Най-голямото разочарование в България този сезон

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Re: Най-голямото разочарование в България този сезон

Мнениеот ogrizko » 18 окт 2009 14:50

acmilan написа:Само не ми е ясно как от един мач с Кипър изведнъж Мъри стана най-големият меганекадърник на света?Ние нямаше да се класираме,дори и да бяхме били на Острова на Афродита.Ако смяташ,че да паднеш от Италия е издънка,мисля,че е несериозно.Цялостното представяне на Левски е без аналог в неговата история,докато националния ни отбор не се е класирал много пъти и преди така мразеният от всички Ви Станимир Стоилов.

Можеше да си прави експериментите срещу Грузия, или срещу противниците дето ще срещаме в контролите. Да пуснеш толкова дебютанти накуп, в толкова отговорен и труден мач... със защита дето един с един не са играли заедно. Поне Костадин Стоянов да беше пуснал вляво да играе с Иван Иванов, поне те двамата горе-долу са сработени от мачовете си в ЦСКА, ама нашия го пуснал отдясно. После вината навсякъде другаде, но не и в него :roll:
ИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 18 окт 2009 14:55

ogrizko написа:
acmilan написа:Само не ми е ясно как от един мач с Кипър изведнъж Мъри стана най-големият меганекадърник на света?Ние нямаше да се класираме,дори и да бяхме били на Острова на Афродита.Ако смяташ,че да паднеш от Италия е издънка,мисля,че е несериозно.Цялостното представяне на Левски е без аналог в неговата история,докато националния ни отбор не се е класирал много пъти и преди така мразеният от всички Ви Станимир Стоилов.

Можеше да си прави експериментите срещу Грузия, или срещу противниците дето ще срещаме в контролите. Да пуснеш толкова дебютанти накуп, в толкова отговорен и труден мач... със защита дето един с един не са играли заедно. Поне Костадин Стоянов да беше пуснал вляво да играе с Иван Иванов, поне те двамата горе-долу са сработени от мачовете си в ЦСКА, ама нашия го пуснал отдясно. После вината навсякъде другаде, но не и в него :roll:

Стоилов никога не е нападал отделен играч,напротив,защитавал ги е пред медиите,ама нали трябва да се обвинява той за всичко.Ами много ясно,че не е виновен той,че нямаме и 5 футболисти като една Босна например.Не ми се говори за трите коня,които теглили айде да не казвам какво.Тинката беше прав,след Балъков нямаме голям играч,това е истината.Иначе аз също бих предпочел различен състав в мача с Кипър,но да не забравяме,че изборът беше доста ограничен поради контузии.Титулярната защита,ако всички бяха здрави,щеше да е:Манолев,Тунчев,Стоянов,Миланов.Но не ми се спори вече...
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Потребителски аватар
fabregas_949
Контакти:

Мнениеот fabregas_949 » 18 окт 2009 15:02

pomiqrat написа:1. Ратко
2. Мъри и Наско
3. Гонзо
4. Георги Христов
[center][wrapimg=]http://img708.imageshack.us/img708/6629/55829510150908834689008.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Мнениеот ogrizko » 18 окт 2009 15:02

acmilan написа:Стоилов никога не е нападал отделен играч,напротив,защитавал ги е пред медиите,ама нали трябва да се обвинява той за всичко.Ами много ясно,че не е виновен той,че нямаме и 5 футболисти като една Босна например.Не ми се говори за трите коня,които теглили айде да не казвам какво.Тинката беше прав,след Балъков нямаме голям играч,това е истината.Иначе аз също бих предпочел различен състав в мача с Кипър,но да не забравяме,че изборът беше доста ограничен поради контузии.Титулярната защита,ако всички бяха здрави,щеше да е:Манолев,Тунчев,Стоянов,Миланов.Но не ми се спори вече...

Сам споменаваш Тинката и не се сещаш... Тинката вдясно, Костадин Стоянов вляво и защитата щеше да е доста по-стабилна. Или не мислиш така? Да не говорим, че предните мачове точно Тинката беше един от най-добрите на терена за нашите :) Ама поне да беше предупредил какъв резил ни чака.... такава подкрепа националния отбор никъде е нямал както в Кипър.... кой знае колко хора са били супер разочаровани и са се чудели къде да се скрият от срам. Да не говорим, че Кипър ни биха малко.... можеха да си вкарат спокойно още толкова голове. 50 страници коментари след мача с Кипър също ясно показват какво е разочарованието.... но няма да спорим, не се притеснявай :P Приемам различното ти мнение, но просто не мисля като теб.... :roll:
ИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 18 окт 2009 15:08

ogrizko написа:
acmilan написа:Стоилов никога не е нападал отделен играч,напротив,защитавал ги е пред медиите,ама нали трябва да се обвинява той за всичко.Ами много ясно,че не е виновен той,че нямаме и 5 футболисти като една Босна например.Не ми се говори за трите коня,които теглили айде да не казвам какво.Тинката беше прав,след Балъков нямаме голям играч,това е истината.Иначе аз също бих предпочел различен състав в мача с Кипър,но да не забравяме,че изборът беше доста ограничен поради контузии.Титулярната защита,ако всички бяха здрави,щеше да е:Манолев,Тунчев,Стоянов,Миланов.Но не ми се спори вече...

Сам споменаваш Тинката и не се сещаш... Тинката вдясно, Костадин Стоянов вляво и защитата щеше да е доста по-стабилна. Или не мислиш така? Да не говорим, че предните мачове точно Тинката беше един от най-добрите на терена за нашите :) Ама поне да беше предупредил какъв резил ни чака.... такава подкрепа националния отбор никъде е нямал както в Кипър.... кой знае колко хора са били супер разочаровани и са се чудели къде да се скрият от срам. Да не говорим, че Кипър ни биха малко.... можеха да си вкарат спокойно още толкова голове. 50 страници коментари след мача с Кипър също ясно показват какво е разочарованието.... но няма да спорим, не се притеснявай :P Приемам различното ти мнение, но просто не мисля като теб.... :roll:

Аз също приемам твоето мнение ;) Иначе Тинката като игра с Италия и Черна гора и сума ти хора ревнаха,че бил стар,че трябвало да се пускат младите,еми на ви младите мегазащитници...Разбира се,че треньора има вина,но тя не е само негова и той далеч не е големият проблем на този национален отбор на изгубеното поколение.
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Потребителски аватар
cska_15
Контакти:

Мнениеот cska_15 » 18 окт 2009 15:28

1. Левски
2. Мъри Стоилов
3. Сиракофф
4. Ратко Достанич
5. Гонзо
ВЪН БОКЛУЦИТЕ, ВЪН БОКЛУЦИТЕ, ВЪН БОКЛУЦИТЕ ОТ ЦСКА!

Потребителски аватар
WestCoast2
Контакти:

Мнениеот WestCoast2 » 18 окт 2009 15:58

ЛЕВСКИ :(
Единство в делата,
дързост в душата,
с Левски в сърцата!

Потребителски аватар
lisynger
Контакти:

Мнениеот lisynger » 18 окт 2009 16:07

james написа:Черноморец - докато се надявахме че ще направят интересно първенството те направиха свирка на власт имащите и им подариха футболисти

:shock:
Една любов,Една борба, Един отбор-ЦСКА

killamasta
Контакти:

Мнениеот killamasta » 18 окт 2009 16:41

Борислав Михайлов и протежетата му!

Върни се в “Футбол - България”