Иван Цачев след зимата...

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
kokic
Контакти:

Re: Иван Цачев след зимата...

Мнениеот kokic » 22 ное 2009 19:02

Иван Цачев се връща в Левски от лятото всичко друго са глупости

Потребителски аватар
metal1111

Мнениеот metal1111 » 22 ное 2009 19:06

точно така от лятото пролетният полусезон ще играе в благоевград
OFK PIRIN

Потребителски аватар
Sagittarius

Мнениеот Sagittarius » 22 ное 2009 19:06

Цачев е варненец и бих се радвал да го приберем.Има логика.Първо Цачев е на годините на Дани Димов и Тошко Колев,т.е. млад и перспективен.На Герена шанс за него точно няма да има - Табаков мабаков,Еньо,Пеньо....бол нападатели....Големия коз е Кривия в случая,защото Бай Ганьо е готов на всичко,за да го върне,ето го момента да повторим големия удар от зимата на 2007,когато за папардака Даниел Моралес прецакахме ЦСКА като прибвахме Дани Георгиев и Миро Манолов....какви играчи взехме само,без пари в замяна на един папардак :lol: :lol: :lol: .Дано да стане,пък и Цачев не е никакъв спартаклия,ритал там в школата им,нищо повече 8-)
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"

..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 22 ное 2009 19:18

Sagittarius написа:Цачев е варненец и бих се радвал да го приберем.Има логика.Първо Цачев е на годините на Дани Димов и Тошко Колев,т.е. млад и перспективен.На Герена шанс за него точно няма да има - Табаков мабаков,Еньо,Пеньо....бол нападатели....Големия коз е Кривия в случая,защото Бай Ганьо е готов на всичко,за да го върне,ето го момента да повторим големия удар от зимата на 2007,когато за папардака Даниел Моралес прецакахме ЦСКА като прибвахме Дани Георгиев и Миро Манолов....какви играчи взехме само,без пари в замяна на един папардак :lol: :lol: :lol: .Дано да стане,пък и Цачев не е никакъв спартаклия,ритал там в школата им,нищо повече 8-)

Пич, очевидно не знаеш Цачев в коя част на терена играе като гледам кои обяви за негови конкуренти, съответно не знаеш и дали има или няма шанс на Герена. Цачев твърдо идва в Левски, а тая идея да го дадем за Миро Манолов е твърде несериозна. Кон за кокошка, за кво ни е Манолов???

Кривия също се връща в Левски и Ганьо няма нужда да даде и стотинка за него.

Потребителски аватар
a boy named goo
Контакти:

Мнениеот a boy named goo » 22 ное 2009 19:24

tprodanov написа:
Sagittarius написа:Цачев е варненец и бих се радвал да го приберем.Има логика.Първо Цачев е на годините на Дани Димов и Тошко Колев,т.е. млад и перспективен.На Герена шанс за него точно няма да има - Табаков мабаков,Еньо,Пеньо....бол нападатели....Големия коз е Кривия в случая,защото Бай Ганьо е готов на всичко,за да го върне,ето го момента да повторим големия удар от зимата на 2007,когато за папардака Даниел Моралес прецакахме ЦСКА като прибвахме Дани Георгиев и Миро Манолов....какви играчи взехме само,без пари в замяна на един папардак :lol: :lol: :lol: .Дано да стане,пък и Цачев не е никакъв спартаклия,ритал там в школата им,нищо повече 8-)

Пич, очевидно не знаеш Цачев в коя част на терена играе като гледам кои обяви за негови конкуренти, съответно не знаеш и дали има или няма шанс на Герена. Цачев твърдо идва в Левски, а тая идея да го дадем за Миро Манолов е твърде несериозна. Кон за кокошка, за кво ни е Манолов???

Кривия също се връща в Левски и Ганьо няма нужда да даде и стотинка за него.

В коя част на терена играе Цачев, не е ли централен нападател ?
Иначе си прав, че ако ги разменят ще е кон за кокошка, но кокошката в случая е Цачев, който още не е ясно какъв футболист е, докато Манолов се оформи вече като един изключително силен нападател и голаджия в Черно море. ;)
Проблемите на света не могат да бъдат решени от скептици или циници, чиито хоризонти са ограничени от очевидните реалности. Нуждаем се от хора, способни да мечтаят за неща, които никой не е виждал.
Джон Фицджералд Кенеди

temerut
Контакти:

