Кой трябва да стане футболист на годината?

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
moriente
Контакти:

Re: Кой трябва да стане футболист на годината?

Мнениеот moriente » 10 яну 2010 16:52

Лично мнение -

Стилиян Петров :!: :!: :!: :!: :!:
djonik написа:България не е футболна страна, тук мразим отборите си, подиграваме ги, включително и националния.

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 10 яну 2010 16:52

koi4i написа:
Rodn1 написа:Лично за мен е Тошко Янчев,човек играещ със сърцето си.....Но имам чувството че пак ще е Барби ге(й)ния!

После сигурно ще кажете,че сме пристрастни ... По темата Стилян или Благо заслужават най-много.Последните 2 години Бербатов печели,защото играе в най-известния чуждестранен отбор ... Мое мнение.

А факта,че е в този отбор говори напълно достатъчно!!!!
Когато Благо(пожелавам му го-нищо против нямам срещу него-даже ми харесва като играч)отиде в отбор като МЮ или Вила дори-тогава бързайте да го коронясвате!!!
Изображение

Потребителски аватар
Linky
Контакти:

Мнениеот Linky » 10 яну 2010 16:54

Колкото и да не харесвам Бербатов , фактически той я заслуажава - Подобри рекорд , въпреки че го направи по най-смешния начин...Игра финал на ЦЛ а с това малко българи могат да се похвалят , въпреки че той влезна резерва , на всичкото от горе с нищо не е допринесъл да играе на този финал , но е играл , това се брой в статистиката и стана първия българин, който печели титлата в англия......въпреки че и за това нямаше особен принос , естествено ще ми се стилян да стане , но просто въпреки не заслужените си успехи , Бербатов трябва да е , добре че играе в добър отбор , че и той да налази някаква награда , ако не му беше отобра щеше да е на дъното....Просто и конкуренцията му е много слаба,освен стилян не виждам кой заслужава .. Благой Георгиев е един смехотворка , а Божинов освен 4-5 гола за Парма друго няма...
Последна промяна от Linky на 10 яну 2010 16:57, променено общо 1 път.
САМО ЛЕВСКИ!

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 10 яну 2010 16:55

cska_90 не е важно къде играеш, важно е какво показваш и даваш от себе си.
Да, Бербатов е в МЮ, но играе много слабо през този сезон.
Бербатов е име, но не е лидер.
Изображение

Потребителски аватар
Ticha
Контакти:

Мнениеот Ticha » 10 яну 2010 16:56

Стилиян Петров! Не всеки ден българин е капитан на отбор от Висшата Лига.

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 10 яну 2010 16:56

PFC Litex написа:Стилян Петров - две мнение по този въпрос няма.

Както виждаш има!!!- ;)
Изображение

vladomin_
Контакти:

Мнениеот vladomin_ » 10 яну 2010 16:56

Cesc Fabregas написа:Интересно ми е да видя какво мислите вие по въпроса! :) Аз смятам, че Бербатов изобщо не заслужава, тази година не му беше от най-силните. Да, знам, сега ще кажете "той стана шампион на Англия и игра на финала в Шампионската Лига..." е да, така е, ама участието му не беше с решаващо значение за тези спечелени торфеи от клуба му!
според мен тази награда много повече би прилягала на Стилиян Петров, той е капитан на един от най-проспериращите и постоянни английски тимове!
Другия вариант за мен е Благо Георгиев, той нямаше слаб мач за националния отбор през тези квалификации, по мое мнение! раздаваше се всеки мач, и това поне за мен не остана незабелязано...до колкото знам прави редовно и добри мачове за терек, така че това е още един плюс. ;)
Кажете вие какво мислите по темата тук! ;)

Въпреки, че го измъчваха много контузии най-заслужава Мартин Петров!
ВДинев

Потребителски аватар
sirius123

Мнениеот sirius123 » 10 яну 2010 16:57

Няма съмнение,че ще е <дървото>.

koi4i

Мнениеот koi4i » 10 яну 2010 16:58

cska_90 написа:
koi4i написа:
Rodn1 написа:Лично за мен е Тошко Янчев,човек играещ със сърцето си.....Но имам чувството че пак ще е Барби ге(й)ния!

После сигурно ще кажете,че сме пристрастни ... По темата Стилян или Благо заслужават най-много.Последните 2 години Бербатов печели,защото играе в най-известния чуждестранен отбор ... Мое мнение.

А факта,че е в този отбор говори напълно достатъчно!!!!
Когато Благо(пожелавам му го-нищо против нямам срещу него-даже ми харесва като играч)отиде в отбор като МЮ или Вила дори-тогава бързайте да го коронясвате!!!

Е той хубаво е в този отбор само дето в последните 2 години лежи само на тоя факт,че играе в МЮ.Ако покаже игра,да му дават и златна топка,ама без игра само заради името ....
ТИТАН ОСТАНИ И ДЕЛОТО СИ ДОВЪРШИ

Потребителски аватар
VraTar4o
Контакти:

Мнениеот VraTar4o » 10 яну 2010 17:02

ИВАН ЦВАРИШКИ ОТ ЛОКО ПД :)

Върни се в “Футбол - България”