Бнт vs Pro BG и Ринг БГ
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Бнт vs Pro BG и Ринг БГ
Е кво като е цесекар-коментира играта и вика яко когато има гол
Тия по ринг са най-умрелите-особено Касабов -уникално досаден(недовижда вече завалията) или оня другия Стефан цесекарчето изключително слаб-особенно смешен е като коментира Чемпиъншип
не знае имената на футболистите-което е адски дразнещо,абе да си намерят хора които се интересуват от Чемпиъншип и да слушаме адекватни коментари!
cska_90 написа:По същата логика Томислав не става за журналист,така ли?
Не казвам че не става бе пич- просто не трябва да се изтъква като пример за добър коментар и коментатор като цяло
Please don't call me arrogant, but I'm European champion and I think I'm a special one !
коментара при головете, е така емоционален, че даже те кара да настръхнеш!
коренно се различава от 30 секундното мучене г-о-о-о-о-л в ефира на ГОНГ или вялата реакция по другите телевизии!
когато се играе на европейско ниво, коментара трябва да е силно пристрастен и национално емоционален, а не в умряло темпо, както на Левски-Дебрецен (то и мача беше умрял де)!
БНТ имат парите от нашите данъци, имат и възможностите да отразяват всички мачове, но те все пак не са спортна ТВ! Затова и са тая сбирщина от други ТВ-та, да поемат част от тежеста, но там яко ги тресе златната треска още!
коренно се различава от 30 секундното мучене г-о-о-о-о-л в ефира на ГОНГ или вялата реакция по другите телевизии!
когато се играе на европейско ниво, коментара трябва да е силно пристрастен и национално емоционален, а не в умряло темпо, както на Левски-Дебрецен (то и мача беше умрял де)!
БНТ имат парите от нашите данъци, имат и възможностите да отразяват всички мачове, но те все пак не са спортна ТВ! Затова и са тая сбирщина от други ТВ-та, да поемат част от тежеста, но там яко ги тресе златната треска още!

Lyubooo написа:коренно се различава от 30 секундното мучене г-о-о-о-о-л в ефира на ГОНГ
Да ти кажа мен 30 сек. "мучене" доста повече ме надъхва и ме кара да настръхвам от това, но всеки с мнението и предпочитанията си
Please don't call me arrogant, but I'm European champion and I think I'm a special one !
Тези мачове са задължителни за БНТ, защото трябва да се гледат от цяла България!!!!! А по Ринг и Про могат само по Кабеларките да се гледат, което е жалко... Много се радвам, че БНТ ще дават Лига Европа и много ме е яд че БТВ няма да предават ШЛ...
А коментатора е пич!
А коментатора е пич!
- plovdivmraziselskiq
- Контакти:
Тия боклуци от ПорБГ и Пинк се излагат много здраво. Дебилни коментатори, педалчето Данчо с неговите малумни интервюта и още и още.... Просто БНТ си е нашата телевизия
- plovdivmraziselskiq
- Контакти:
TheClub написа:Тези мачове са задължителни за БНТ, защото трябва да се гледат от цяла България!!!!! А по Ринг и Про могат само по Кабеларките да се гледат, което е жалко... Много се радвам, че БНТ ще дават Лига Европа и много ме е яд че БТВ няма да предават ШЛ...![]()
А коментатора е пич!
ПорБГ е национална
Добре защо аджаба аз на мойто село я нямам?!
това с мученето по ГОНГА наистина е адски досадно,знам че се опитват да имитират латиноамериканските си колеги но явно не се получава тук 
БНТ, без реклами без нищо , даде почти толкова, колкото онези 2 сополиви телевизий!!! И въпреки че не ги обичам толкова много БНТ им свалям шапка - браво , спасиха положението, колкото до коментатора - ТОзи който коментира Динамо - ЦСКА си е чорбар това е ясно , не ми харесва как коментира, особенно дразнещо е като почне да разказва епопеи за червения отбор имам чувството че и да падне ще го възхвалява , а това за един Левскар не е приятно да гледаш такъв мач нали?Нищо против , просто трябва реална оценка да се дава, а не червена или синя.Мене от БНТ ми харесва Пешо Василев , всички ги дразни ама мен си ме кефи 
САМО ЛЕВСКИ!
Върни се в “Футбол - България”