Проучване за най популярен отбор във България

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
baligo
Контакти:

Re: Проучване за най популярен отбор във България

Мнениеот baligo » 22 окт 2009 11:26

RED MAGIC написа:Много ясно така ще кажеш :lol: Я кажи защо като Дарик направиха преди 9 години преброяване и ЦСКА беше 36%, а вие 28% го анулираха и направиха ново и стана 33% за вас и 28% за ЦСКА? Точно Томето и Грънчаров бяха вносители на идеята. После обаче не им харесаха резултатите. :lol:
И не знам какво сте активни на стадиона. Вече няколко дербита едвам ви чувам. Тук-там извикате нещо и това е. Явно в нещо друго сте активни на стадиона, но не и за това което твърдиш Проданов. :lol:

Айде си напрай анкета като тая и я манипулирай! http://www.levski-cska.com/ Гласували са към 5 хил. човека до момента.
Изображение
[offtopic]Изображение[/offtopic]

samobotev
Контакти:

Мнениеот samobotev » 22 окт 2009 11:29

Има наистина опция да гласуваш за повече от един отбор,но по голяма част от потребителите гласуват за един български и няколко отбора на запад като Реал или Ливърпул.Колкото до тези които гласуват за два български отбора примерно Шумен и Левски или Спартак Плевен и ЦСКА първите отбори са доста далече от първите 10 места, а софийските мисля, че са поставени в реални условия, каквото важи за едните важи и за другите.
И според мене анкетата си е реална защото гласуват и доста хора от по малки градове и села, които в края накраищата също си имат любим отбор.Освен това аз съм постнал само първите 10 отбора защото поне за мене това са тимовете чийто привърженици не биха гласували за два български отбора и ако има такива ще са не повече от 3-4% от гласувалите

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 22 окт 2009 11:32

RED MAGIC написа:Много ясно така ще кажеш :lol: Я кажи защо като Дарик направиха преди 9 години преброяване и ЦСКА беше 36%, а вие 28% го анулираха и направиха ново и стана 33% за вас и 28% за ЦСКА? Точно Томето и Грънчаров бяха вносители на идеята. После обаче не им харесаха резултатите. :lol:
И не знам какво сте активни на стадиона. Вече няколко дербита едвам ви чувам. Тук-там извикате нещо и това е. Явно в нещо друго сте активни на стадиона, но не и за това което твърдиш Проданов. :lol:

Не те знам какво чуваш. Очевидно и не четеш - казах, че по задочните мероприятия, включително и радио сте по-активни. За стадионите си има статистика, там в последните 20 години, за които има данни, в 19 Левски е на първо място и в една Ботев е на първо място, като ЦСКА обикновенно е на пето-шесто. Относно чуването - ми то и аз не ви чувам. Надвикахте ни на последното дерби. На предпоследното никви ви нЕмаше, а след втория гол си тръгнаха половината. При нас такова нещо не се случва. А от вас обикновенно се чува единствено на дучан уредбата, ако не си забелязал, и имате едно скандиране, дето изригва накрая - цска, цска. Това ви се чува от сектора.

samobotev
Контакти:

Мнениеот samobotev » 22 окт 2009 11:39

Айде си напрай анкета като тая и я манипулирай! http://www.levski-cska.com/ Гласували са към 5 хил. човека до момента.

хаха каква е тая анкета само с два отбора за които да гласуваш, знам че си имате шопски комплекси там в София ама чак пък толкова :) :lol: .
Не те знам какво чуваш. Очевидно и не четеш - казах, че по задочните мероприятия, включително и радио сте по-активни. За стадионите си има статистика, там в последните 20 години, за които има данни, в 19 Левски е на първо място и в една Ботев е на първо място, като ЦСКА обикновенно е на пето-шесто. Относно чуването - ми то и аз не ви чувам. Надвикахте ни на последното дерби. На предпоследното никви ви нЕмаше, а след втория гол си тръгнаха половината. При нас такова нещо не се случва. А от вас обикновенно се чува единствено на дучан уредбата, ако не си забелязал, и имате едно скандиране, дето изригва накрая - цска, цска. Това ви се чува от сектора.

По мои наблюдения пич вие имате повече фенове в София, а ЦСКА-то имат повече във малките градове и селата.И съвсем резоно вие ще имате по голяма посещаемост като домакини.Обаче примерно като идват червените да гостуват в Пловдив винаги агитката им е повече отколкото сте докарали вие.Примерно те са докарали 1500 , а вие две седмици преди това сте биле 1000.

