годе написа:damyanov1963 написа:Mathias_Coureur написа:Много добре написана статия , наистина е нужен рестарт на рестарта. Един отбор, който по правилник трябваше да играе в Б група, го вкараха "законно" в А група, правейки специално заради него ново първенство , защото миналия шампионат ЦСКА-София, когато все още се казваше Литекс, беше изхвърлен в Б група след един прекъснат мач с Левски и трябваше този сезон да играе в Б група. Затова прекръстиха А група на Първа "Професионална" Лига!
Да не говорим за редовните съдийски подаръци, които получават Лудогорец, ЦСКА-София и Левски.
И не на последно място безумните дни и часове на мачовете - мачовете в делнични дни трябва да се забранят със закон! Всеки кръг половината мачове да се играят в Събота следобед, другата половина в Неделя по същото време. А не да ми слагат мачове в Петък 15:00 , Понеделник 17:00 , Сряда 15:15 и всякакви други подобни безумни часове и дни на мачовете. Мачове трябва да има само Събота и Неделя!
Можеш ли да дадеш примери за "редовна съдийска подкрепа на Левски", щото аз мога да дам точно обратни такива?
Е ти па искаш подкрепата за Левски да е редовна ,щото сега е нередовна!?
Не съм толкова елементарна и жалка душица като тебе, за да искам каквато и да е подкрепа!?
А това, че отборчетата ви са нищожни и неспособни за нещо повече от класиране в средата на таблицата и все Левски ви е виновен си е присъщо за комплексари със синдром от Левски. Нали виждаме какво правите, като се класирате за ЕК, щото много искахте да заемето мястото на Левски там, че излагал България