Силен футбол не се играе само в столиците!

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

MORSKI
Контакти:

Re: Силен футбол не се играе само в столиците!

Мнениеот MORSKI » 20 авг 2009 17:34

Представяте ли си ПСВ с колко щяха да накажат Левски,ако бяха играли - не ми се мисли...
А помня как левскари , цскари и плебеи се радваха като малки деца когато отпаднахме.....

Потребителски аватар
waFry BSFC
Контакти:

Мнениеот waFry BSFC » 20 авг 2009 17:38

MORSKI написа:Представяте ли си ПСВ с колко щяха да накажат Левски,ако бяха играли - не ми се мисли...
А помня как левскари , цскари и плебеи се радваха като малки деца когато отпаднахме.....

Резултата щеше да бъде катастрофален за всички хора от СТОЛИЦАТА .. :lol:
ТИЧА ДО ГРОБ !
Изображение

ivan_kalev
Контакти:

Мнениеот ivan_kalev » 20 авг 2009 17:51

защо се обиждат някои хора от термина провинциален употребен по адрес нещо, което ги засяга... факт е че термина съществува ... по-голямо значение има подтекста, в който се използва... факт е, че дебрецен е провинциален отбор... и някои хора пак почнаха да избиват комплекси

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 20 авг 2009 18:02

ivan_kalev написа:защо се обиждат някои хора от термина провинциален употребен по адрес нещо, което ги засяга... факт е че термина съществува ... по-голямо значение има подтекста, в който се използва... факт е, че дебрецен е провинциален отбор... и някои хора пак почнаха да избиват комплекси

Защото вие се смятате за нещо повече от другите градове...
И си нямате и представа какво значи провинция,а го използвате към нас "провинциалистите" и така не ние, а вие избивате комплекси...
За видимо непросветените като теб ще разясня- провинции е имало само в империите- Римска,Френска- в Германия...
При нас няма и не е имало провинции-ок..
Още по-смешно е да кажеш за 2 и 3 по голимина градове че са провинция и села :lol:
Вие го правите- мисля да спра до тук- дано ти е станало ясно...
Последна промяна от MORSKI на 20 авг 2009 18:11, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
more
Контакти:

Мнениеот more » 20 авг 2009 18:06

1000% съм убеден че няма български отбор които да ги бие.

Интересна логика щом Левски не може да ги бие никой друг не може.Защо си толкова сигурен или просто ти се иска да е така?
С ДУЗПИ БИЕ, ОТ ДУЗПИ ОТПАДА - ЩО Е ТО ?

daniel875 написа:След "Левски" и ЦСКА, "Ботев", Локомотив Пловдив, Локомотив София и в последните години "Литекс" вие сте най - бутаният отбор в България. Какво повече искате?

ivan_kalev
Контакти:

Мнениеот ivan_kalev » 20 авг 2009 18:17

MORSKI написа:
ivan_kalev написа:защо се обиждат някои хора от термина провинциален употребен по адрес нещо, което ги засяга... факт е че термина съществува ... по-голямо значение има подтекста, в който се използва... факт е, че дебрецен е провинциален отбор... и някои хора пак почнаха да избиват комплекси

Защото вие се смятате за нещо повече от другите градове...
И си нямате и представа какво значи провинция,а го използвате към нас "провинциалистите" и така не ние, а вие избивате комплекси...
За видимо непросветените като теб ще разясня- провинции е имало само в империите- Римска,Френска- в Германия...
При нас няма и не е имало провинции-ок..
Още по-смешно е да кажеш за 2 и 3 по голимина градове че са провинция и села :lol:
Вие го правите- мисля да спра до тук- дано ти е станало ясно...

пардон , аз също съм от провинцията, но не се обиждам на селянин или провинциалист, тъй като знам в какъв контекст се употребява (по манталитет, а не произход)... ако някой го използва за да обижда хората за това че не са от столицата ... това говори достатъчно за него :) :) :)

Върни се в “Футбол - България”