Потребителски аватар
greedy
Контакти:

Мнениеот greedy » 22 окт 2009 11:43

tprodanov написа:Това са глупости. Армейците винаги печелят подобни класации - независимо дали са в интернет, по радиото, по телефона или как. Просто са по-активни в задочните мероприятия. Феновете на Левски и Ботев пък са много по-активни на стадиона и затова обикновенно един от двата отбора е на първо място по посещаемост. Различните отбори си имат различни привърженици.

Къде сте по-активни викаш? Я кажи колко бяхте срещу Берое :mrgreen:

Varna1913
Контакти:

Мнениеот Varna1913 » 22 окт 2009 11:46

Ква е тая тъпата анкета, ако няма телевизионни фенчета извън шопско на ЦСКА и Левски, в тоя форум ще пишат по 10 човека фенове на двата отбора, но това е една друга тема, в която пак ще намеся комунистическото робство :x но нищо няма да кажа, всеки сам си знае, само ще кажа, нещо което обикаля целия свят - Support Your Local Team! ;) което важи най-вече за градовете Варна, Пловдив, Бургас, Стара Загора и околностите им :!:
Последна промяна от Varna1913 на 22 окт 2009 11:54, променено общо 1 път.

cskachampion
Контакти:

Мнениеот cskachampion » 22 окт 2009 11:52

E браво, точно преди мачовете ще се караме. Всеки си знае от кой отбор е, честно казано, не ми пука дали Пешо от Обеля е за Левски или ЦСКА примерно. Успех на БГ отборите в Европа!!!

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 22 окт 2009 11:54

greedy написа:
tprodanov написа:Това са глупости. Армейците винаги печелят подобни класации - независимо дали са в интернет, по радиото, по телефона или как. Просто са по-активни в задочните мероприятия. Феновете на Левски и Ботев пък са много по-активни на стадиона и затова обикновенно един от двата отбора е на първо място по посещаемост. Различните отбори си имат различни привърженици.

към 1500 човека. При може би най-голямата криза в историята на клуба, на 8мо място. За сравнение, преди две години и половина, когато ви стопихме преднината и взехме титлата, вие бяхте точно 70 човека на последния си домакински мач. Правиш ли разликата?

zaleza1
Контакти:

Мнениеот zaleza1 » 22 окт 2009 11:57

Момчета вместо да се караме кои са повече и тем подобни глупости да погледнем реалността в очите.А тя е ,че независимо от кой отбор си от,от кой регион си трябва да подкрепяш и да обичаш силноидеята за която се бориш.Предлагам една статия от 7 дни спорт която сигурно сте чели ,но на мен ми направи силно впечатление.Мисля че е най точна и искренна.

Само те ни останаха

В България национален отбор вече няма. Така ще е поне докато Боби и Мъри са там. Затова и на "Васил Левски" на мачове на националния има един вагон хора и няколко гарги.
ЦСКА и Левски обаче са друго. Едните чакат 25 000 довечера, а зад другите, дори и в най-голямата криза, стоят онези, най-верните, които не предават емблема и любов. Затова каквото и да се случи днес - в София и в Залцбург, отборите на нацията ще останат такива, защото хората са с тях и тук, и там със сърцата си. Така е в живота - любимият отбор е като жената, не можеш да го обясниш, но го обичаш.
ТОВА Е ЧУВСТВОТО
КОЕТО В НАС ГОРИ
ТОВА Е ЛЮБОВТА
ТОВА НИ Е СТРАСТА
ОБИЧАМ ЦСКА

АРМЕЕЦ ЗАВИНАГИ

Потребителски аватар
a boy named goo
Контакти:

Мнениеот a boy named goo » 22 окт 2009 12:03

tprodanov написа:
greedy написа:

към 1500 човека. При може би най-голямата криза в историята на клуба, на 8мо място. За сравнение, преди две години и половина, когато ви стопихме преднината и взехме титлата, вие бяхте точно 70 човека на последния си домакински мач. Правиш ли разликата?

В интерес на истината, това не говори много добре за агитката ви, така де, вместо да подкрепяте отбора си сега, когато е в криза, да покажете, че сте до него, вас ви няма.
Определено мнението ми, че българските фенове всъщност не са никакви фенове, а просто някаква сбирщина от псевдофенове се доказва постоянно.
Факт е, че България не е грам футболна държава и сегашното състояние на националния ни отбор си е в реда на нещата.
Проблемите на света не могат да бъдат решени от скептици или циници, чиито хоризонти са ограничени от очевидните реалности. Нуждаем се от хора, способни да мечтаят за неща, които никой не е виждал.
Джон Фицджералд Кенеди

Върни се в “Футбол - България”