Ще строят нов национален стадион

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
maldin1
Контакти:

Re: Ще строят нов национален стадион

Мнениеот maldin1 » 10 ное 2009 15:29

tprodanov написа:Няма нормален човек, който да мрази софиянци. Говориш глупости. София не е виновна за празните стадиони, нито за състоянието на футбола.

[offtopic]Значи бая са ненормалните хора.Явно живееш в някакъв друг свят.Много хора мразят софианци за такива неща ,както каза колегата по-горе.[/offtopic]
Аз също съм за стадиона да бъде построен в Пловдив или Варна.Преди това естествено да се направи проучване ,колко ще е посещаемостта и къде е най-добре да се направи.Омръзна ми с парите на хората от цяла България да се строят значими неща едиствено за "гражданите" софианци...
Всичко, което е далеч от морето, е провинция!!!

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 10 ное 2009 15:35

Няма спор, че в България има доста ненормалници. Да мразиш някой, защото е роден другаде е болест, при това доста жалка.
Националния стадион трябва да е в столицата, разбира се. Както и Парламента, Президенството... съвсем нормално.
А парите на хората от цяла Българи идват от София. Все пак София е единствения град, който внася в бюджета повече пари, отколкото получава от него. Което на чист български означава, че София храни България. Което лично аз го възприемам като чест, не като услуга.

А къде точно е логиката стадиона да бъде строен в намаляващи градове?

Потребителски аватар
Sofiaatowern
Контакти:

Мнениеот Sofiaatowern » 10 ное 2009 15:35

Човека, иска да каже, че се дразни от голямото самочувствие на повечето такива пиклювци "софиянци", където дори не са кореняци и дошли от някой друг град.. Аз също съм от провинцията, и като играем примерно с някой или бием софиянци почват да си изкарват комплексите като установят, какви голями граждани са.. Ама както и да е. Всеки град в България заслужава стадион, ама нейсе.. За горният индивид: Боже, колко мъка по този свят, боже.

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 10 ное 2009 15:40

Въпросното самочувствие по никакъв начин не е обвързано с месторождението. А и щом самите тях ги определяш като несофиянци, защо омразата отива към софиянци? Няма логика тук.

Иначе всеки град има нужда от стадион. То реално всеки има, но в ужасно състояние. Въпроса е, че държавата не иска..

Потребителски аватар
maldin1
Контакти:

Мнениеот maldin1 » 10 ное 2009 15:42

tprodanov написа:Няма спор, че в България има доста ненормалници. Да мразиш някой, защото е роден другаде е болест, при това доста жалка.
Националния стадион трябва да е в столицата, разбира се. Както и Парламента, Президенството... съвсем нормално.
А парите на хората от цяла Българи идват от София. Все пак София е единствения град, който внася в бюджета повече пари, отколкото получава от него. Което на чист български означава, че София храни България. Което лично аз го възприемам като чест, не като услуга.

А къде точно е логиката стадиона да бъде строен в намаляващи градове?

Политиката какво общо има със спорта ?Стадиона не се ли прави за хората. :? Точно заради това ,че са родени другаде са мразени, ти вЕрваш ли си ? София бил единствения град бла бла бла ...... ,ами Бургас , Варна малко пари ли внасят ? Защо съм почти убеден ,че и при тях положението е същото.Пловдив може и да е град с намаляващ прираст, но за Варна може да поспорим доста. ;)
Всичко, което е далеч от морето, е провинция!!!

Потребителски аватар
Veso1913
Контакти:

Мнениеот Veso1913 » 10 ное 2009 15:44

Казваш няма,а?Аз си мисля че страшно много грешиш!Сигурно не си ходил на мачове извън София на софийски отбори?
,,Не ме вади без повод,не ме прибирай без слава"!

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 10 ное 2009 15:56

Казах - няма НОРМАЛНИ. Злобни селтаци има и в София и навсякъде. А иначе да, София е единствения град в страна, който внася повече, отколкото получава. На второ място е Варна, но все пак Варна получава повече бюджет, отколкото генерира като приход. А не знам ти защо намеси политика - всички национални неща са в столицата. Нормално, навсякъде по света е така.

Много се отклонихме от темата - нямаме нужда от нов национален стадион. Не може националния стадион да е извън града или на мястото на далечния Септември, националния стадион трябва да е в центъра и трябва да е част от архитектурния облик на столицата, която и да е тя.

Потребителски аватар
Yobs1912
Контакти:

Мнениеот Yobs1912 » 10 ное 2009 16:04

Защо нов ??? Вижте стадион Пловдив ? Един пълен ремонт и седалки едва ли струва колкото нов стадион...

Потребителски аватар
Veso1913
Контакти:

Мнениеот Veso1913 » 10 ное 2009 16:05

Ако се проведе референдум на тема-В КОЙ ГРАД ИСКАТЕ ДА БЪДЕ ПОСТРОЕН НОВ НАЦИОНАЛЕН СТАДИОН-аз бих гласувал с чиста съвест за Стара Загора.Един много футболен град,намиращ се почти в центъра на държавата,удобен на всички които биха желали да отидат на мач с участието на националния отбор.И гарантирам че няма да има празен стадион,като последния мач на БГ НАЦИОНАЛИТЕ В София.Второто много добро място е Пловдив.За Варна не бих гласувал,поради факта че няма да е удобен за хората искащи да гледат мач на живо от Благоевград примерно.Нали все пак този стадион ще се прави за феновете на футбола,а не за да задоволява болни грандомански шопски мераци.Не искам да участвам на живо в поговорката ,,по високо от Витоша...".Защо според вас ще се строи залата за волейбол в София?Заради крещящата нужда от такава?Или че няма зала която да побере мераклиите да гледат волейбол в София?НЕ!Защото в град Варна по време на мач на волей-националите залата се пръска по шевовете и гениите в София решиха да направят такава и в София и да преместят волейбола там.Това добре,но как ще преместите феновете?И понеже няма как да стане,ще имате зала за чудо и приказ,покрай която ще се откраднат десетки милиона народна пара и ще си стои ПРАЗНА!Поне няма да се амортизира! ;)
П.с.
Всичко това написано от един ненормален гражданин на Родината.
,,Не ме вади без повод,не ме прибирай без слава"!

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 10 ное 2009 16:08

По принцип е нормално националният стадион да е в столицата,но не и в нашия случай.Знам,че проданов е готов веднага да ме опровергае,но фактите са си факти,софийските стадиони са празни.Само погледнете в Пловдив и Стара Загора колко хора ходят на мачове,това са най-футболните градове в страната.За мен нов стадион е нужен в Пловдив.Това е най-спортният град на България,интересът към футбола е най-голям.Перфектният вариант,според мен,е да имаме във всеки от големите градове свестен стадион и всеки мач на националите да е на различно място,както е в Италия.Лошото е,че ние нямаме един стадион,камо ли пък във всеки голям град...
Последна промяна от acmilan на 10 ное 2009 16:12, променено общо 1 път.
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Върни се в “Футбол - България”