“Топспорт”: Слух в Мездра - 1:0 става 1:2?

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Ticha
Контакти:

Re: “Топспорт”: Слух в Мездра - 1:0 става 1:2?

Мнениеот Ticha » 06 окт 2008 13:20

Ние в този форум вече станахме като гадатели. Само за този сезон предварително се говореше за уредени мачове на Спартак - Славия, Ботев - Беласица и Славия - Миньор...и всичките завършиха както се знаеше. Въпросът е накъде отива нашето първенство и защо никой не взема съответните мерки както е по цял свят...Както е тръгнало още малко на мачовете ще ходят само роднините и приятелите на футболистите.

Потребителски аватар
Sedrik777
Контакти:

Мнениеот Sedrik777 » 06 окт 2008 13:27

4ORBARSKI GLUPOSTI,az li4no sum go dal Loko Mz 0-1 LEVSKI ,6te e mnogo trudno da biem.SAMO LEVSKI!!!!!!!!!!!!

Потребителски аватар
sistera
Контакти:

Мнениеот sistera » 06 окт 2008 14:24

POPCORN написа:Слух за уговорка бродеше из Мездра преди днешния мач с Левски, твърди “Топспорт”.
Срещата е от 16,00 часа на стадион „Локомотив”. Сред хората в града се носи мълвата, че развоят на мача е ясен още преди началото на срещата.Локомотив (Мз) ще поведе с 1:0 през първото полувреме. Второто полувреме ще е истинска драма, защото крайни победители в мача ще са вицешампионите и то с резултат 1:2.В същото време от полицията заявиха, че е започнало пълно разследване на зверския бой след мача на Левски с Жилина (0:1) от турнира за купата на УЕФА.В момента органите на реда преглеждат всичките налични видеоматериали.С тяхна помощ трябва да бъдат разпознати извършителите, след което ще стартира кампания по тяхното залавяне.Както е известно, след инцидентите на „Герена” в болница бяха вкарани над 100 човека, а имаше и шестима пострадали полицаи.

Я да видиме днеска дали ще стане така :)

Вчера топспорт писаха и за мача на Славия че ще свърши Х ама аз защо ли играх за славия не знам.Сега обаче ще отида да играя домакин гост пп ки пък да видим.

Потребителски аватар
sistera
Контакти:

Мнениеот sistera » 06 окт 2008 14:30

СинТерор написа:
evro написа:мездра се тахен отбор ништо 4удно да стане така сште видим :?

Треньорът на Локо Мз : Надявам се кризата в Левски да продължи

Треньорът на Локомотив Мездра Георги Тодоров обяви, че неговият тим ще излезе единствено за победа в днешния мач от "А" група. Наставникът споделя в интервю за официалния сайт на клуба, че Левски отчаяно ще търси трите точки, за да изплува от дъното и на терена в Мездра ще се разрази сериозна битка.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

И това ако е наш отбор здраве му кажи!

А ти какво искаш да каже че ще ви даде мача за да ви спаси от разпадане ли?

gencho
Контакти:

Мнениеот gencho » 06 окт 2008 14:32

Не мога да разбера обективно ли гледате чорбета или се опитвате да налучквате? Мача ще бъде много, много труден за Левски и ако случайно го вземем с 1:2 какво ще стане? Ще започнете да квичите като прасета. Всеки психопат които напише някоя глупост против Левски и вие ведна започвате да тръбите наляво надясно врели некипели. Самото заглавие "Вървял слух" показва колко ограничени можете да бъдете. Залагайте здраво за 1:2 то черепа трябва да си копува нова яхта.

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 06 окт 2008 14:38

кво си измисляме ние цскарите бе тъп!това го пише в топспорт.аз не съм виновен че го пише така пише там и го слагам тука!Научкам еми като завърши така значи е оговорен то е ясно!т етам знаят в мездра и така си говорят пък ако стане така нема да е уговорен а?
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 06 окт 2008 14:44

СинТерор написа:

я ми дай едно основание мездра да е наш отбор!? :?

1.президент-бивш Левскар
2.Тренъор-бивш Левскар
3.Миналата година половината ви юноши играеха там под наем
4.През седмица играете контроли с тях
ОЩЕ????

Ама не казвам че мача е уговорен-ще видим
Изображение

blue_ power1
Контакти:

Мнениеот blue_ power1 » 06 окт 2008 14:53

cska_90 написа:
СинТерор написа:

я ми дай едно основание мездра да е наш отбор!? :?

1.президент-бивш Левскар
2.Тренъор-бивш Левскар
3.Миналата година половината ви юноши играеха там под наем
4.През седмица играете контроли с тях
ОЩЕ????

Ама не казвам че мача е уговорен-ще видим

И какво от това!??!!Те и РОДОПА И РИЛСКИ СПОРТИСТ едно време уж бяха наши,ама какво стана после?Загуби и от двата отбора...Много заблудени чорбари има тука....

beitman
Контакти:

Мнениеот beitman » 06 окт 2008 15:14

Ticha написа:Ние в този форум вече станахме като гадатели. Само за този сезон предварително се говореше за уредени мачове на Спартак - Славия, Ботев - Беласица и Славия - Миньор...и всичките завършиха както се знаеше. Въпросът е накъде отива нашето първенство и защо никой не взема съответните мерки както е по цял свят...Както е тръгнало още малко на мачовете ще ходят само роднините и приятелите на футболистите.

Ами то в общи линии вече е така- публиката на повечето 'мачове' е в камерен състав! Предимно роднини,приятели и обичайните лумпени,които избиват комплексите си на стадиона... Но колко нормални фенове ходят с удоволствие да гледат любимия си отбор при положение,че продукцията е супер постна,съдиите са или 'хванати',или страхливи,а голяма част от мачовете уредени?! Мачовете на Литекс и Черно Море в Европа за мен са си жив подвиг като представяне на фона на жалката картинка из нашите стадиони,а най-лошото е че няма никакви изгледи нещо скоро да се промени....

gencho
Контакти:

Мнениеот gencho » 06 окт 2008 15:18

POPCORN написа:кво си измисляме ние цскарите бе тъп!това го пише в топспорт.аз не съм виновен че го пише така пише там и го слагам тука!Научкам еми като завърши така значи е оговорен то е ясно!т етам знаят в мездра и така си говорят пък ако стане така нема да е уговорен а?

Според теб този който го е пуснал в топспорт е левскар така ли? Май наистина си доста ограничен. За твое сведение тази събота и неделя съм познал осен точни резолтата в три първенства, справка winner.bg-genadieves. Съгурно са били оговорени и аз съм се добрал до информацията така ли? Искарах малко парички и това е. Още едно инфо само за теб - двапати хващам цска на точен резолтат. Ха сега ми кажи голям късметлия ли съм или мачовете са уредени? :?:

Върни се в “Футбол - България”