Наказанията след мача
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Наказанията след мача
Ей грухтящите въпреки всички и всеки Левски отново ще е Шампион , и не забравяйте иде Коледа , геноцид за вас , празник за нас ! 

Cesc Fabregas написа:ros написа:Единият го е видял - другият го е преразказал... А всички също видяхме от спортал...
Аз по-скоро исках да разбера Защо Гонзо след края на мача бе на терена и какво трябва да му е наказанието за това?
По тая логика и Любо Пенев трябва да го накажат, каква му е работата на полувремето да седи на терена на стадиона в Свиленград?![]()
Мисли малко, преди да пишеш
![]()
Мислих, мислих и не видях Любо Пенев да е гонен от скамейката. По правилник длъжностно лице, което е отстранено от главния съдия няма право да се появява на терена от момента на отстраняването му. Дори и на пресконференция...
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН
Cesc Fabregas написа:ros написа:Единият го е видял - другият го е преразказал... А всички също видяхме от спортал...
Аз по-скоро исках да разбера Защо Гонзо след края на мача бе на терена и какво трябва да му е наказанието за това?
По тая логика и Любо Пенев трябва да го накажат, каква му е работата на полувремето да седи на терена на стадиона в Свиленград?![]()
![]()
Любо Пенев изгонен ли е била? Я вземи помисли малко.
4 000 и пак ми задай същия въпрос.
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
- Cesc Fabregas
- Контакти:
ros написа:Cesc Fabregas написа:ros написа:Единият го е видял - другият го е преразказал... А всички също видяхме от спортал...
![]()
Мислих, мислих и не видях Любо Пенев да е гонен от скамейката. По правилник длъжностно лице, което е отстранено от главния съдия няма право да се появява на терена от момента на отстраняването му. Дори и на пресконференция...
Аха, ок. Аз друго разбрах, "Защо Гонзо изобщо е влизал на терена след мача?"
Изпуснах факта, че беше изгонен. Извинявай!

Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !
Спрете с тези безумни мненияkalo написа:Да ги извадят от групата!!!![]()
![]()
![]()
Сините не заслужават да играят в нашето измислено първенство!!!

[offtopic]Да,наказания трябва да има

- CSKA_MONTANA
- Контакти:
Автора ако беше прочел това,щеше да има 1 тема по-малко за мача.....
http://www.winner.bg/commentary/read16880.html
http://www.winner.bg/commentary/read16880.html
- POPCORN
- Контакти:
определено трябжа да има наказание , но след това пискане БФс няма да посмее, защото ще ги обвинят пак че режат Левски
София
София
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
* Докладвай
* Отговори с цитат
Ново мнениеот PFC Litex на 26 Ное 2009 15:05
Шефа на охраната го слушах много внимателно - "това във VIP-a не се случва за първи път и трябва да се вземат мерки" - ти си направи извод, както иска да каже.
а сега искам да цитираш онова изречение на шефа на охраната ,в което той казва кой провокира привържениците.
* Отговори с цитат
Ново мнениеот PFC Litex на 26 Ное 2009 15:05
Шефа на охраната го слушах много внимателно - "това във VIP-a не се случва за първи път и трябва да се вземат мерки" - ти си направи извод, както иска да каже.
а сега искам да цитираш онова изречение на шефа на охраната ,в което той казва кой провокира привържениците.
LEVSKI_FOREVER
-
КАКВО ИМА ДА СЕ УМУВА-ВЪН ОТ А ГРУПА !
ФУТБОЛНИТЕ МАЧОВЕ И СТАДИОНИТЕ СА ЗА ХОРА , А НЕ ЗА .............
Ти пък Вън от форума,само като ти видя потр. име и коментара ти ми става лошоGONGA SA PUTKI написа:КАКВО ИМА ДА СЕ УМУВА-ВЪН ОТ А ГРУПА !

Върни се в “Футбол - България”