Задника ми може да е гол, но ти си прост човек!

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Re: Задника ми може да е гол, но ти си прост човек!

Мнениеот acmilan » 28 дек 2009 13:09

ros написа:Това, че задника ти е гол и сам си го признаваш е видно за всички. Остава скрито за нас защо таиш такава омраза? И защо си се вкопчил в интервютата на Стоичков? Ето стана известен с това, че ти си пуснал клипа с интервюто. ЧЕСТИТО! Радвай се на тази еднодневна слава. Това ще ти остане... Ааааа да И ГОЛИЯ ЗАДНИК. А Стоичков ти го каза ... обади му се и ще ти тегли една на перфектен английски. ЗАСЛУЖАВАШ СИ ГО

Би ли ми отговорил на един въпрос?Нормално ли е каквато и простотия да направи или каже Стоичков трябва да му кажем браво,защото е бил голям футболист?И така ли щеше да го защитаваш,ако не беше легенда на ЦСКА?Искам да направя едно уточнение,аз уважавам много този футболист,защото той е дал много за българския национален отбор!И най-вече,защото каза,че успехът през 94-та е на целия отбор и той е станал голмайстор,заради съотборниците си.Ето това е мъжка и достойна позиция,но гъзолизците му като Владо Памуков да речем го тласнаха към това просташко поведение.
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Потребителски аватар
1913
Контакти:

Мнениеот 1913 » 28 дек 2009 13:11

Христо Стоичков и посредственост?!? Какви ли не глупости измислят потребителите на разни спортни форуми :lol: :lol: :lol:

Ето я посредствеността, наистина е много посредствена :lol:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=tFZRBPhAp84[/youtube]
[center][wrapimg=]https://scontent-frt3-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-0/s350x350/1782155_10203359119959520_2077530093_n.jpg?oh=d835df5c333af43a2432f0d8305f9166&oe=586C0965[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 28 дек 2009 13:13

1913,някой казал ли е глупостта,че Стоичков е бил посредствен футболист?
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Мнениеот ros » 28 дек 2009 13:14

acmilan написа:
ros написа:Това, че задника ти е гол и сам си го признаваш е видно за всички. Остава скрито за нас защо таиш такава омраза? И защо си се вкопчил в интервютата на Стоичков? Ето стана известен с това, че ти си пуснал клипа с интервюто. ЧЕСТИТО! Радвай се на тази еднодневна слава. Това ще ти остане... Ааааа да И ГОЛИЯ ЗАДНИК. А Стоичков ти го каза ... обади му се и ще ти тегли една на перфектен английски. ЗАСЛУЖАВАШ СИ ГО

Би ли ми отговорил на един въпрос?Нормално ли е каквато и простотия да направи или каже Стоичков трябва да му кажем браво,защото е бил голям футболист?И така ли щеше да го защитаваш,ако не беше легенда на ЦСКА?Искам да направя едно уточнение,аз уважавам много този футболист,защото той е дал много за българския национален отбор!И най-вече,защото каза,че успехът през 94-та е на целия отбор и той е станал голмайстор,заради съотборниците си.Ето това е мъжка и достойна позиция,но гъзолизците му като Владо Памуков да речем го тласнаха към това просташко поведение.

Бих ти отговорил така... Ето за такива патриоти като теб, които много уважават родината си и слагат за ник емблемата на Милан, Стоичков реагира така... Той никога не се е оставял да го тъпчат и ще продължава да го прави.
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН

dodo7271
Контакти:

Мнениеот dodo7271 » 28 дек 2009 13:17

Колкото и да е жалко, трябва да признаем, че Стоичков е напълно прав. За първи път се съгласявам с този получовек, но няма как.
Христо Стоичков: Ако бях играл в Левски, сега аз щях да бъда върху коня пред Народното събрание

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 28 дек 2009 13:19

Рос,усещаш ли колко олекваш с това си мнение?На твоя аватар стои емблемата на Манчестър Юнайтед,фланелка на Манчестър Юнайтед и треньорът на Манчестър Юнайтед.Не е ли малко несериозен този ти довод срещу мен?Виж сега,аз се имам за патриот,винаги съм се имал и ще се имам,но не се е родил все още или не познавам човекът,който мога да допусна да говори такива глупости за мен,родината ми и моите сънародници.Правиш ли разлика между отстояване на достойнството и просташкото,олигофренско поведение?

