Дали не е нужен рестарт на рестарта?

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
damyanov1963

Re: Дали не е нужен рестарт на рестарта?

Мнениеот damyanov1963 » 17 дек 2016 14:35

годе написа:
damyanov1963 написа:
Mathias_Coureur написа:Много добре написана статия , наистина е нужен рестарт на рестарта. Един отбор, който по правилник трябваше да играе в Б група, го вкараха "законно" в А група, правейки специално заради него ново първенство , защото миналия шампионат ЦСКА-София, когато все още се казваше Литекс, беше изхвърлен в Б група след един прекъснат мач с Левски и трябваше този сезон да играе в Б група. Затова прекръстиха А група на Първа "Професионална" Лига!
Да не говорим за редовните съдийски подаръци, които получават Лудогорец, ЦСКА-София и Левски.
И не на последно място безумните дни и часове на мачовете - мачовете в делнични дни трябва да се забранят със закон! Всеки кръг половината мачове да се играят в Събота следобед, другата половина в Неделя по същото време. А не да ми слагат мачове в Петък 15:00 , Понеделник 17:00 , Сряда 15:15 и всякакви други подобни безумни часове и дни на мачовете. Мачове трябва да има само Събота и Неделя!

Можеш ли да дадеш примери за "редовна съдийска подкрепа на Левски", щото аз мога да дам точно обратни такива?

Е ти па искаш подкрепата за Левски да е редовна ,щото сега е нередовна!?

Не съм толкова елементарна и жалка душица като тебе, за да искам каквато и да е подкрепа!?
А това, че отборчетата ви са нищожни и неспособни за нещо повече от класиране в средата на таблицата и все Левски ви е виновен си е присъщо за комплексари със синдром от Левски. Нали виждаме какво правите, като се класирате за ЕК, щото много искахте да заемето мястото на Левски там, че излагал България :)
Последна промяна от damyanov1963 на 17 дек 2016 14:39, променено общо 1 път.
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
FCD
Контакти:

Мнениеот FCD » 17 дек 2016 14:38

bluesupport написа:А за капак на всичко, на народа не му пука.

Това е ключовият момент, на който разчита организираната престъпност. Но мафията се страхува от народа и знае, че само той може да я изрине. Затова идеално я урежда народът да спи и да си бъде дрогиран с чалга. Но все някога дрогата свършва или спира да действа. И после?

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 17 дек 2016 14:40

FCD написа:
bluesupport написа:А за капак на всичко, на народа не му пука.

Това е ключовият момент, на който разчита организираната престъпност. Но мафията се страхува от народа и знае, че само той може да я изрине. Затова идеално я урежда народът да спи и да си бъде дрогиран с чалга. Но все някога дрогата свършва или спира да действа. И после?

После настъпва тотална разруха и смърт за този, който я взима :idea:
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

SANSIRO7
Контакти:

Мнениеот SANSIRO7 » 17 дек 2016 14:43

Кучетата си лаят .....Аз ако бях собственик на Левски или на който и да е друг закъсал отбор правя веднага врътката и си спестявам сумати кинти. Вярно ще загубя някой процент фенове /в това число мен/, ще сложа едно тире временно, ама голям праз. После защо няма фенове по стадионите, какво да ви гледат театъра ли?!

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 17 дек 2016 14:56

samo_levski написа:Новия формат беше направен с една единствена цел - да се вкара ЦСКА-София(бившия Литекс) в елита.

Абсолютно. Никакъв рестарт не е имало, всичко си е същото, цялата гнилоч и помия са си тук, просто трябваше по някакъв начин Литекс да бъде върнат в А група служебно и се съчини този "рестарт" ....
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
FCD
Контакти:

Мнениеот FCD » 17 дек 2016 14:59

SANSIRO7 написа:Кучетата си лаят .....Аз ако бях собственик на Левски или на който и да е друг закъсал отбор правя веднага врътката и си спестявам сумати кинти. Вярно ще загубя някой процент фенове /в това число мен/, ще сложа едно тире временно, ама голям праз. После защо няма фенове по стадионите, какво да ви гледат театъра ли?!

SANSIRO7, все си мисля, че ако успеем свръх сили да излезем от този омагьосан кръг на мислене, образно казано да изтрезнеем от дрогата, може би ще успеем и да направим нещо - всички заедно. Тези, които сме на 35 плюс помним заветът на Хан Кубрат, който учехме още във втори клас, сега не знам дали въобще го знаят. Никога досега не е имало по-смешна история и навсякъде кучетата лаят вече доста по-весело или доста по-силно и и заплашително, но "рестартът" тази година вече е върхът на наглосттта. Развалиха старата "А" група да направят тази ППЛ. И какви са трите разлики? :mrgreen:

Uncle_Sam
Контакти:

Мнениеот Uncle_Sam » 17 дек 2016 15:33

Доста нелепа тема. Във всяко първенство има по отбор-два, които съдиите бутат, но това примерно не пречи на Севиля да вдига ЛЕ.
След ВСВ Русия отново се опитва да унищожи Европа. Този път съюзник им е ИДИЛ.

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 17 дек 2016 15:35

К'во му беше на старият формат ?
10 отбора, всеки играе на собственият си стадион.
Ма нямало ЦСКА... Ми то по-добре да няма, ако ще е това, сегашното, дето иска да мине за Армейският Клуб.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
iliev72
Контакти:

Мнениеот iliev72 » 17 дек 2016 16:48

Не ви ли писна ?! Едни и същи и...и пишат едни и същи глупости вече 6 месеца !!!
[offtopic]
[/offtopic]
Тайната на вечната младост е да научаваш всеки ден по нещо ново.
Ако спориш с идиот, вероятно и той прави същото или си попаднал на партиен (непълен) член.

Потребителски аватар
Балкански Орел
Контакти:

Мнениеот Балкански Орел » 17 дек 2016 17:01

На всички е ясно, че рестарта беше напрвен за да може Литекс да се върне обратно.
На всички е ясно, че хора от централта са взели доста тлъста сумичка за това.
Белезници кога ?
Levski & Lazio

Върни се в “Футбол - България”