17.11.1968 написа:Аз съм навит, стига да се съберем достатъчно хора ... няма проблем
Ами Бате на нас ни трябват 10 човека минимум. Наистина съм готов да платя от собствения си джоб за терена!!!
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
17.11.1968 написа:Аз съм навит, стига да се съберем достатъчно хора ... няма проблем
helemong написа:Най-хубавото е че феновете и футболистите на цска явно не разбраха нищо от лекцията на доктор Ст.Генов след две седмици когато им се изнесе лекция номер две в София и бъдат отстранени за купата да усетят,че е замърсен въздуха в столицата
TPAKTOP написа:17.11.1968 написа:Аз съм навит, стига да се съберем достатъчно хора ... няма проблем
Ами Бате на нас ни трябват 10 човека минимум. Наистина съм готов да платя от собствения си джоб за терена!!!

helemong написа:Най-хубавото е че феновете и футболистите на цска явно не разбраха нищо от лекцията на доктор Ст.Генов след две седмици когато им се изнесе лекция номер две в София и бъдат отстранени за купата да усетят,че е замърсен въздуха в столицата
heegs написа:Това наистина е добра идея. Междодругото така по другите форуми са се разбирали и накрая се е сформирала форум лигата.
heegs написа:И аз съм навит въпреки че не съм много добър. Е за вратар ставам горе долу
TPAKTOP написа:heegs написа:Това наистина е добра идея. Междодругото така по другите форуми са се разбирали и накрая се е сформирала форум лигата.
Трябва да има спорт Братле! Давай и ти кажи че си сигурен и гарантирам че ще съберем хора за мач

Върни се в “Футбол - България”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 4 госта