Вчера Мъри Стоилов доказа, че е слаб треньор

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Бижутера
Контакти:

Re: Вчера Мъри Стоилов доказа, че е слаб треньор

Мнениеот Бижутера » 02 авг 2009 15:50

Аз откога ви говоря, Мъри е невероятно посредствен треньор, човек който не разбира тая игра, но в сектор Б продължават да пеят песни за него...
Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!

In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!

Потребителски аватар
jore1914
Контакти:

Мнениеот jore1914 » 02 авг 2009 15:53

pomiqrat написа:
jore1914 написа:
futbol написа:Каквито и звезди да вземат Литекс, с треньор, който направи най-слабото класиране от последните 10 години на Литекс и спечели купата след победи над отбори като Миньор, Несебър, Пирин вчера се видя колко си може, Левски играха с резервите, дори когато остана 10 Литекс се бранеше и когато останаха 9 пак нищо не направиха,а само ритаха и се изнервиха като някакви 18 годишни неопитни от пубертета

АЗ съм на друго мнение.. ЛЕВСКИ е прекалено силен.. с класа , може би две над българските отбори и .. дори и с 9 човека трудно могат да го победят

Аз пък си мисля, че Берое преди 3 години доказаха, че са с класа -две над другите отбори когато ПФК Левски не успя да ги победи с 2 души повече ;)

Е ти сигурно си блондинка.. и за това така си мислиш :lol:

Потребителски аватар
..Локо Пловдив
Контакти:

Мнениеот ..Локо Пловдив » 02 авг 2009 15:55

Добре.. ВЕЛИКИЯ ЛЕВСКИ.. пълна простотия е това ! Локо Пловдив - Левски ... един мач който завърши 3 на 1 за Левски.. Но нека кажем как станаха головете... Локомотив повежда в края на първото полувреме ( 41мин ) .. и както се вижда, Левски няма как да направят нещо на Лаута.. хоп една контраатака.. хоп ДУСПА,въпреки че съдията беше преминал центъра с 2-3 метра и явно нищо не е видял... страничния рефер казва на главния че е нямало НИКАКВО съпрекосновение на играчите,но не... главния съдия показва бялата точка.. и Левски изравняват.. ! Но какво ЧУДО !!!! Левски повежда след гол от засада... разбира се,съдията няма как да забели страничния рефер ! Футболистите на Локомотив разбират,че футбол няма да се играе и преминават в защита.. в края на мача Левски повеждат с 3 на 1 и решават мача... !
Тааа... тоя отбор дет викаш с 2-3 класи над другите БГ отбори.. когато е зле съдията ли трябва да го спасява ?
Но в Европа товя няма как да стане,нали знаете ?!?!

Потребителски аватар
jore1914
Контакти:

Мнениеот jore1914 » 02 авг 2009 15:57

Бижутера написа:Аз откога ви говоря, Мъри е невероятно посредствен треньор, човек който не разбира тая игра, но в сектор Б продължават да пеят песни за него...

Значи глей са .. продължаваме и ше продължаваме да пееме за него.. до момента той е човека който успя да направи най много за Левски и за това и го уважаваме.. тая година станахме шампиони до някъде пак заради него.. би ЦСКА и от там всичко си зависеше от нас.. това е моето мнение :)

Потребителски аватар
moonlight
Контакти:

Мнениеот moonlight » 02 авг 2009 15:58

..Локо Пловдив написа:Добре.. ВЕЛИКИЯ ЛЕВСКИ.. пълна простотия е това ! Локо Пловдив - Левски ... един мач който завърши 3 на 1 за Левски.. Но нека кажем как станаха головете... Локомотив повежда в края на първото полувреме ( 41мин ) .. и както се вижда, Левски няма как да направят нещо на Лаута.. хоп една контраатака.. хоп ДУСПА,въпреки че съдията беше преминал центъра с 2-3 метра и явно нищо не е видял... страничния рефер казва на главния че е нямало НИКАКВО съпрекосновение на играчите,но не... главния съдия показва бялата точка.. и Левски изравняват.. ! Но какво ЧУДО !!!! Левски повежда след гол от засада... разбира се,съдията няма как да забели страничния рефер ! Футболистите на Локомотив разбират,че футбол няма да се играе и преминават в защита.. в края на мача Левски повеждат с 3 на 1 и решават мача... !
Тааа... тоя отбор дет викаш с 2-3 класи над другите БГ отбори.. когато е зле съдията ли трябва да го спасява ?

