Вили, отбой ли свири ?
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
- mancho utd
- Контакти:
Re: Вили, отбой ли свири ?
Какво им се плашите толкова на тия БАТЕ. А ако Ви се беше паднал по сериозен отбор, тогава какво. Жребия тази година е идеален за БЪЛГАРСКИТЕ ОТБОРИ. Пожелавам късмет на ВСИЧКИ.
levski4 написа:al_ex1 написа:Що се срамите да пишете на кирилица бе големите българи.Ако Левски се надигне на мига ще се върне обратно.
Особено като види,че тираните са си направили и футболен отбор![]()
![]()
левски4,ти си ми в "списъка" с културните фенове и се надявам да се шегуваш.не сме турци.
ПОДКРЕПА ЗА КРУМ САВОВ-ИСТИНСКИЯТ ЖУРНАЛИСТ!!!
panamsat написа:ЯЖТЕ МУ УЙЯ НА ВИЛИ!!!
И до тук ти се изчерпиха "мисловните"/силно казано/ способности!?

Христо Христов написа:Замисълът на Вили Вуцов е многто прост - обяснява, колко са силни БАТЕ и колко слаби Левски, за да може като бие да се изкара голям герой. От калибъра на Станимир Стоилов. Ясно е, че Левски ще бие, ясно е че Вили Вуцов не става за треньор. Толкава е просто. Не мога да си представя, че Наско Сираков би говорил по този начин. Всичко опира до лидерите. Миналата година той отиде на лов и Левски падна от "Темпере".
И аз мисля,че Левски ще победи,и също съм на мнение,че "малкия" Вуцов просто изопачава нещата,за да може след това да се изказва/силно казано/ колко е велик!

П.С.Аз съм от ЦСКА,но лека...полека "забаравям" да гледам "БГ футбол"...защо ли!?...

ОБИЧАМ РОДИНАТА,МРАЗЯ ДЪРЖАВАТА!!!
Ами не знам защо ни викат,че сме турци след като всичи фенове на лефски пишат на латиница!А имам чувството,че нямат и основно образование. А това е много вярно за тираните които се говрят с името му.
А иначе по темата.Айде,моля чуйте ме веднъж.
16 часа е.Добре знаете,че до началото на мача има 4 часа.Това е малко време.Малко,но достатъчно,че да ви изнерви.Усещам,че СЕ ПРИТЕСНЯВАТЕ НЕ ОТ БАТЕ, ОТ ВУЦОВ!А дори и да се притеснявате заради БАТЕ,ТО Е ЗАРАДИ ВУЦОВ,нали
.Досега не ми се е случвало често да успокоявам левскари,но е факт,че ако се замислите ще разберете,кой на кого е бате.Левски е създаден през далечната 1914 година.Има успехи и в Европа,и ..понякога в България(
).Вие влезнахте в Шампионската лига преди ДВЕ ГОДИНИ,А СЕГА ВИ Е СТРАХ ОТ ЕДНИ ТРАКТОРИСТИ?!?Не,кажете ми,че НЕ е истина!Пак казвам,оставете го Вуцов,нека си изговори простотийте..ясна ми е тази картинка..още след този мач,ако биете ще е национален герой.Но ВУЦОВ НЕ Е ЛЕВСКИ,А Е САМО ТРЕНЬОР ТАМ!!!Левски е историята,името,феновете и най-вече онези 11 момчета,които ще излезат след четири часа и ще размажат онези трактористи,напук на страхливия си треньор.
16 часа е.Добре знаете,че до началото на мача има 4 часа.Това е малко време.Малко,но достатъчно,че да ви изнерви.Усещам,че СЕ ПРИТЕСНЯВАТЕ НЕ ОТ БАТЕ, ОТ ВУЦОВ!А дори и да се притеснявате заради БАТЕ,ТО Е ЗАРАДИ ВУЦОВ,нали

petela написа:levski4 написа:al_ex1 написа:Що се срамите да пишете на кирилица бе големите българи.Ако Левски се надигне на мига ще се върне обратно.
![]()
левски4,ти си ми в "списъка" с културните фенове и се надявам да се шегуваш.не сме турци.
Петел,приятелю,след турците в България е имало и други тирани,но ОК,не ми се заяжда,тебе те уважавам и ти се извинявам ,ако съм те обидил,нямах предвид ,че сте турци!!!

Помогни им братле,щото като гледам колкото наближава мача толкова им пресъхват устите! А тирани и сега има в БФС.
левски4,аз ти се извинявам,че се заядох с теб за нищо,но емоциите взеха връх 

Я пуснете едно клипче по VBOX да видим еди цесекар и един лефскар как се целуват! 

levski4 написа:al_ex1 написа:Що се срамите да пишете на кирилица бе големите българи.Ако Левски се надигне на мига ще се върне обратно.
![]()
И той, и Ботев.
Най-големите ливади, говеда, селяндури и помаци взели именат на Христо Ботев и Васил Левски.
Или да се преименуват или ако си оставят имената на националните ни герои то те да се казват ЛЕФСКИ и БОТЯФ- за да знаем че нямат нищо общо с националните ни светини!
Валентин Михов: Играта на Локо срещу Тотнъм е гордост за българския футбол!
Върни се в “Футбол - България”