Спартак Вн на път към А окръжна

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
marmi52
Контакти:

Re: Спартак Вн на път към А окръжна

Мнениеот marmi52 » 15 окт 2009 16:31

:mrgreen:
Много жалко за отбор като "Спартак Вн " !
А, вие от "Черно море" не бързайте да се радвате, защото историята показва, че когато в един град ,който има два известни отбора, единият закъса или изчезне, не след дълго другият също запада ... Примери за това, колкото щеш ... ;) :lol:
[center]Изображение[/center]

[center]"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"
[/center]

CSKA V-na
Контакти:

Мнениеот CSKA V-na » 15 окт 2009 16:53

farin01 написа:много лошо за спартак в град като Варна да няма пари за два отбора в А-група

Е и аз съм си го мислил много пъти това. Уж вторият по-големина град в България/ да ме извиняват гражданите на Пловдив, но е доказано така, нищо против тях или града/, уж много пари в града, а не може да се намерят двама сериозни спонсори. А и в края на краищата, издръжката на Спартак не мисля, че е като тази на водещите отбори.Но не знам защо дълго време не могат да си намерят сериозен спонсор, дори и от града. Аз специално ще съжалявам ако се случи това и изпаднат. Еднакво са ми симпатични и двата варненски отбора и ми се струва, че Варна си заслужава да има два отбора в А група. Крайно мислещи има и от двете страни, които да желаят единия отбор да пропадне сериозно, но мисля че всеки по-трезво мислещ не би го пожелал, а фенските пристрастия са си нещо отделно. Дано да се намери някой, който да им помогне в този труден момент.

Потребителски аватар
more
Контакти:

Мнениеот more » 15 окт 2009 17:12

spartak_1918 написа:на ма..ви в пу...та византийци смотани

Това изречение показва,защо са на това дередже вместо да псуват този които ги докара до това положение(макар,че той си е на място където трябва да бъде)когато трябва те си траеха.И сега едва ли не ние сме им виновни за тяхното положение и цялата им злоба е насочена към нас,а не където трябва.
С ДУЗПИ БИЕ, ОТ ДУЗПИ ОТПАДА - ЩО Е ТО ?

daniel875 написа:След "Левски" и ЦСКА, "Ботев", Локомотив Пловдив, Локомотив София и в последните години "Литекс" вие сте най - бутаният отбор в България. Какво повече искате?

Потребителски аватар
Masaba
Контакти:

Мнениеот Masaba » 15 окт 2009 18:16

Жалко за отбора и Варна.

mokana
Контакти:

Мнениеот mokana » 15 окт 2009 21:43

thebully написа:въобще не ги съжалявам-като знам какво беше тяхното мнение към Черно Море когато бяхме в б-група,хич не ми пука че няма да има дерби,каквото са си надробили да си го сърбат, :mrgreen:

кога ще доидеш да ти доизпием уискито в салона , това е добър повод

Върни се в “Футбол - България”