колега, концентрирай се върху Локо Пловдив -Берое 1:2 и недей да търсиш нашите дефекти :lol:

Потребителски аватар
Бижутера
Контакти:

Мнениеот Бижутера » 02 авг 2009 15:59

jore1914 написа:
Бижутера написа:Аз откога ви говоря, Мъри е невероятно посредствен треньор, човек който не разбира тая игра, но в сектор Б продължават да пеят песни за него...

Значи глей са .. продължаваме и ше продължаваме да пееме за него.. до момента той е човека който успя да направи най много за Левски и за това и го уважаваме.. тая година станахме шампиони до някъде пак заради него.. би ЦСКА и от там всичко си зависеше от нас.. това е моето мнение :)

Основна заслуга за успехите в евротурнирите бяха според мен на Наско Сираков, неговата дума се слушаше в съблекалнята...сега без Наско виждаме Мъри колко е треньор.
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!

In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!

Потребителски аватар
jore1914
Контакти:

Мнениеот jore1914 » 02 авг 2009 16:01

..Локо Пловдив написа:Добре.. ВЕЛИКИЯ ЛЕВСКИ.. пълна простотия е това ! Локо Пловдив - Левски ... един мач който завърши 3 на 1 за Левски.. Но нека кажем как станаха головете... Локомотив повежда в края на първото полувреме ( 41мин ) .. и както се вижда, Левски няма как да направят нещо на Лаута.. хоп една контраатака.. хоп ДУСПА,въпреки че съдията беше преминал центъра с 2-3 метра и явно нищо не е видял... страничния рефер казва на главния че е нямало НИКАКВО съпрекосновение на играчите,но не... главния съдия показва бялата точка.. и Левски изравняват.. ! Но какво ЧУДО !!!! Левски повежда след гол от засада... разбира се,съдията няма как да забели страничния рефер ! Футболистите на Локомотив разбират,че футбол няма да се играе и преминават в защита.. в края на мача Левски повеждат с 3 на 1 и решават мача... !

А бе .. ударих един лаф бе.. вие па ме взехте на сериозно.. просто защитата ни е доста добра в момента и трудно могат да ни вкарат който и да е от българските отбори освен ако не направиме някоя грешка.. а и вратара ни също мисля че е най добрия от българското първенство...

LevskiUltrass
Контакти:

Мнениеот LevskiUltrass » 02 авг 2009 16:03

jore1914 написа:
futbol написа:Каквито и звезди да вземат Литекс, с треньор, който направи най-слабото класиране от последните 10 години на Литекс и спечели купата след победи над отбори като Миньор, Несебър, Пирин вчера се видя колко си може, Левски играха с резервите, дори когато остана 10 Литекс се бранеше и когато останаха 9 пак нищо не направиха,а само ритаха и се изнервиха като някакви 18 годишни неопитни от пубертета

АЗ съм на друго мнение.. ЛЕВСКИ е прекалено силен.. с класа , може би две над българските отбори и .. дори и с 9 човека трудно могат да го победят

xax prekaleno silen a sre6tu otbor kato Baku izkarahme adskiq kasmet
tova opredeleno ne govori dobre za nivoto na futbola ni

blue_ power1
Контакти:

Мнениеот blue_ power1 » 02 авг 2009 16:04

Ммм да,това е истината,без Сираков Мъри е наистина слаб тренер,с такива футболисти в Литекс трябва да бие всички наред....

Потребителски аватар
jore1914
Контакти:

Мнениеот jore1914 » 02 авг 2009 16:05

Бижутера написа:
jore1914 написа:

Основна заслуга за успехите в евротурнирите бяха според мен на Наско Сираков, неговата дума се слушаше в съблекалнята...сега без Наско виждаме Мъри колко е треньор.

Еми.. всеки има заслуга.. по твоята логика националния ни отбор трябва да играе доста добре.. да ама НЕ ... трябваше да смачкаме ЕЙРЕ но не го направихме..

Върни се в “Футбол - България”