Мнениеот temerut » 22 ное 2009 19:34

Няколко думи по темата и може да я заключвате: Цачев,Станчев и Иса са преотстъпени на Пирин и Мездра до края на есенния полусезон.След това се връщат и правят подготовка с Левски.Ако ги хареса тренера,който и да е той,остават в отбора,ако не-може отново да бъдат преотстъпени,но САМО на същите отбори.На друг отбор,може да бъдат продадени.
Само не знам,защо Левскарите държат толкоз на Цачев :roll: Вкара един гол на литекс и оттогава е кръгла нула.Не само,че не е титуляр в Пирин,ами напоследък и като смяна не го пускат даже.Виж,ако се подготвя някаква размяна за М.Манолов,тва вече е друга тема...На това момче съм му гледал,айде да не се изхвърлям,ама поне 50 мача и шанса му да се наложи в Левски е точно толкова,колкото е, да ни назначат Гус Хидинк за треньор

Потребителски аватар
Sagittarius

Мнениеот Sagittarius » 22 ное 2009 19:59

Миро Манолов е най-добрия български нападател в А група,пълен абсурд е да го дадем за когото и да е.Колкото до Кривия - Кривия има договор с Черно Море до 2010 юни месец,т.е. Батков ИМА нужда да плаща,защото в противен случай Кривия няма да играе футбол до 2010 лятото....тогава Левски ще получи един прекрасен футболист на 36 години,който не е играл футбол 1 година :mrgreen: .Цачев е само в главите на феновете,търка пейката на Пирин и съм абсолютно сигурен,че е задраскан отдавна от "спеца" Гонзо...така както на Армията бяха задраскали Миро,Тройчо Торпедото го беше задраскал умника :lol:
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"

Потребителски аватар
a boy named goo
Контакти:

Мнениеот a boy named goo » 22 ное 2009 20:05

Sagittarius написа:Миро Манолов е най-добрия български нападател в А група,пълен абсурд е да го дадем за когото и да е.Колкото до Кривия - Кривия има договор с Черно Море до 2010 юни месец,т.е. Батков ИМА нужда да плаща,защото в противен случай Кривия няма да играе футбол до 2010 лятото....тогава Левски ще получи един прекрасен футболист на 36 години,който не е играл футбол 1 година :mrgreen: .Цачев е само в главите на феновете,търка пейката на Пирин и съм абсолютно сигурен,че е задраскан отдавна от "спеца" Гонзо...така както на Армията бяха задраскали Миро,Тройчо Торпедото го беше задраскал умника :lol:

Миро Манолов за ЦСКА има 18 мача, в които отбеляза само 1 гол, как искаш "Тройчо Торпедото" да не го задрасква ?
Факт е, че Манолов се разигра, когата облече екипа на Черно море, при нас беше едно нищо.
Проблемите на света не могат да бъдат решени от скептици или циници, чиито хоризонти са ограничени от очевидните реалности. Нуждаем се от хора, способни да мечтаят за неща, които никой не е виждал.
Джон Фицджералд Кенеди

Потребителски аватар
Sagittarius

Мнениеот Sagittarius » 22 ное 2009 20:10

Да,но Миро Манолов в ЦСКА беше на 19 и вместо да играе не беше ли дълго време пейка за сметка на Гийом :?: .Нормално е да загуби форма,междудругото при нас Миро 1 година беше пейка за сметка на Владимиров,Моке,Фабиньо и аз не знам защо,едва когато почна да играе редовно стана това което е сега.Така,че спецовете са ясни,тоз дърво,оня дърво,а кой е добрия?Даааа,чернилките от чужбина,те са много добри :x

Потребителски аватар
CSKARCHETO-BS
Контакти:

Мнениеот CSKARCHETO-BS » 22 ное 2009 20:17

a boy named goo написа:
Sagittarius написа:Миро Манолов е най-добрия български нападател в А група,пълен абсурд е да го дадем за когото и да е.Колкото до Кривия - Кривия има договор с Черно Море до 2010 юни месец,т.е. Батков ИМА нужда да плаща,защото в противен случай Кривия няма да играе футбол до 2010 лятото....тогава Левски ще получи един прекрасен футболист на 36 години,който не е играл футбол 1 година :mrgreen: .Цачев е само в главите на феновете,търка пейката на Пирин и съм абсолютно сигурен,че е задраскан отдавна от "спеца" Гонзо...така както на Армията бяха задраскали Миро,Тройчо Торпедото го беше задраскал умника :lol:

Миро Манолов за ЦСКА има 18 мача, в които отбеляза само 1 гол, как искаш "Тройчо Торпедото" да не го задрасква ?
Факт е, че Манолов се разигра, когата облече екипа на Черно море, при нас беше едно нищо.

Трудно е да се наложиш в голям отбор :)

Върни се в “Футбол - България”