Нагло поведение на Балъков

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Converse
Контакти:

Re: Нагло поведение на Балъков

Мнениеот Converse » 07 ное 2009 21:59

pas написа:
savatabs написа:Българщината=Умствената Олигофрения няма край -- в момента псуваме, може би, единствения българин, който прави нещо реално и креативно за развитието на нашия посредствен и отегчителен футбол

И какво точно прави, освен че получава най-голямата заплата от всички треньори у нас и е докарал един куп свои приятели на хранилката? А, забравих - и десетина циганчета от цял свят.

Вече започна да се оправдава със съдиите, а и като дойдоха сериозните мачове се оказа, че отбора му е доста далеч от истината.

За другите му грехове няма да отварям тема, че трябва да пиша до утре. Единствено строят 3 тренировъчни игрища, за които от 6 месеца четем по 3 новини всеки ден.

Дотегнало ми е от подобни "европейци" със селски произход.

Все отнякъде се почва..
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 07 ное 2009 22:00

pas написа:
И какво точно прави, освен че получава най-голямата заплата от всички треньори у нас и е докарал един куп свои приятели на хранилката? А, забравих - и десетина циганчета от цял свят.
...
Дотегнало ми е от подобни "европейци" със селски произход.

Чакай сега, конкретно в този мач им бе спестено поне още един червен картоФ. Но нарушението за гола на Янев трябваше да е не "срещу", а "за" бургазлии. Кажи в колко мача не е бил показван червен картон сррещу тях, гол от засада на Пирин, мисля беше и още...

Само, че очаквам от другия сезон да си купят лоби и съдии и всичко ще си дойде на мястото. Опорочен мач!

На линия
Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 07 ное 2009 22:05

Ебати злобата и то само след един мач.... :(
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
MoNteSo
Контакти:

Мнениеот MoNteSo » 07 ное 2009 22:07

Само заради това, което е правил за националния отбор и страната ни трябва да си затворите устите.Да нямаш никакво уважение към хора като него е пълна простотия.Аз също съм изненадан от това, че точно той се обади за съдийството, но смятайте щом се стигна до там, колко му е писнало дори на него :roll:
Ще изляза и малко извън темата - глупаво е бфс, съдийската комисия и който и да е в тази страна да пречи на отборите като Черноморец, които са решили да правят нещо хубаво и стойностно.НЕ КАЗВАМ ДА ИМ СЕ ПОМАГА, А ПРОСТО ДА НЕ ИМ СЕ ПРЕЧИ!А тъпотията, която някой беше написал, "че си е докарал приятелите на хранилка"(или нещо от тоя сорт) е пълен абсурд.Такива специалисти и фигури като Фреди Бобич и Илия Груев в България скоро не са работили!
Последна промяна от MoNteSo на 07 ное 2009 22:07, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 07 ное 2009 22:07

metodito написа:
sin4ec написа:Бе какво му правите евала на тоя?Айде за Търново,що не плака миналата година,когато лягаше на който трябва,че водеше на едни други програмата?Селянин!

Еми и аз го чакам в Търново, 'щото брат му не става определено. Ама няма да дойде! Тоя Балъков к'во ни обижда на българи като Марсио Нуньо беше за нарисуван червен картон. И не съм сигурен обаче от 22-мата на терена българите бяха малцинство. И той не е от Търново ;) . От Дъскот е.

Мерси за уточнението ;) .И верно-тоя ми докарал разни от незнамкъде,пък за българи приказва...Ми що не ходи зад океаните там да се бара :lol:
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
pas
Контакти:

Мнениеот pas » 07 ное 2009 22:08

metodito написа:Чакай сега, конкретно в този мач им бе спестено поне още един червен картоФ. Но нарушението за гола на Янев трябваше да е не "срещу", а "за" бургазлии. Кажи в колко мача не е бил показван червен картон сррещу тях, гол от засада на Пирин, мисля беше и още...

Само, че очаквам от другия сезон да си купят лоби и съдии и всичко ще си дойде на мястото. Опорочен мач!

