Националният отбор на Пл.Марков, не на България!!!

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

mitaka_032
Контакти:

Re: Националният отбор на Пл.Марков, не на България!!!

Мнениеот mitaka_032 » 08 окт 2008 16:19

tprodanov написа:за разлика от Данчо Тъча, Ив. Иванов, Бадема и тн, Йовов и Мечо наскоро са отстранявали два италиянски отбора.

Да, добре може да са слаби Данчо, Иванов и Бадема, както кажеш, ама извинявай тоя куц кон Йовов за нищо не става :lol: :lol: :lol: Просто такива индивиди като Йовов И Гонзо не знам как са ги допуснали до футбола... или БГ футбола вече се нарича един голям ЦИРК :|

UL_Blue

Мнениеот UL_Blue » 08 окт 2008 16:24

Да бе !!!

Котев и И. Иванов са във супер форма

8 мача 6 гола при това с/у какви грандове !!! Пирин, Сливееен каде отиваш може биии :lol:

Каква отговорност носи Пл.Марков ! Той идва и си отива, а ние псуваме за това, че друг реди състава :evil:

А ти явно си доволен и от отговорността, която томУФ носи в ЦеФеКату и си казваш "той си води играчите, той си ги продава, той си ръководи отбора, той си носи отговорността"

И вие доволни!!! :lol:

UL_Blue

Мнениеот UL_Blue » 08 окт 2008 16:27

Да, добре може да са слаби Данчо, Иванов и Бадема, както кажеш, ама извинявай тоя куц кон Йовов за нищо не става Просто такива индивиди като Йовов И Гонзо не знам как са ги допуснали до футбола... или БГ футбола вече се нарича един голям ЦИРК
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Йовов може да е всякакъв, но Куц кон :shock: :shock: :shock:
Това означава, че Вили, Блажко и т.н. трябва да ги зачеркнем като футболисти :geek:

kalo
Контакти:

Мнениеот kalo » 08 окт 2008 16:38

Защо се занимавате с него-той признава само Митко черничкия за футболист! ;)

Потребителски аватар
iskren
Контакти:

Мнениеот iskren » 08 окт 2008 16:41

loituma написа:А футболисти като Мирослав Иванов , Георги Христов и Георги Иванов и други такива защо не са там а :lol: :lol: :lol: :lol: смешковци . Какво се бъркате в работата на Пламен . Той си ги вика после той ще си носи отговорността . И кво като пуснем Телкийски и Йовов и отбора ни ще смачка Италия хахах смешшковциии . Видяхме ги вече там . Ако някой ми каже 1 добър мач за националния на тези момченца които изброи евала ти правим . Котев отначалото на годината заедно с Иван Иванов играят изключително добре . Млад тандем са нормално да ги викнат . Бадема е постоянен титуляр за Страсбург отбора е на първо място в класирането .

Хмм Танко Дяков заради гола срещу Щутгард ли да го викнат или за това ,че е защитник в отбора който е на 9-то място в БГ и един от отборите с най-много допуснати голове .
И какво странно да се викне Данчо Тодоров ? Много сърцато момче . Не съм голям фен на ЦСКА имам си друг любим отбор , но това са фактите .
Ма кво да се очаква от един буфер .
Щели сме да видиме нещо в събота , ти какво очакваше да викне телкийски , топчо и да биеме италия , смешен си ей

И накрая пльоснал едно :
Това мнение не е продиктувано от клубни пристрастия, а от фактите, които ще видим в събота!
хахахахахахахахахаххх жалък буфер

бадема титуляр къде? втора девизия!
иванов и котев играели добре къде и срещу кого?с вихрен ли или с миньор?
какъв опит имат в европа-нулев!
наи лошото е че никои не носи отговорност в бг от това което върши!
Батков вън от ЛЕВСКИ!

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Мнениеот ros » 08 окт 2008 16:44

Не знам какво очаквате от футболисти, които като играят с Тампере, Мампере, Бате, Чичо, Леля и други такива и на които са вкарали общо 2 гола, но аз ще Ви предложа да не се бъркате в работата на Пламен Марков. Едно време се сърдехте, че гонзо е резерва на БЕРБАТОВ, но видяхте какво се случи. Гонзо и в Левски е резерва. А не се кахърете за Данчо Тодоров. Той и без националния отбор си е добър футболист. И не е необходимо вие да го признавате. И пак ще спомена БЕРБАТОВ. Оцениха го хора, които разбират от футбол. И живейте с надеждата, че мечо, топчо, рендето, теслата, кирката, мотиката, копи и други такива футболни гиганти някога отново ще помиришат от близо потната фланелка на звездите в националния отбор.
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН

Hannibal_Lecter
Контакти:

Мнениеот Hannibal_Lecter » 08 окт 2008 16:59

taka e geroite ot jilina sa nezamenimi....a ti spomnq6 li si kolko ma4a se dava6e vuzmojnost na mecho,jovov i drugite baloni?!?!?!?POMNI6 LI 1 SILEN MA4 NA JOVOV ZA NACIONALNIQ??????A NA MECHO???

Потребителски аватар
MoNteSo
Контакти:

Мнениеот MoNteSo » 08 окт 2008 17:00

... успокойте се малко!Не спряхте да врящите вече 3 дена глупости за националите и Пламен Марков... до мача още 3 дена има, а вие пишете "РОМАНИ", като за след загуба... ДАЙ БОЖЕ ДА ГИ ПОБЕДИМЕ ЖАБАРИТЕ, ТА ДА ВИ ЗАТВОРЯТ УСТАТА!

Hannibal_Lecter
Контакти:

Мнениеот Hannibal_Lecter » 08 окт 2008 17:02

na tursko sinite vse nqkoi im e vinoven....te sa tvurdo protiv nacionalniq otbor!!!

UL_Blue

Мнениеот UL_Blue » 08 окт 2008 17:16

Първо ние сме БЪЛГАРИ, а не турско сини или циганско червени г-н Ханибал !!!
И защо коментираш само Топузаков и Телкийски. В анонса става въпрос и за Т.Дяков, Ж.Желев и др. разбира се, които съм пропуснал !
Не чети м/у редовете и свали или по скоро си сложи очилата 8-) 8-) 8-)

Върни се в “Футбол - България”