Потребителски аватар
gonzofenka
Контакти:

Мнениеот gonzofenka » 28 дек 2009 13:20

marmi52 написа::mrgreen:

Айде стига плюхте по Стоичков беее ! :evil:
Стига с тоя английски ! Вие като го знаете перфектно този език да не сте постигнали кой знае какво в тоя живот ... Освен, че сте роби като родителите си ... А роби ще бъдат и децата ви !!! :lol:
Стоичков беше гениален български футболист и е прославил България много повече от всеки друг българин !
Езикът, на който Стоичков трябва да говори задължително е футболният !!! С него той се справя чудесно ! ... Другите езици не са задължителни за един футболен гений ! :evil:

Може и така да е.Да,знам отлично английски!Да родителите ми винаги са се трудели и нищо не е идвало лесно!Да и за мен всичко е било,е,и ще бъде постигано с много труд.НО роби са незнаещите и нагли хора.Нито родителите ми са прости,нито аз съм,нито децата ми ще бъдат.Следователно дори и икономически да сме ''роби'',като повечето хора,душевно не сме. Може и да не достигнем парите на господин Стоичков,чиито успехи ВЪВ ФУТБОЛА уважавам,но пък когато той ни настигне нас душевно и интелектуално,да се обади,моля!Не му ли писна да плюе България???!!!Защо говори английски да ни излага???!!!!! :oops:Вземи си преводач,полиглоте!!
ПП:Не мога да не спомена приличния английски на Бербатов.Направи ми добро впечатление.
Изображение НАЙ-ЗЛАТНАТА ЧАСТ ОТ ЕДИН ГОЛДЪН РЕТРИВЪР Е НЕГОВОТО СЪРЦЕ :)

Потребителски аватар
1913
Контакти:

Мнениеот 1913 » 28 дек 2009 13:27

Милан, някой каза глупостта, че Ицо е посредствен човек, това е обобщителна характеристика, включваща всичките му качества. В своята област е бил на първо място в света, което автоматично изключва възможността обобщителната му характеристика да е олицетворение на посредствеността. Следователно субектът, твърдящ подобно нещо е лъжец. Благодарение на Ицо (най-вече) и компания аз съм преживял най-щастливите мигове от живота си, това никой не може да ми го отнеме, срам ме е, че има толкова много неблагодарници, които се опитват. Последно, познавам Ицо лично, той наистина не е някакво светило на интелектуалната мисъл, но не му е това работата. Определено не е посредствен като човек (извън футбола), не оправдавам начинът, по който отговаря на непрестанните злостни нападки по негов адрес, но тук идва въпросът защо непрекъснато бива нападан от цялата тази завист на хора, които не могат да му стъпят на малкия пръст.......

Заклевам се, горещим се за нищо и никакви работи, вместо да си кажем по едно НАЗДРАВЕ :lol:
[center][wrapimg=]https://scontent-frt3-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-0/s350x350/1782155_10203359119959520_2077530093_n.jpg?oh=d835df5c333af43a2432f0d8305f9166&oe=586C0965[/wrapimg][/center]

airs
Контакти:

Мнениеот airs » 28 дек 2009 13:31

1913 написа:Милан, някой каза глупостта, че Ицо е посредствен човек, това е обобщителна характеристика, включваща всичките му качества. В своята област е бил на първо място в света, което автоматично изключва възможността обобщителната му характеристика да е олицетворение на посредствеността. Следователно субектът, твърдящ подобно нещо е лъжец. Благодарение на Ицо (най-вече) и компания аз съм преживял най-щастливите мигове от живота си, това никой не може да ми го отнеме, срам ме е, че има толкова много неблагодарници, които се опитват. Последно, познавам Ицо лично, той наистина не е някакво светило на интелектуалната мисъл, но не му е това работата. Определено не е посредствен като човек (извън футбола), не оправдавам начинът, по който отговаря на непрестанните злостни нападки по негов адрес, но тук идва въпросът защо непрекъснато бива нападан от цялата тази завист на хора, които не могат да му стъпят на малкия пръст.......

Заклевам се, горещим се за нищо и никакви работи, вместо да си кажем по едно НАЗДРАВЕ :lol:

Наздраве!!!!

Смисъла на човек, е различен от смисъла актьор например.

Един индивид може да е перфектен като актьор, но нищо като човек.

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Мнениеот ros » 28 дек 2009 13:31

АСМИЛАН,
1. На моя аватар стои емблемата на Най-великия български отбор и лика на един от малкото българи, заради които се споменава името България дори и МЮ.
2. Христо Стоичков е другия такъв човек. И вярвай ми - имам страшно много снимки на Ицо в Барса. И се гордея с това...
3. Дано някой друг българин заиграе в Милан след време - също ще съм горд и няма да го крия
4. Не знам колко съм олекнал аз, то след като ти ми отговаряш, че ти е гол задника /а темата не бе твоя/, значи си мноооого близо до това да се сравниш с автора.
5. Дано имаш шанса да провериш, ако вече не си го направил, как реагират чужденци като им споменеш България... Само преди три месеца името Стоичков ми отвори една - две врати. И то въпреки, че испанците бяха от Мадрид /Реал Мадрид/.
Чак след това ще оцениш какви позитиви ни носи Христо Стоичков - все още
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН

Върни се в “Футбол - България”