Айде сега! Нека не се правят на жертви! Срещу Монтана се скъсаха да ги подпират. А това, че имат толкова много червени картони едва ли е случайно. Да не говорим и как повечето са за безспорни нарушения, подобно на днешните. Не знам какво искат, като ритат съперник без топка или пък последния човек спъва умишлено нападател? Ако трябва и 5 червени картона ще им дадат. Това са правилата на футбола. Ако искат да се пробват в други спортове, но подозирам, че и там ще падат.

Потребителски аватар
plamenfm
Контакти:

Мнениеот plamenfm » 07 ное 2009 22:12

Карисимир Балъков е един от великите български футболисти, Германия дори го призна, а ние тук сега, какво пак ли ще хвърляме кал!? Оставете Човека, той не е виновен, че е избрал да работи в България! Опитва се, но с такива идиотски коментарчета тук може би ще сложим началото и на неговия край! Големи разбирачи в този форум, няма що!
Последна промяна от plamenfm на 07 ное 2009 22:16, променено общо 2 пъти.

Потребителски аватар
pas
Контакти:

Мнениеот pas » 07 ное 2009 22:12

MoNteSo написа:А тъпотията, която някой беше написал, "че си е докарал приятелите на хранилка"(или нещо от тоя сорт) е пълен абсурд.Такива специалисти и фигури като Фреди Бобич и Илия Груев в България скоро не са работили!

Къде и с какво са се доказали като специалисти?

Не знам дали знаеш, но бюджета на Черноморец е около 15 млн. лв. С тези пари не е голямо геройство отбора да бъде в горната половина на таблицата и то във времена, в които поне 10 от отборите в "А" трудно си плащат заплатите.

Иначе, успехите му в националния отбор никой не може, а и не иска да отрече. Но като треньор не е постигнал още нищо, а и е натрупал вече доста черни точки, за които не знам дали знаеш.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 07 ное 2009 22:15

Ми на мен поне ми се струва, че го правят нарочно. Сякаш не са си платили, където трябва. Може и да бъркам. Гледал съм само три мача на бургазлии, но така ми изглежда.
Това за селяните недейте така. "Селянин" е определение за некултурен човек. Аз поне го смятам за културен Балъчко, ако ще да е роден... не знам, в Горно Нанадолнище. В София, Плевен, Търново и Варна е пълно със селяни родени и израсли на съответните места! По принцип на село няма хора, които си клатят краката и се чудят к'во да правят за разлика от града. Балъка е пример за работлив човек!

Потребителски аватар
MoNteSo
Контакти:

Мнениеот MoNteSo » 07 ное 2009 22:20

pas написа:
MoNteSo написа:А тъпотията, която някой беше написал, "че си е докарал приятелите на хранилка"(или нещо от тоя сорт) е пълен абсурд.Такива специалисти и фигури като Фреди Бобич и Илия Груев в България скоро не са работили!

Къде и с какво са се доказали като специалисти?

Не знам дали знаеш, но бюджета на Черноморец е около 15 млн. лв. С тези пари не е голямо геройство отбора да бъде в горната половина на таблицата и то във времена, в които поне 10 от отборите в "А" трудно си плащат заплатите.

Иначе, успехите му в националния отбор никой не може, а и не иска да отрече. Но като треньор не е постигнал още нищо, а и е натрупал вече доста черни точки, за които не знам дали знаеш.

За това говоря.Наливат се адски много пари и то голяма част от тях отиват за бази и терени за децата, което мен ме радва най-много.Може би черните точки за които говориш е престоя на Краси в Швейцария, но надали си спомняш това, че беше играещ помощник треньор и капитан на Щутгарт и че след края на кариерата си остана сезон или два като такъв в същия клуб при 2-ма големи треньори.Всичко това е натрупаният му опит.А колкото до Илия Груев и Фреди Бобич ще те оставя сам да се разровиш в интернет.
Ще спра да пиша, но само искам да ви попитам всички вас - ако срещу вашият тим бе свирено по същия начин - как щяхте да реагирате ?

Върни се в “Футбол - България”