Три от Четири(3/4)

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
emarkon
Контакти:

Re: Три от Четири(3/4)

Мнениеот emarkon » 06 авг 2009 23:28

ДА ЗАВЛАДЕЕМ ЕВРОПА! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
Sleepwalker
Контакти:

Мнениеот Sleepwalker » 06 авг 2009 23:28

Дано Литекс и Цска прескочат в групите и да се представят достойно там!Поне това!Левски също е задължен да изиграе два здрави мача на плейофите,пък каквото стане!Май никога до сега не е било толкова лесно да се влезе в групите на ШЛ,поне на теория де. :) Трябват ни точки за коефициента,който ще облагодетелства всички отбори!Напред!Поне до края на участието на нашите тимове да спазим добрия тон и да се обединим,за да победим! :P
Изображение

Потребителски аватар
maximalniq
Контакти:

Мнениеот maximalniq » 06 авг 2009 23:29

casualls написа:
maximalniq написа:Три български отбора продължават борбата в Европа.Много ми е жал за Черно Море защото мисля ,че бяха по-добри от ПСВ ,но опитът си каза думата.ЦСКА макар и с равен продължава,мисля че подцениха Дери,а и на този терен.Утре ще гледаме жребият и дано имамаме късмет.
Цялата тема е за това,че ТРЯБВА ДА СЕ ОБЕДИНИМ
А провокаторите,една псувня на Л.С. и готово :)
БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!!!

Браво на всички отбори найстина жалко за Черно Море ,но да кажеш че са били по добри от ПСВ :lol: ... а трите отбора моШно към ЕвроПата

Морето се бореше повече,а и имаха доста полужения за реализиране.
Изображение

Потребителски аватар
litex02
Контакти:

Мнениеот litex02 » 06 авг 2009 23:29

casualls написа:
maximalniq написа:Три български отбора продължават борбата в Европа.Много ми е жал за Черно Море защото мисля ,че бяха по-добри от ПСВ ,но опитът си каза думата.ЦСКА макар и с равен продължава,мисля че подцениха Дери,а и на този терен.Утре ще гледаме жребият и дано имамаме късмет.
Цялата тема е за това,че ТРЯБВА ДА СЕ ОБЕДИНИМ
А провокаторите,една псувня на Л.С. и готово :)
БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!!!

Браво на всички отбори найстина жалко за Черно Море ,но да кажеш че са били по добри от ПСВ :lol: ... а трите отбора моШно към ЕвроПата

Днеска бяха по добри от ПСВ . За разлика от първата среща днеска заслужаваха поне РАВЕН :!:
Изображение

Потребителски аватар
gilento93
Контакти:

Мнениеот gilento93 » 06 авг 2009 23:30

абе литекс ще изтегли некой преодолим саперник и ще ги отстрани.нали са поставени.цска според мен имат големи шансове да влезат и те.а за левски е по добре да играе в лига европа.гледайте реално на нещата.имаме ли селекция която да се противопостави на отбори като реал,манчестър,интер,милан???отговора е не.затова е хубаво да направим пробив в лига европа да влезат 3 те ни тима и ако може да излезат също 3 или поне 2 в най-лош случай 1 или 0 ;)

Потребителски аватар
Sleepwalker
Контакти:

Мнениеот Sleepwalker » 06 авг 2009 23:31

Искам да призова всички форумци,без значение кой е любимият им отбор,да махнат обидните надписи,картинки и др. срещу други тимове от профилите си.Да покажем,че сме единни! :P
Изображение

Потребителски аватар
valdi
Контакти:

Мнениеот valdi » 06 авг 2009 23:32

Ами и ние самите фенове очаквахме едва ли не чудеса от варненци.Не става..и макар това да не е истинския ПСВ видяхте че 1-вите 30 мин от двубоя бяха изцяло за тях..не мога да си крива душата.Но както и да е бойните редици оредяха с 1 по малко другите продължават.Смело напред и каквото сабя покаже!!!

Потребителски аватар
Converse
Контакти:

Мнениеот Converse » 06 авг 2009 23:32

Защо мислите,днес се прибрах у дома прегракнал и разочараван (второто наистина не го очаквах),от мача на Черно Море?!И не,не правим всичко само на думи,днес излязох горд на стадиона и виках с цяло гърло за Черно Море,макар да съм от Бургас,макар да покрепям Черноморец и Левски.Днес забравих за всички пристрастия и подкрепих българското,правете го и вие,повярвайте "здравословно е"!
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
Cherven_poboinik
Контакти:

Мнениеот Cherven_poboinik » 06 авг 2009 23:33

Ще е най добре :roll:
[center]ЧЕРВЕНИ ШАМПИОНИ[/center]

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 06 авг 2009 23:34

Дай боже и трите да минат другия кръг, за да може българина да се наслаждава на футбол и емоции :)
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Върни се в “Футбол - България”