КАЖЕТЕ МИ ДО КЪДЕ ЩЕ ГО ДОКАРАМЕ???
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: КАЖЕТЕ МИ ДО КЪДЕ ЩЕ ГО ДОКАРАМЕ???
Ако някой ми покаже къде по света има отбор гепил името на НАЦИОНАЛЕН ГЕРОЙ,евала ще му кажа! Трябва задължително да се смени името на това отборче, което сере на великия герой! И после по-спокойно ще си падат из Европа,защото никой няма да ги познава и няма да резилят цял един народ!

Та не сме ли го докарали вече???
ГАВРАТА С АПОСТОЛА Е НАПРАВЕНА ОЩЕ КОГАТО ИМЕТО МУ Е ДАДЕНО НА СБЪРКАНИЯ ОТБОР ОТ ГЕРЕНА.ОТБОР,ДОНЕСЪЛ ПОСЛОВИЧЕН СРАМ НА БЪЛГАРИЯ ПО СВЕТА.ЗА СЪЖАЛЕНИЕ ИМЕТО НА ВАСИЛ ЛЕВСКИ СЕ ПРОИЗНАСЯ С НАСМЕШКА И ПРИДРУЖЕНО ОТ ОПРЕДЕЛЕНИЕТО ''ЕВРОИДИОТИ'' ВЪВ ФУТБОЛНИТЕ СРЕДИ НА МАЛКИ И ГОЛЕМИ ФУТБОЛНИ СТРАНИ.БЪЛГАРСКАТА ГОРДОСТ НЕ ЗАСЛУЖАВА ПОДОБНО ОТНОШЕНИЕ.ЗАТОВА СЕ СТЕГНЕТЕ И СИ СМЕНЕТЕ ИМЕТО.КАЗАХ И СПИРАМ ДО ТУК.ВСЕ ПАК В СЪБОТА ИГРАЕМ С ИТАЛИЯ.
П.С. ТОЗИ ОТ СНИМКАТА ИСКАЛ ДА ВИ СТАВА ТРЕНЬОР.
- Прикачени файлове
-
images.jpg- (5.65 KиБ) Свален 123 пъти
- INZAGHI_99
- Контакти:
ТО ПРОСТОТИЯТА ХОДИ ПО ХОРАТА и тук е така, както за феновете на ЛЕВСКИ, така и за другите, много сте оригинални в псувните, а в живота ви дали е така? ама забравям повечето сте още на по 15 години и нищо още не сте видяли, а ти алекс ли си, нали ти казах че си нискоинтелигентен не пиши момче, къде посвета освен в бившите комунистически държави има отбор с такова име на армията или така създаден отбор. колкото дали има отбор с име на национален герой ДА ИМА и то не един, ама ти едва ли си чувал за тях, направи си справка в латинска америка и северна америка ИМА. така че - ЗАМЪЛЧИ И не се изказвай неподготвен.
БОГ ПРОЩАВА ЛЕВСКИ НЕ!!!
INZAGHI_99 написа:ТО ПРОСТОТИЯТА ХОДИ ПО ХОРАТА и тук е така, както за феновете на ЛЕВСКИ, така и за другите, много сте оригинални в псувните, а в живота ви дали е така? ама забравям повечето сте още на по 15 години и нищо още не сте видяли, а ти алекс ли си, нали ти казах че си нискоинтелигентен не пиши момче, къде посвета освен в бившите комунистически държави има отбор с такова име на армията или така създаден отбор. колкото дали има отбор с име на национален герой ДА ИМА и то не един, ама ти едва ли си чувал за тях, направи си справка в латинска америка и северна америка ИМА. така че - ЗАМЪЛЧИ И не се изказвай неподготвен.
Нещастник тъп! Искам примери,не ми обяснявай къде имало! ПРИМЕРИ!!! Крайно време е депутатите да го вкарат в дневния си ред!!!
Пичове,ако се направи допитване до НАРОДА,трябва ли някакво си отборче от подуене да носи името на Апостола.Как мислите,дали имат шанс да остане името на Апостола на герена или трябва да си измислят друго име.
Има,има истина една тя е само,само ЦСКА
Даже и Витоша им е много!Защо да мърсят името на хубавата планина! Крайно време е да се започне такова допитване!:lol:

Bad Boy на 09 Окт 2008 21:36
На тебе, чак слюнки ти хвърчат от злоба, но това не променя нещата! Толкова сте тъпи и нещастни,че просто ми става жал за вас!

Bad Boy написа:И ти алекс си еби майката, свинска. гАД ЧРЪСНА ЧОРБАРСКА.
На тебе, чак слюнки ти хвърчат от злоба, но това не променя нещата! Толкова сте тъпи и нещастни,че просто ми става жал за вас!
- INZAGHI_99
- Контакти:
ей вие се почвате с псувни. ПРИМЕРИ ПРИЯТЕЛЮ, няма безплатна инфо всичко се плаща, казах ти провери отборите в латинска америка.
БОГ ПРОЩАВА ЛЕВСКИ НЕ!!!
- INZAGHI_99
- Контакти:
а колкото до нещастието, е аз не съм като теб, да си изливам нещастието в простотиите които пишеш, аз съм щастлив човек.
вземи пример от нормалните фенове на вашия отбор, че останахте малко, защото повечето са като теб НЕЩАСТНИ, ЧЕ БЕЗ ПСУВНИ И ОБИДИ НЯМАТ УМСТВЕНИЯ КАПАЦИТЕТ ДА СПОРЯТ С НАС ЛЕВСКАРИТЕ!!! КАПИШ????
вземи пример от нормалните фенове на вашия отбор, че останахте малко, защото повечето са като теб НЕЩАСТНИ, ЧЕ БЕЗ ПСУВНИ И ОБИДИ НЯМАТ УМСТВЕНИЯ КАПАЦИТЕТ ДА СПОРЯТ С НАС ЛЕВСКАРИТЕ!!! КАПИШ????
БОГ ПРОЩАВА ЛЕВСКИ НЕ!!!
Върни се в “Футбол - България”