Селянизацията отминава, започва САТЕЛИТИЗАЦИЯТА

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Libera
Контакти:

Re: Селянизацията отминава, започва САТЕЛИТИЗАЦИЯТА

Мнениеот Libera » 07 яну 2010 23:34

Блу меджик, само болен мозък или ВИНОВЕН мозък може да види в тази моя статия конспирация срещу Левски, но то си е типично за всички синички и червенички мозъчета! Само прост мозък може да види и че Литекс е отбор с традиции и фенове като аз говоря за Ловеч като град и го сравнявам с Мездра като такъв! А идеята, че на някой му е дълго да прочете три параграфа статия е просто без коментар - явно форумите се пълнят с неграмотни, ниско-образовани лумпени, които сричат и за които скалъпването на повече от 5 изречения е някакво чудо! Статията е моя и я писах за портала, в който работя, но за целта на форума я понапълних с лирични отклонения, неподходящи за публикуване! :)
Едно не ми е ясно - защо не коментирате изобщо сателитните тенденции, а това каква е статията? Хайде относно Мездра съм малко пристрастен, но дабеда подобно на всички, които не могат да се аргументират веднага ме напада на лична основа, вместо да каже какво не е вярно от написаното и да защити своя позиция?

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 07 яну 2010 23:42

Бижутера написа:
ehh написа:Много дълго мнение. Хората влизат тук да разтоварват. Кой ще ти чете тези фермани? Кажи на кратко, какво искаш да кажеш.

ти си напълно прав - едва ли някой ще се излъже да прочете целия пост...а всичко можеше да се каже с пет изречения!

В твоя блог, колко теми си изчерпил с 5 изречения?

Как можеш да умаловажаваш труда на човека? Ако някой казва, че е авторът е копирал, да цитира източника.
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
blue magic
Контакти:

Мнениеот blue magic » 08 яну 2010 00:02

Не държа всеки да ми харесва мнението, нито ще обърна внимание на обидите. Но няма да остана без коментар, когато моят отбор е обвиняван за уреден мач. Ти го казваш в прав текст, макар и ей така, между другото. А що се отнася до Ловеч - мисля че това е по скоро в подкрепа на твоята теза, а не обратното. Именно Ловеч нямат нито традицията нито феновете нито инфраструктурата. Но Гриша Ганчев е отишъл в Ловеч, а не в Мездра - иначе Локомотив можеше да е лидер в момента. Жал ми е за градове като Русе и Плевен, които наистина имаха традиции във футбола.
Сега за сателитите. Такива отбори е имало от много време, не знам защо смяташ, че тепърва започва. Дори мисля, че това явление постепенно затихва, а не обратното. Двама трима юноши изпратени някъде не значи задължително сателит.
Пак ще повторя, че решение на този проблем ще е намаляване на отборите в елита. И какво като Белите орли са сателит на еди си кой ако са две дивизии по надолу. Понеже се даде пример за Испания, то там има например Реал Мадрид Б, който си играе в долните групи.
Ние сме ЛЕВСКИ, ЛЕВСКИ СОФИЯ!!!

Потребителски аватар
zalozite
Контакти:

Мнениеот zalozite » 08 яну 2010 02:00

Нямал си човека работа и написал статийка, лошо няма, стига да има кой да я чете
http://zalozite.net футболни прогнози за деня

Потребителски аватар
UltraBlue
Контакти:

Мнениеот UltraBlue » 08 яну 2010 02:31

blue magic написа:Не държа всеки да ми харесва мнението, нито ще обърна внимание на обидите. Но няма да остана без коментар, когато моят отбор е обвиняван за уреден мач. Ти го казваш в прав текст, макар и ей така, между другото. А що се отнася до Ловеч - мисля че това е по скоро в подкрепа на твоята теза, а не обратното. Именно Ловеч нямат нито традицията нито феновете нито инфраструктурата. Но Гриша Ганчев е отишъл в Ловеч, а не в Мездра - иначе Локомотив можеше да е лидер в момента. Жал ми е за градове като Русе и Плевен, които наистина имаха традиции във футбола.
Сега за сателитите. Такива отбори е имало от много време, не знам защо смяташ, че тепърва започва. Дори мисля, че това явление постепенно затихва, а не обратното. Двама трима юноши изпратени някъде не значи задължително сателит.
Пак ще повторя, че решение на този проблем ще е намаляване на отборите в елита. И какво като Белите орли са сателит на еди си кой ако са две дивизии по надолу. Понеже се даде пример за Испания, то там има например Реал Мадрид Б, който си играе в долните групи.

Подкрепям това, че сателити има много отдавна и че тенденцията е към намаляване...
Please don't call me arrogant, but I'm European champion and I think I'm a special one !

Потребителски аватар
labrador2
Контакти:

Мнениеот labrador2 » 08 яну 2010 08:22

Много модерни термини, брей, брей...селянизация, сателизация! Хм, аз си мисля, че БГ футбола все си е в ЛУМПЕНИЗАЦИЯ!!!
ТОЙ НЕ УМИРА
Изображение

Потребителски аватар
kokic1986
Контакти:

Мнениеот kokic1986 » 08 яну 2010 09:36

аз пък не съм чул или разбрал Гоце Делчев да взимат юноши на Левски :?:

Потребителски аватар
_RoKi_
Контакти: