Георги Илиев-Майкъла

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
cska_liverpool
Контакти:

Re: Георги Илиев-Майкъла

Мнениеот cska_liverpool » 05 окт 2009 15:59

Навсякъде по света има подпиране на големите отбори,било от съдии или от други фактори.А сме седнали за България да говорим.
RED OR DEAD

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 05 окт 2009 16:03

kalo написа:Най-голямото ренде в българския футбол съществуващо някога :!: :!: :!:

хаха ти откога гледаш футбол?Аз мислих е Георги Марков :lol: :lol:
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

beckhs23

Мнениеот beckhs23 » 05 окт 2009 16:17

Георги Илиев-Майкъла е най-смешния футболен анализатор, който може да съществува. На всяко гърне е меродия. Пуснеш Канал 3 там, преместиш на Ринг отново там. Този хубосник само знае да се заяжда ту с Левски ту с Цска, но най-вече със сините. Като му вида противната муцуна ми се повръща. Дори вече не го гледам!
Явно той е единствения безделник, който обикаля телевизийте...

Потребителски аватар
ludiq1913

Мнениеот ludiq1913 » 05 окт 2009 16:24

Да си направим едно отделно първенство без Левски и Цска,да ги видим тогава, просто ще се получи перфектно, не вярвам да има някой против за нещо подобно :lol: след като имало само два отбора в България :mrgreen: да си играят помежду си 30 пъти, ние ще си направи баси якото първенство без тях, няма да има по 10 часови денонощни предвания какво казал Гонзо, Батков, Дучето и т.н. :lol:

Потребителски аватар
S.T.A.L.K.E.R
Контакти:

Мнениеот S.T.A.L.K.E.R » 05 окт 2009 16:30

ogrizko написа:Аз пък си мисля, че Левски .... Без тях първенството би било много по-интересно и истинско.

За червените не знам,може и да е така,но това което виждам е че ПФК Подуене е срам за България.
Този комунистически клуб трябва да бъде разформирован,най-малкото защото от самото си създаване "Левски" прави гнусни номера на всички отбори.

Потребителски аватар
Бижутера
Контакти:

Мнениеот Бижутера » 05 окт 2009 16:40

с тоя глас майкъла можеше да стане певец, а не анализатор на футболни срещи :lol:
Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!

Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!

batelevski
Контакти:

Мнениеот batelevski » 05 окт 2009 16:42

Айде бе варненци аз вас да ви питам по ви е тръпка като падате от спортист или като играе с ЦСКА и Левски :lol: :lol: Вие Динамо кога сте били в Москва и кога сте играли в ШЛ а изобщо кога сте играли в групите на ЕКТ :roll:

Потребителски аватар
ludiq1913

Мнениеот ludiq1913 » 05 окт 2009 16:45

batelevski написа:Айде бе варненци аз вас да ви питам по ви е тръпка като падате от спортист или като играе с ЦСКА и Левски :lol: :lol: Вие Динамо кога сте били в Москва и кога сте играли в ШЛ а изобщо кога сте играли в групите на ЕКТ :roll:

Не сме били галеници на комунизма като вас

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Мнениеот garfild8 » 05 окт 2009 19:33

ludiq1913 написа:Да си направим едно отделно първенство без Левски и Цска,да ги видим тогава, просто ще се получи перфектно, не вярвам да има някой против за нещо подобно :lol: след като имало само два отбора в България :mrgreen: да си играят помежду си 30 пъти, ние ще си направи баси якото първенство без тях, няма да има по 10 часови денонощни предвания какво казал Гонзо, Батков, Дучето и т.н. :lol:

Подкрепям.30 мача ЦСКА-Левски и който вземе повече победи е шампион на София.Ако победите са равни на брой,да си бият дузпи до излъчване на победителя :lol: :lol:
POPCORN написа:
kalo написа:Най-голямото ренде в българския футбол съществуващо някога :!: :!: :!:

хаха ти откога гледаш футбол?Аз мислих е Георги Марков :lol: :lol:

Преди Георги Марков,беше Майкъла.Легендата тръгна от 1981-1982г.,когато Майкъла атакува в гръб Бакеро от Реал Сосиедад и му чупи жестоко крака.Същия този Бакеро,дето беше капитан на дрийм-тима на Барса с Кройф като треньор.
Само Черно море.

Върни се в “Футбол - България”