. Ако трябва ще играят 5 отбора,но да е както трябва.Ако трябва нулева година ще има,но нещата трябва да се променят коренно.имаш ли пари за отбор? имам! имаш ли условия за ДЮШ? имам!имаш ли стадион който отговаря на изискванията? имам! тогава ще играеш в А група! ако не изпълнят 1 от условията в Б група. това е начина разберете го. ако не го направим сега европа ще го направи заради нас 2012 когато ще домакинстваме на националния отбор и в евротурнирите в гърция или турция защото няма да имаме стадион отговарящ на новите изисквания от 2012.
Parmalat написа:LaRgO написа:Аз си мислех,че ще паднем.Дори и на първият отбор ще му е трудно срещу Черна Гора(нали пак ни се паднаха в групата за Европейските квалификации или се бъркам?) Както казахте тези младежи след време ще трябва да заместят футболистите от първият отбор.Аз не виждам кой ще замести Бербатов,Стилиян и Мартин.Затова нашите отбори трябва много сериозно да погледнат към ДЮШ.Там нещата вървят надолу и трябва да се оправят.Само тогава фубтолът ни ще тръгне нагоре и ще има кой да играе за националния.
За да се оправим трябват масово да се построят терени за децата.Без основи не се строи къща!Но за какъв футбол говорим като дори пътищата не са ни нормални и има дупки навсякъде.
Европейският сюъз даде пари по много програми и много милиони изчезнаха в няколко джоба.И тук станахме за резил в Европа.Дано Бойко Борисов оправи поне малко нещата,защото всичко е трагично в държавата.
В нашата държава нищо не е нормално.То каквато е държавата,такъв и футбола.Ако парите,които крадяха бяха вложени във футбола,в базите на отборите сега щяхме да сме добре.
LSFC 1914 написа:Виждам само мрачно бъдеще за националния отбор! Не ми се мисли след 10 години какво ще бъде. Да падаме от Андора, Сан Марино, Казахстан и тем подобни джуджета...
Ами така ни се пада!След САЩ 94 управниците се биеха в гърдите ,но не предприеха никакви действия.От 20 години няма построен стадион в България.През това време в Държава като Кипър се изградиха над 600 футболни терена за спортуване.А Когато Гърция стана Европейски шампион държавата отпусна пари и се построиха хиляди спортни терени,площадки в страната.И ето сега как след няколко години в Панатинайкос играе национала на Франция Джибрил Сисе,а в България измислени играчи като Бардон,Маркиньос и тем подобни чужденци от средна класа.Цялата ни страна е пародия на държава.
[center]R.I.P[/center]
Трябва да се привличат чуждестранни инвеститори.Нашите собственици нямат пари и ако чакаме те самите да построят стадиони,ще си останем с чакането.Само,че за да се привличат тези инвеститори трябва да има нещо насреща,нещо което да ги заинтригува.Ако поне малко се оправят стадионите и базите на отборите,ако се направи общ план за развитието на българският футбол ще дойдат и инвеститорите.
LaRgO написа:Трябва да се привличат чуждестранни инвеститори.Нашите собственици нямат пари и ако чакаме те самите да построят стадиони,ще си останем с чакането.Само,че за да се привличат тези инвеститори трябва да има нещо насреща,нещо което да ги заинтригува.Ако поне малко се оправят стадионите и базите на отборите,ако се направи общ план за развитието на българският футбол ще дойдат и инвеститорите.
Трябва да има правилен модел за да се привлекат инвеститорите.Значи ти си примерно на квартира за 6 месеца и хазяйна ти казва ами искам да наравиш цялостен ремонт на апартамента,да сложиш плазмени телевизори във всичките стаи и дограма през времето което си тук!Същата е и работата със стадионите.Кака да инвестираш в нещо което не е твое,а е на държавата и може да ти го вземе всеки един момент щом го построиш!Има си начини например безвъзмездно ползване на определен терен само за спорт от срок на 35 години + частно и държавно сътрудничество и трета страна която да купи името на стадиона.Примерно Община Варна и ТИМ искат да строят стадион.Общината осигурява 25 процента от сумата за изграждането на стадиона,а президента(или компанията която притежава отбора ТИМ)осигурява 50 % за изграждането слеващите 25% ще осигури страничен спонор Филипс или Сименс,но само при условие че стадиона ше носи името Филипс Арена или Сименс Арена.Така в срок от 35 години това е една дългосрочна реклама на тази фирма в града и страната която е изграден стадиона
[center]R.I.P[/center]
- Tomislav_Fan
- Контакти:
Нормално, аз не съм и очаквал нещо по-различно от това 2:0...
- liverpul11
- Контакти:
някаде ще дават ли мача?
Върни се в “Футбол - България”